Γιωργο αστον να λεει ο,τι θελει. Βασιλακης καιλας με το ονομα. Μακαρονοπιτα γουσταρωωωωωωω
Κι επειδής μαζευόμαστε μπόλικοι καλό θα είναι να σας ενημερώσω ότι το αντίτιμο συμμετοχής στην βόλτα ορίζεται σε 2€ κατ' άτομο στους επιβαίνοντες σε δίκυκλο κάτω των 650 cc και σε 3€ στους υπόλοιπους. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Μ.Κ.Ο. "Για την αναβίωση της Μπαγκέτας - Τάπερ - στις Motoεκδρομές και τον οργασμό του Πορτοκαλοφάγου Μηχανόβιου", τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στην Κωνσταντινουπόλεως 31-33 στην Πάτρα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
@pektis & billy:
σε οσους θελετε να πειτε,εννοειται,κανενα προβλημα..ισα ισα..
μονο μην ζητανε πορτοκαλια for free..
κοιτα να δεις που θα χωριστουμε σε γκρουπ στο τελος!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
εγω εχω ετοιμασει την σακουλιτσα μου..ειναι και τελος εποχης,αλλα καναμε οτι μπορεσαμε
φετος εχει δοκιμη για να δουμε τι παραγγελιες θελουμε για του χρονου... το τερπνον μετα του ωφελιμου![]()
Προσφερω υπηρεσιες αφυπνισης (εναντι συμβολικου ποσου φυσικα).
Καλα να περασετε ρε.
Παίδες εμείς άκυροι τελικά αν και ουσιαστικά δεν δήλωσα ακόμα συμμετοχή, στην πραγματικότητα πολύ θα θέλαμε να έρθουμε αλλά κάτι μια ψιλοϋποχρεωσούλα που έχουμε και που καλό θα ήταν να μην αφήσουμε στην άκρη για άλλη μέρα, κάτι που το οικονομικό αυτές τις μέρες πάει λίγο πίσω.. αναβάλουμε για επόμενη βόλτα με ένα ειλικρινέστατο "δυστυχώς" στο τέλος. Bad timing που λένε αλλά οκ, καλά να είμαστε και θα έχουμε ευκαιρίες.
Καλά να περάσετε εσείς και γεμίστε μας φωτογραφίες ε.!![]()