Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Παξιμαδι για βιδωμα αισθητηρα οξυγονου

Νέο μέλος Το avatar του/της DLS 33
    εγω παιδια, εχω αγορασει αυτο εδω.

http://www.ebay.com/itm/SCHWEIsGERAT...item3f25311e83

το πηρα και κολλαει τα παντα,. με το καταλληλο αεριο,(ΑΤΑΛ, ΑΡΓΟν ΗΛΙΟΝ..κλπ) εκτος απο Αλουμινιο, που χρειαζεται DC ρευμα..

.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DLS 33 Προβολή μηνύματος
    εγω παιδια, εχω αγορασει αυτο εδω.

http://www.ebay.com/itm/SCHWEIsGERAT...item3f25311e83

το πηρα και κολλαει τα παντα,. με το καταλληλο αεριο,(ΑΤΑΛ, ΑΡΓΟν ΗΛΙΟΝ..κλπ) εκτος απο Αλουμινιο, που χρειαζεται DC ρευμα..

.
    οο καλορίζικο και καλοδούλευτο το τιγκάκι

πες μου σε παρακαλώ αν έχεις κολλήσει χάλυβα και ανοξείδωτα σε πάχη πάνω από 15 μμ γιατί ψάχνομαι .... μήπως την έχεις δοκιμάσει και με κλαπέτο ;;

α και σόρρυ προκαταβολικά ... νομίζω ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι για κράματα αλουμινίου χρειάζεσαι AC (και Ηλιον) λόγω αντιστροφής της πολικότητας για να καθαρίζει
    (και προετοιμασία του υλικού για αλουμίνιο - θέρμανση καθάρισμα κλπ )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Γιατι ειμαστε οτι ναναι?
    σορρυ αν ακούστηκα εριστικός ... απλά το τιτάνιο θέλει ειδική προετοιμασία και καθαρά χέρια και χώρους που στην Αθήνα δεν τα έχω βρει πουθενά για να κάνω κάποιες σωστές δουλειές ... αυτό εννοούσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    οο καλορίζικο και καλοδούλευτο το τιγκάκι

πες μου σε παρακαλώ αν έχεις κολλήσει χάλυβα και ανοξείδωτα σε πάχη πάνω από 15 μμ γιατί ψάχνομαι .... μήπως την έχεις δοκιμάσει και με κλαπέτο ;;

α και σόρρυ προκαταβολικά ... νομίζω ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι για κράματα αλουμινίου χρειάζεσαι AC (και Ηλιον) λόγω αντιστροφής της πολικότητας για να καθαρίζει
    (και προετοιμασία του υλικού για αλουμίνιο - θέρμανση καθάρισμα κλπ )

15μμ
    Για το αλουμίνιο καλά νομίζεις

σορρυ αν ακούστηκα εριστικός ... απλά το τιτάνιο θέλει ειδική προετοιμασία και καθαρά χέρια και χώρους που στην Αθήνα δεν τα έχω βρει πουθενά για να κάνω κάποιες σωστές δουλειές ... αυτό εννοούσα

Nα σου πω δεν εχω ιδεα τι θελει. Ο μαστορας που το παω, εχει ενα μηχανημα σαν ντουλαπα και κολληση τιτανιου (ετσι την λεει) και μου εχει ραψει την ARROWπου ηταν κωλος (βλεπε δουλεια του πιο πανω). Ενταξει δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα βλεπεται και δεν εχω μεχρι τωρα καποιο θεμα με την αντοχη του.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    15μμ
    Για το αλουμίνιο καλά νομίζεις
    ναι μασιφ αλουμινιο σε ράβδο και ατσάλι 15mm (λέω κάτι λάθος ;; )

σε θέλω εσένα .. πούλησα την Υδρόψυκτη τη merkle και ψάχνομαι για καινούργιο παιχνίδι
    (και πλάσμα κοπής και καινούργια Tig για αλουμίνια)

έχεις παίξει με ασετιλίνη Στέφανε ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος

Nα σου πω δεν εχω ιδεα τι θελει. Ο μαστορας που το παω, εχει ενα μηχανημα σαν ντουλαπα και κολληση τιτανιου (ετσι την λεει) και μου εχει ραψει την ARROWπου ηταν κωλος (βλεπε δουλεια του πιο πανω). Ενταξει δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα βλεπεται και δεν εχω μεχρι τωρα καποιο θεμα με την αντοχη του.

κατάλαβα σόρρυ νόμιζα ότι την έχεις κάνει εσύ τη δουλειά (δεν είναι πολλή καλή η κόλληση αλλά άμα κάνεις δουλειά δεν τρέχει κάστανο)

στείλε μου αν θες πμ τα στοιχεία του να του στείλω καμιά δουλειά για δοκιμή και βλέπουμε - ευχαριστώ προκαταβολικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ναι μασιφ αλουμινιο σε ράβδο και ατσάλι 15mm (λέω κάτι λάθος ;; )

σε θέλω εσένα .. πούλησα την Υδρόψυκτη τη merkle και ψάχνομαι για καινούργιο παιχνίδι
    (και πλάσμα κοπής και καινούργια Tig για αλουμίνια)

έχεις παίξει με ασετιλίνη Στέφανε ;;

Ασετιλίνη όχι (επειδή ακριβώς παίζω και μάλιστα σε χώρο εργασίας , αποφεύγω τα αέρια μη γίνουμε κιούγκι για πλάκα)
    Σπίτι έχω μόνο μετασχηματιστή-ανορθωτή.
    Το 15 μου έκανε εντύπωση στην ίδια πρόταση με το tig και τον χάλυβα- ανοξείδωτο, γιατί σε τόσο πάχος κάνεις δουλειά και με ηλεκτρόδιο και ένα inverter.
    Βέβαια το αλουμίνιο είναι άλλη υπόθεση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ασετιλίνη όχι (επειδή ακριβώς παίζω και μάλιστα σε χώρο εργασίας , αποφεύγω τα αέρια μη γίνουμε κιούγκι για πλάκα)
    Σπίτι έχω μόνο μετασχηματιστή-ανορθωτή.
    Το 15 μου έκανε εντύπωση στην ίδια πρόταση με το tig και τον χάλυβα- ανοξείδωτο, γιατί σε τόσο πάχος κάνεις δουλειά και με ηλεκτρόδιο και ένα inverter.
    Βέβαια το αλουμίνιο είναι άλλη υπόθεση.
    ναι εγώ τα έγραψα λάθος ... κράτα αλουμίνιο που βασικά θέλω να δουλευτεί σε rods για τα υπόλοιπα έχω και καλό inverter

άμα πάντως έχεις "δέσει" το χώρο που δουλεύεις σωστά με παγίδες και ανεπίστροφα και καλές σωληνώσεις πρέπει να γίνει χοντρή μαλακία για να πάθεις ζημιά (μακριά απο μας )

(φίλος μου δούλευε με ένα σαλμο που λες και τον είχε πατήσει φορτηγό ήταν ... ακόμα με αυτόν κολλάει και απο ότι ξέρω δεν τον έχει κάνει διαστημόπλοιο σε τροχιά )
    θα μιλήσουμε οσονούπω - ευχαριστώ

Νέο μέλος Το avatar του/της DLS 33
    ΕΓΩ, δεν κολλησα ανοξειδωτο, δεν μου χρειαστηκε ακομα.
    Ενας φιλος ομως που την χρειαστηκε, για κανει κατι ραουλα INOX σε ενα σκαφος, τα κολλησε μια χαρα, αλλα με ARGKOn.

Πιο πολυ την χρησιμοποιω σαν Ηλεκτροδιο, οταν εχει αερα και δεν μπορω να κολλησω εξω, με την MIG.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2013, 13:12
  2. Ερώτηση για παξιμάδι καμπάνας HONDA C 50
    από notakos600 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2013, 13:11
  3. Εργαλείο για βίδωμα μπουκάλας μπροστινού πάπιας. Πού?
    από schumifer στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2012, 16:04
  4. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  5. 02 bybass module για τον αισθητηρα λαμδα.Που;
    από Ληστης στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2008, 13:16

Κανόνες δημοσιεύσεων