Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...
Εχεται να μου προτίνεται κατι?Η εγκατάσταση του υλικού ειναι εύκολη?
Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...
dsl on kit me 129 evro..nomizw!
tin egattastasi tin kaneis monos sou kai einai poli efkoli...an 8es mporei na stin kanoun kai oi tou OTE kai 8a skaseis 50 evra...gia na sou valoun to cd sto cd-rom kai tin usb tou modem sto pc..
Koita sto site tis vivodi na deis an eksipiretoun tin perioxi sou..einai apo tis top epiloges![]()
YG1 to mp3 downloading einai paranomo!![]()
![]()
:rotflmao:
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Εχεται να μου προτίνεται κατι?Η εγκατάσταση του υλικού ειναι εύκολη?![]()
Το΄σωσα·![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτ![]()
Το΄σωσα·![]()
Asfalws....![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ)![]()
![]()
μονο 200ευρα+ΦΠΑ
ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ
Καλά η προσφορά της HOL είναι απίστευτη αλλά ακόμα και αν δε θέλεις για ένα χρόνο προτίμησε κάποιο πακετάκι(ondsl kit, conn-x ktl) και θα σου έρθει πολύ φθινότερα.
Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν usb modem(είναι οκ αν δεν έχεις απαιτήσεις) τα οποία είναι εύκολα στην εγκατάσταση. Δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 5 λεπτά η εγκατάσταση του εξοπλισμού.
που ομως οταν τελειωση η προσφοραΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ)![]()
![]()
μονο 200ευρα+ΦΠΑ
ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ
δεν μπορεις να κοψεις το παγειο του adsl απο τον οτε![]()
ΗΙ ΝΤΙΤ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΕΔΩ
βρίσκεις/ρωτάς..![]()
Βαλε SDSL η ADSL μεσω του προμηθευτη των καναλιων τηλεορασεως απο το καλωδιο.
Καταργησε το τηλεφωνο του ΟΤΕ και βαλε VOIP τηλεφωνο απο το καλωδιο της τηλεορασης.
![]()
![]()
errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη..![]()
SDSL 1:1 παει μεχρι 8ΜΒ ............ για παραπανω βαζεις οπτικη ινα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη..![]()
ADSL αναλογα με τον προμηθευτη παει απο 1:2 εως 1:40 συνδεσεις στην ιδια γραμμη αλλα οι απατεωνες δεν το λενε και υποσχονται ταχυτητες θεωρητικες !!!
Συνηθως βαζουν 1:40 οποταν κανεις δε πιανει ποτε τις ταχυτητες που λενε !!!!
ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ..........................
![]()
Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..
H SDSL και η ADSL υπαρχουν και Ελλαδα, ειναι απλη η εφαρμογη επειδη δε χρειαζεται αλλαγη υποδομης ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..
Χαλκινα καλωδια υπαρχουν ετσι κι' αλλοιως για το τηλεφωνο !
Ο ΟΤΕ το παιζει και καλα για να φαει φραγκα και να πουλησει ISDN γραμμες που ειναι ΑΠΑΤΗ !!
SDSL και ADSL εφαρμοζεται και μεσω καλωδιου τηλεορασεως επειδη εναι κι' αυτο χαλκινο αλλα διαφερει απο το τηλεφωνικο επειδη ειναι ομοκεντρο καλωδιο.
Στην Ελλαδα δε ξερω αν εχει καλωδιακη τηλεοραση ... εχω ακουσει οτι στις μεγαλες πολεις εχει ...
Αλλα VOIP (voice over IP) εφαρμοζεται μεσω PSTN, ISDN, ADSL, SDSL συνδεσεων αλλα συμφερει καλυτερα στις ADSL, SDSL γραμμες επειδη εκει μπορεις να χρησιμοποιεις το PC για να καλεις σταθερα και κινητα τηλεφωνα χωρις να πληρωνεις χρονο στον απατεωνα ΟΤΕ η οποιοδηποτε παροχεα τηλεφωνικων συνδεσεων.
![]()
ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα![]()
Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..
Και απο δορυφορικα πιατα γινεται συνδεση ιντερνετ αλλα χρειαζεσαι αλλο ματι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα![]()
Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..
![]()