Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 196

Θέμα: Κακομαθημένοι ποδηλάτες ?

Παντως παιδες, ανθρωποι που πηγαν ως το Μαραθωνα με ποδηλατο, μαλλον δεν το εχουν για μοστρα…

Επισης, οπως ο μηχανοβιος θελει να βλεπει τη μηχανη του εκει που πινει καφε, ο ποδηλατης εχει 10 λογους παραπανω να το εχει διπλα του.

Γενικοτερα, ηρεμηστε ειδικα οσοι δεν μπορειτε ουτε μια ορθοπεταλια να κανετε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το μονο μειονεκτημα του ποδηλατου ειναι οτι στο βουτανε για πλακα οποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην εχεις οπτικη επαφη οπου κι αν εισαι
    ειναι θεμα ασφαλειας και οχι μοστρας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παντως παιδες, ανθρωποι που πηγαν ως το Μαραθωνα με ποδηλατο, μαλλον δεν το εχουν για μοστρα…

Επισης, οπως ο μηχανοβιος θελει να βλεπει τη μηχανη του εκει που πινει καφε, ο ποδηλατης εχει 10 λογους παραπανω να το εχει διπλα του.

να κ ενας σωστος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το μονο μειονεκτημα του ποδηλατου ειναι οτι στο βουτανε για πλακα οποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην εχεις οπτικη επαφη οπου κι αν εισαι
    ειναι θεμα ασφαλειας και οχι μοστρας
    κ δευτερος,ειδικα αμα το μισο ποδηλατο κοστιζει οσο ολοκληρο το Κατανα τοτε το θες μαζι σου, αυτοκολητο!!

παμε τωρα στα υπολοιπα.
    ημουν κ ειμαι μοτοσυκλετας με πολλα χιλ στην καριερα μου,αρκετα ταξιδια εξωτερικο αλλα κ εντος.κ σαφως συνεχιζω ακομα...
    τα τελευταια χρονια ομως κανω κ συστηματικα ποδηλατο (~6.000 ετησιως) με διαδρομες κ αποστασεις χωρις φραγμους...τα 100χιλ/ημερα η' η αναβαση Διονυσου ειναι απλα καφες...
    πχ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	02022013219.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	311972

1)συμφωνω οτι ενα μεγαλο μερος σφαζει κοκκινα κ οδηγει ακρως επικυνδινα,αγνοει βασικα θεματα του ΚΟΚ κ νομιζει οτι εχει ελευθερια παντου.
    αυτοι ειναι εφημεροι,πιθανον αναλωσιμοι κ οπως οι μοτο-καγκουρες δινουν λαθος εικονα στην κοινωνια.δεν μπορω να απολογηθω γι'αυτους.προσπαθω να συμβαλω ομως στην εξελιξη τους η οποια ειναι μαλλον αδυνατη....τεσπα.
    δυστηχως δεν μπορουμε να τους εξαφανισουμε,περιμενουμε ομως να χαθουν απο μονοι τους ξαφνικα, οπως ηρθαν δλδ,ως κομητες.
    2)υπαρχει ομως κ ενα μεγαλο κοματι που ξερει να κινειται στους δρομους,προσεχει,σεβεται κ προπαντως ακουει.φερει εξοπλισμο,φωτα,διακρητικα ασφαλειας κτλ
    πιστεψτε με χωρις να βλεπω εχω ακριβη εικονα τι γινεται πισω μου μονο απο τους ηχους,ξερω απο το κορναρισμα/θορυβο κινητηρα κτλ τι ειδους οδηγος ειναι αυτος που θα με προσπερασει...
    αυτοι λοιπον νιωθουν το ποδηλατο τους κοματι απο τον εαυτο τους,ξερουν οτι δυσκολα (λογω κοστους) θα το αντικαταστησουν εαν υπαρξει απωλεια κ ετσι το κουβαλουν παντα διπλα τους,σε καφε,εστιατορια κτλ.
    συνεπως φιλε Burckley σεβομενος το δικιο σου ισως πρεπει να δεις κ λιγο διαφορετικα το πραμα.η μοτο κλειδωνει εχει συναγερμο κ ζυγιζει 200 κιλα,δεν ''σηκωνεται'' το ιδιο ευκολα οπως ενα κουρσακι των 10 κιλων...
    δες τι εγραψες πιο πανω...
    Στην άφιξη είμασταν πρώτοι στο μαγαζί και καθόμαστε στο πιο αριστερό τραπεζάκι να ψιλοβλέπουμε και τις γριές.

3)κοψτε αυτην την καραμελα περι τελων κυκλοφοριας/πινακιδων κτλ!ολοι οι ποδηλατες -ηλιθιοι κ μη- πληρωνουν φορους οπως καθε Ελληνας πολιτης κ εχουν δικαιωμα να κινουνται ελευθερα οπου ο νομος το επιτρεπει!!
    αν πρεπει να προσεξουν καποιοι τοτε σιγουρα μετα απο αυτους (τους ποδηλατες εννοω) ειναι οσοι περνουν διπλα μας ξυστα κ αγνοουν οτι πρεπει να κραοτυν 1,5 μετρα αποσταση κατα την προσπεραση.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    [QUOTE=manianisg;2446051] φιλε[B] Burckley QUOTE]

Burckley James Harvest ??????????
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    [QUOTE=bulmont;2446052]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    φιλε[B] Burckley QUOTE]

Burckley James Harvest ??????????
    Κουφ@λ@ Λώρενς γιατί κοροιδεύεις μπερδεύτηκε ο άνθρωπος μεταξύ Barclay James Harvest & Buckley ,no big deal ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ναι αλλα αν ηταν αναποδογυρισμενη μια νταλικα στο οδοστρωμα ή και πολλα αλλα σεναρια...??

αρα θα φταιει ξεκαθαρα το οχημα που θα πηγαινει με 80χλμ (ή και με 70 ή και με 60) σε στροφη που δεν εχει ορατοτητα...

να μην συζητησουμε για ανηφορες που δεν πανε βημα τα ποδηλατα...
    οχι,..εκει δεν εχει ουτε τυφλες στροφες, ουτε οι αλλοι οδηγοι πανε με πανω απο 40-50χλμ...

ξεκαθαρα θα φταινε οι αλλοι που θα πεσουν πισω απο τα ποδηλατα, αφου το λεει και ο νομος αλλωστε...

2 μετρα και 2 σταθμα...
    Ναι ρε συ , το βρήκες 2 μέτρα και 2 σταθμά

είναι το ίδιο εξάλλου να πηγαίνεις με το όριο ταχύτητας στα 80χλμ ας πούμε ,

με το να πηγαίνεις με 270 χλμ δλδ 150 χλμ παραπάνω από το ανώτατο όριο των 120

Τελευταία τροποποίηση από faraway; 16/03/2014 στις 09:07.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    να κ ενας σωστος!

κ δευτερος,ειδικα αμα το μισο ποδηλατο κοστιζει οσο ολοκληρο το Κατανα τοτε το θες μαζι σου, αυτοκολητο!!

παμε τωρα στα υπολοιπα.
    ημουν κ ειμαι μοτοσυκλετας με πολλα χιλ στην καριερα μου,αρκετα ταξιδια εξωτερικο αλλα κ εντος.κ σαφως συνεχιζω ακομα...
    τα τελευταια χρονια ομως κανω κ συστηματικα ποδηλατο (~6.000 ετησιως) με διαδρομες κ αποστασεις χωρις φραγμους...τα 100χιλ/ημερα η' η αναβαση Διονυσου ειναι απλα καφες...
    πχ
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	02022013219.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	92,6 KB 
ID:	311972

1)συμφωνω οτι ενα μεγαλο μερος σφαζει κοκκινα κ οδηγει ακρως επικυνδινα,αγνοει βασικα θεματα του ΚΟΚ κ νομιζει οτι εχει ελευθερια παντου.
    αυτοι ειναι εφημεροι,πιθανον αναλωσιμοι κ οπως οι μοτο-καγκουρες δινουν λαθος εικονα στην κοινωνια.δεν μπορω να απολογηθω γι'αυτους.προσπαθω να συμβαλω ομως στην εξελιξη τους η οποια ειναι μαλλον αδυνατη....τεσπα.
    δυστηχως δεν μπορουμε να τους εξαφανισουμε,περιμενουμε ομως να χαθουν απο μονοι τους ξαφνικα, οπως ηρθαν δλδ,ως κομητες.
    2)υπαρχει ομως κ ενα μεγαλο κοματι που ξερει να κινειται στους δρομους,προσεχει,σεβεται κ προπαντως ακουει.φερει εξοπλισμο,φωτα,διακρητικα ασφαλειας κτλ
    πιστεψτε με χωρις να βλεπω εχω ακριβη εικονα τι γινεται πισω μου μονο απο τους ηχους,ξερω απο το κορναρισμα/θορυβο κινητηρα κτλ τι ειδους οδηγος ειναι αυτος που θα με προσπερασει...
    αυτοι λοιπον νιωθουν το ποδηλατο τους κοματι απο τον εαυτο τους,ξερουν οτι δυσκολα (λογω κοστους) θα το αντικαταστησουν εαν υπαρξει απωλεια κ ετσι το κουβαλουν παντα διπλα τους,σε καφε,εστιατορια κτλ.
    συνεπως φιλε Burckley σεβομενος το δικιο σου ισως πρεπει να δεις κ λιγο διαφορετικα το πραμα.η μοτο κλειδωνει εχει συναγερμο κ ζυγιζει 200 κιλα,δεν ''σηκωνεται'' το ιδιο ευκολα οπως ενα κουρσακι των 10 κιλων...
    δες τι εγραψες πιο πανω...
    Στην άφιξη είμασταν πρώτοι στο μαγαζί και καθόμαστε στο πιο αριστερό τραπεζάκι να ψιλοβλέπουμε και τις γριές.

3)κοψτε αυτην την καραμελα περι τελων κυκλοφοριας/πινακιδων κτλ!ολοι οι ποδηλατες -ηλιθιοι κ μη- πληρωνουν φορους οπως καθε Ελληνας πολιτης κ εχουν δικαιωμα να κινουνται ελευθερα οπου ο νομος το επιτρεπει!!
    αν πρεπει να προσεξουν καποιοι τοτε σιγουρα μετα απο αυτους (τους ποδηλατες εννοω) ειναι οσοι περνουν διπλα μας ξυστα κ αγνοουν οτι πρεπει να κραοτυν 1,5 μετρα αποσταση κατα την προσπεραση.
    Αγαπητέ φίλε ποδηλάτη σημείωσε τα παρακάτω και αν έχεις επισκεφτεί το συγκεκριμένο καφέ θα καταλάβεις εύκολα τι λέω ,αλλιώς μελέτησε μόνο τη φωτό που έβαλα.
    Με το φίλο που πήγαμε βολτίτσα τυχαίνει να έχουμε κάποια κλασικά μηχανάκια ,αυτά που είδες στη φωτό είναι αυτά που βγαίνουν για ξεσκούριασμα δυστυχώς πολύ σπάνια (το Κατάνα είχε να βγεί από το καλοκαίρι...) και μοιραία δεν κουβαλήθηκε μαζί ούτε μια κλειδαριά ,άσε που εκεί που πάρκαραν δεν κλειδώθηκε τιμόνι λόγω σταντ και κλίσης του εδάφους (υπήρχε κίνδυνος πτώσης με ένα σκούντημα) οπότε ήταν απαραίτητη η οπτική επαφή.Υπό άλλες συνθήκες θα καθόμασταν στη μέση του μπαλκονιού του καφέ να είχαμε τη λίμνη "πιάτο".
    Όταν τώρα ο άλλος έρχεται σε ένα άδειο μαγαζί και όχι μόνο κάθεται στο μοναδικό τραπέζι που σ' εμποδίζει αλλά και βάζει τα ποδήλατα στα συγκεκριμένα 4 τετραγωνικά που σου χαλάνε τελείως το "κάδρο" αντί 2-3 μέτρα πιο κει τότε άστο αδελφέ μιλάμε ότι τα έβαλαν σε σημείο όχι να τα βλέπουν απλώς αλλά να τα ακουμπάνε !
    Επειδή κάτι έγραψε και ο κάπταιν παραπάνω οι μάγκες ήταν τελείως ερασιτέχνες (αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό) και δεν φτάσαν εκεί από μακριά στα σίγουρα .
    Αντίθετα τώρα αυτοί που συνάντησα στη Μαραθώνος να πηγαίνουν ζευγάρια ήταν σωματικά πολύ δουλεμένοι με πολλά χλμ στα πετάλια τους οπότε περίμενα καλύτερη και πιο επαγγελματική συμπεριφορά.Κάτι γράφτηκε παραπάνω ότι τα ζευγάρια είναι ο πιο ασφαλής τρόπος ταξιδίου ,πολύ αμφιβάλλω ,στο συγκεκριμένο γρήγορο δρόμο (Μαραθώνος) μάλλον τραγικός.
    Τώρα αν το Κατάνα με το μαύρο 1100 μοτέρ έχει όσο μισό από τα ποδήλατα που είδα (κάποια άλλα ποδηλατάκια αφήστε τα ξέρω ονόματα να μη λέμε) είσαι μάλλον λίγο εκτός.
    Τέλος είπαμε ή Buckley ή απλά Παναγιώτης.
    Καλημέρα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Τελικά την κάνατε την βόλτε λοιπόν!
    Εγώ θα ερχόμουν Παναγιώτη, ετοιμος ήμουν.
    Δεν πειράζει θα παμε το αλλο Σ/Κ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Σε γενικες γραμμες η πλειοψηφια των ποδηλατΩν εχει αγνοια κινδυνου.Καποιοι απο αυτους σιγουρα ειναι βληματα,σε ποσοστο αναλογο με τα βληματα που καβαλανε μηχανη.

Αν δεν κανω λαθος και διορθωστε με ,απαγορευεται η κυκλοφορια ποδηλατων στις εθνικες οδους.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Αν πηγαίνουν με 25 χλμ/ωρα και το ειχ έρχεται με 80 χλμ /ωρα και τους βρει ξαφνικά μπροστά του μετά από μία τυφλή στροφή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν καταλαμβάνουν όλο το οδόστρωμα.
    Μου έχει τύχει 2-3 φορές κι ευτυχώς ήμουν με το μοτό και τους απέφυγα οριακά. Αν ήμουν με αυτοκίνητο θα τους είχα φορτώσει σίγουρα. Το θέμα είναι ότι τους εξηγείς το λάθος τους και σου τη λένε κι από πάνω. Τόση άγνοια κινδύνου; Απορώ πως τη βγάζουν καθαρή!!
    WHO RUNS THE SHOW

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Koυκλαρες και οι δυo Buckley, περασα και εγω από εκει κατά της 12 30 και καταλαβαινω τι λες.Απο 1984 που περναω από εκει εχει ποδηλάτες,αυτο το χαλι που γινετε τον τελευταιο καιρο είναι απαραδεκτο.Ποδήλατα που στοιχιζουν 2-3 χιλιαρικα,τοσο τους τα πουλανε γιατι είναι μοδα,το εχουν παρει πολύ σοβαρα,ξαφνικα γιναν ολοι αθλητες.Με ταχυτητα 50-60χλμ,πολυ νορμαλ για αυτην την διαδρομή,πανω στην στροφη να βλέπεις τους ποληλατες να εχουν πιασει την κουβεντα με ταχυτητα 5χλμ/ωρα,επικυνδινο και αδιαφοροντας αν η ουρα εχει φτασει στο Αγ.Στεφανο.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Και οι κουρσάδες που συναντώ κάθε πρωί στον Κηφισό () να βαράνε ορθοπεταλιές μάλλον θα αναζητούν την αδρεναλίνη... που να γνωρίζουμε εμείς οι αδαείς άλλωστε...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

@ Παναγιωτη:Όταν τώρα ο άλλος έρχεται σε ένα άδειο μαγαζί και όχι μόνο κάθεται στο μοναδικό τραπέζι που σ' εμποδίζει αλλά και βάζει τα ποδήλατα στα συγκεκριμένα 4 τετραγωνικά που σου χαλάνε τελείως το "κάδρο" αντί 2-3 μέτρα πιο κει τότε άστο αδελφέ μιλάμε ότι τα έβαλαν σε σημείο όχι να τα βλέπουν απλώς αλλά να τα ακουμπάνε !

για τα κοκκινα εχεις κοματι αδικο καθως ο καθενας καθεται οπου επιθυμει ''εφοσον''ειναι ελευθερα τα καθισματα
    για τα μπλε εχεις απολυτο δικιο!

@Bruno:Ποδήλατα που στοιχιζουν 2-3 χιλιαρικα,τοσο τους τα πουλανε γιατι είναι μοδα.

πιθανον κ να εχεις δικιο αλλα δεν φταιμε εμεις εαν μια σειρα Campagnolo Record κοστιζει οσο αγοραζουν καποιοι ενα Ohlins...
    δεν ειναι τυχαια η παρομοιωση,κ τα δυο ειναι αριστα στο ειδος τους!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Έχετε δίκιο οτι είναι μέσο επιδειξης και πλουτισμού όπως και οτι η κίνηση σε στοίχους δεν επιτρέπεται αλλα όλα τα άλλα είναι φούμαρα και δικαιολογίες για να κρύψετε τον μικρό μπάτσο που χετε μέσα σας...

@buckley : το οτι κάθισαν διπλα σας και σας έκρυψαν την θέα δεν εχει να κανει με το οτι ειναι ποδηλάτες. Όπως η ηλίθια οικογένεια με τα παιδάκια σε όλη την παραλία θα ρθει να κατσει δίπλα σου έτσι ετυχε και αυτοί... Το οτι ανεβαίνουν σε στοίχους, αν και παράνομο, έχει την λογική του όγκου οπερ και σημαίνει οτι ο αυτοκινητιστής (γιατί αυτόν φοβάται κυρίως) θα δωσει διπλάσια προσοχή απο το να περάσει φίλερ τον ένα αναβάτη αντι να προσπεράσει στο έναμιση μέτρο όπως προβλέπεται.... Το να πιάνει τον μισό δρόμο ίσως να οφείλεται σε λακουβες που δεν μπαινουμε στον κόπο να αναλογιστούμε...

Το ίδιο ισχύει και για τα κοκκινα και ΚΟΚ γενικότερα, χωρις να ειναι δικαιολογία, είναι πρακτική που στοχεύει κάπου (κουμπωτά πεντάλ) αλλα το κυριότερο είναι η απώλεια του ρυθμού. Μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει καποιο μοτέρ κει κάτω... γι αυτό και μετά τον πεζό το ποδηλατο εχει την προτεραιότητα σε όλες τις διαπραγματευσιμες συνθήκες...

Αυτό όμως που με ενοχλέι σε αυτήν την συζήτηση είναι η αντιμετώπιση του αδυναμου. Αν αντιστρέψεις τους ρόλους είναι οι ιδιες δικαιολογίες και υφος που χειρίζεται ενας κουτάκιας, ενας φορτηγατζής με έναν παπάκια σε επαρχιακο. "Δεν τον ειδα, θα του έριχνα μία, πιάνει ολο τον δρόμο, νομιζει οτι κάποιος είναι, το κωλόπαπο του με την ξετάπωτη... κλπ κλπ) και ξεγυμνώνει εύκολα τον πολιτισμό μας. Σας θυμιζουν τίποτε τα προηγούμενα; Εμένα ναι μου θυμίζουν. Μου θυμίζουν την σκατο"ράτσα" μου.

Δεν βγάζω την ουρα μου απ' έξω. Είμαι κύρια μοτοσυκλετιστης κ ποδηλατης τώρα τελευταία (μετά απο χρόνια) . Περνάω αρκετά απο Μαραθωνος με το ποδήλατο... Κ γω θέλω κάποιους να τους πετάξω απο τον γκρεμό με το υφάκι τους ή επειδή τα χιπστερομούσια τους είναι μακριά πάνω στο φιξάκι. μΕ την δίνουν ρε αδελφέ... όταν σκέφτομαι ομως την πάνω παράγραφο βλέπω τον εαυτό μου 25-30 χρόνια πριν, βλέπω τον εαυτό μου όταν με εκβιάζει η κάθε κατινα πισω απο την δύναμη της λαμαρίνας... πολλά βλέπω που δεν ηθελα/θέλω να μου κάνουν... και έχουν να κάνουν με τον σεβασμό
    Τελευταία τροποποίηση από Stabak; 16/03/2014 στις 10:42.
    Ban 'em all

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Το οτι ανεβαίνουν σε στοίχους, αν και παράνομο, έχει την λογική του όγκου οπερ και σημαίνει οτι ο αυτοκινητιστής (γιατί αυτόν φοβάται κυρίως) θα δωσει διπλάσια προσοχή απο το να περάσει φίλερ τον ένα αναβάτη αντι να προσπεράσει στο έναμιση μέτρο όπως προβλέπεται.... Το να πιάνει τον μισό δρόμο ίσως να οφείλεται σε λακουβες που δεν μπαινουμε στον κόπο να αναλογιστούμε...
    Ίσα ίσα ΤΟΤΕ θα τον περάσει φίλλερ, για να μη βγει ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα ΚΑΙ θα είναι ο μισός στο αντίθετο ρεύμα με κίνδυνο δικό του αλλά και των αντιθέτως ερχόμενων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Το ίδιο ισχύει και για τα κοκκινα και ΚΟΚ γενικότερα, χωρις να ειναι δικαιολογία, είναι πρακτική που στοχεύει κάπου (κουμπωτά πεντάλ) αλλα το κυριότερο είναι η απώλεια του ρυθμού. Μην ξεχνάμε οτι δεν υπάρχει καποιο μοτέρ κει κάτω... γι αυτό και μετά τον πεζό το ποδηλατο εχει την προτεραιότητα σε όλες τις διαπραγματευσιμες συνθήκες...
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί σφάζουν κόκκινα και στοπ και γενικά νομίζουν ότι είναι στην αυλή τους. Μα για να μη χάσουν τον ρυθμό τους !!!!112

Όχι, ούτε ο πεζός, ούτε ο ποδηλάτης έχουν προτεραιότητα παντού. Έτσι νομίζουν. Μέχρι να σταματήσουν να νομίζουν για πάντα.

Γενικά οι ποδηλάτες (η πλειοψηφία τους) είναι χειρότεροι από κάθε άλλη φάρα (ντελιβεράδες, σκουτεράκηδες, ταξιτζήδες, λεωφορειατζήδες κτλ) χρηστών δημοσίων δρόμων στην Ελλάδα. Έχουν τα χειρότερα χαρακτηριστικά από όλες τις ομάδες συνδυασμένα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στους ποδηλάτες...
    από Ζεύκας στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2010, 01:34
  2. Οι ποδηλατες πανε ψηλα
    από EKEINOS στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2006, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων