εγω παιδια, εχω αγορασει αυτο εδω.
http://www.ebay.com/itm/SCHWEIsGERAT...item3f25311e83
το πηρα και κολλαει τα παντα,. με το καταλληλο αεριο,(ΑΤΑΛ, ΑΡΓΟν ΗΛΙΟΝ..κλπ) εκτος απο Αλουμινιο, που χρειαζεται DC ρευμα..
.
εγω παιδια, εχω αγορασει αυτο εδω.
http://www.ebay.com/itm/SCHWEIsGERAT...item3f25311e83
το πηρα και κολλαει τα παντα,. με το καταλληλο αεριο,(ΑΤΑΛ, ΑΡΓΟν ΗΛΙΟΝ..κλπ) εκτος απο Αλουμινιο, που χρειαζεται DC ρευμα..
.
οο καλορίζικο και καλοδούλευτο το τιγκάκι
πες μου σε παρακαλώ αν έχεις κολλήσει χάλυβα και ανοξείδωτα σε πάχη πάνω από 15 μμ γιατί ψάχνομαι .... μήπως την έχεις δοκιμάσει και με κλαπέτο ;;
α και σόρρυ προκαταβολικά ... νομίζω ότι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι για κράματα αλουμινίου χρειάζεσαι AC (και Ηλιον) λόγω αντιστροφής της πολικότητας για να καθαρίζει
(και προετοιμασία του υλικού για αλουμίνιο - θέρμανση καθάρισμα κλπ )
![]()
Nα σου πω δεν εχω ιδεα τι θελει. Ο μαστορας που το παω, εχει ενα μηχανημα σαν ντουλαπα και κολληση τιτανιου (ετσι την λεει) και μου εχει ραψει την ARROWπου ηταν κωλος (βλεπε δουλεια του πιο πανω). Ενταξει δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα βλεπεταικαι δεν εχω μεχρι τωρα καποιο θεμα με την αντοχη του.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Ασετιλίνη όχι (επειδή ακριβώς παίζω και μάλιστα σε χώρο εργασίας, αποφεύγω τα αέρια μη γίνουμε κιούγκι για πλάκα)
Σπίτι έχω μόνο μετασχηματιστή-ανορθωτή.
Το 15 μου έκανε εντύπωση στην ίδια πρόταση με το tig και τον χάλυβα- ανοξείδωτο, γιατί σε τόσο πάχος κάνεις δουλειά και με ηλεκτρόδιο και ένα inverter.
Βέβαια το αλουμίνιο είναι άλλη υπόθεση.
ναι εγώ τα έγραψα λάθος ... κράτα αλουμίνιο που βασικά θέλω να δουλευτεί σε rods για τα υπόλοιπα έχω και καλό inverter
άμα πάντως έχεις "δέσει" το χώρο που δουλεύεις σωστά με παγίδες και ανεπίστροφα και καλές σωληνώσεις πρέπει να γίνει χοντρή μαλακία για να πάθεις ζημιά (μακριά απο μας)
(φίλος μου δούλευε με ένα σαλμο που λες και τον είχε πατήσει φορτηγό ήταν ... ακόμα με αυτόν κολλάει και απο ότι ξέρω δεν τον έχει κάνει διαστημόπλοιο σε τροχιά)
θα μιλήσουμε οσονούπω - ευχαριστώ
![]()
ΕΓΩ, δεν κολλησα ανοξειδωτο, δεν μου χρειαστηκε ακομα.
Ενας φιλος ομως που την χρειαστηκε, για κανει κατι ραουλα INOX σε ενα σκαφος, τα κολλησε μια χαρα, αλλα με ARGKOn.
Πιο πολυ την χρησιμοποιω σαν Ηλεκτροδιο, οταν εχει αερα και δεν μπορω να κολλησω εξω, με την MIG.