Το έχω σκεφτεί φίλε μου,ευχαριστώ,απλά θα ήθελα κάποιον απο Ελλάδα να μου πει ακριβώς τι έκανε γιατί σίγουρα ειναι πιο εύκολο να σε καθοδηγήσει κάποιος με εμπειρία στο θέμα,σε ελληνική γλώσσα,και να σου πει σε ποια μαγαζιά πήγε,τι χρειαστηκε και αν έμεινε ευχαριστημενος.
Πέρνα μια βόλτα απο το tyreshop στην Βουλιαγμένης, πριν 2-3 μήνες μου έλεγαν εκεί για ένα νέο σύστημα που έφεραν για μετατροπή σε tubeless των μαμά με μικρό σχετικά κόστος. Το είχαν κάνει ήδη σε ένα F800gs και εκείνην την περιόδο είχε γύρω στα 2000χμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Το είχα ψάξει για να βάλω και εγώ αυτές τις ζαντες.πρωτον έχουν μεγάλο κόστος αγοράς και η μοντα θα κόστιζε το λιγότερο 700 ευρώ. Κοντά στο χιλιάρικο παίζανε οι alpina.
Τελικά πήρα το 1190....
Εγω σκεφτόμουν την πατέντα απο το eBay με το αυτοκόλλητο στο στεφάνι. Κόστος στα 100€ αν θυμάμαι. Αλλά τα στεφάνια του κτμ δεν εχουν τον ανάλογο σχεδιασμό ( αυλάκι ) ώστε να συγκρατήσουν το λάστιχο. Στα λεφτα που σκέφτεσαι να δώσεις υπάρχει η λύση του στεφάνιου πιςω απο 1190 που ταιριάζουν οι ίδιες ακτίνες στα 680e με τον ιμαντα στεγανοποίησης η 800 ολόκληρο τον τροχο
Θα σου προτεινα να βρεις ενα ζευγαρι excel ζαντουλες (εχω μια μπροστινη με ακτινες και λαστιχο αν σε ενδιαφερει) να τις πλεξεις στα κεντρα σου και να κανεις την δουλεια σου με σαμπρελιτσες. Καλο το τιουμπλες αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας. Επισης παιζει σιλικονη και duct tape ως κλασσικη πατεντα, αλλα θελει σωστη προεργασια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Γιατρέ αν καταφέρω κ ερθω να μείνω αθήνα οτι πατέντα κατεβαζουμε θα Έρχομαι στο γκαράζ σου να την κανουμε. Αν και θα ήταν προτιμότερο να μην χρησιμοποιηθεί σιλικόνη αλλά κάποια κολλά που δεν στεγνώνει γιατί οι ακτίνες κουνιούνται ελαφρά στο σημείο επαφής με το στεφανι
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Συνήθως ζαντα που δεν εχει διαρροή χάνει στο σημείο επαφής , υπάρχει συγκεκρενη κολλά η του ρίχνεις ενα ελαφρύ χέρι χρωμα με σπρει
Στο χειλος εννοεις ε? Το φανταστηκα και το απεδωσα οτι η ζαντα δεν κανει για tubeless ελαστικο, εξου και το χασιμο της πιεσης. Ηξερα για κολλα αλλα δεν ασχοληθηκα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss