κανείς....?![]()
εγω θα τα γρασαρα εσωτερικα
αφου και στην φωτο του παλιου μεσα βλεπω γρασσο
εκεί που μπαίνουν δεν γρασσάρονται με το χέρι.. καλύπτονται από πείρο με γρασσαδόρο μέσω του οποίου γρασσάρονται αυτά που είναι ανοικτά τελείως... τώρα για τα άλλα με το πλαστικό ανησυχώ...
(useful info: τα ανοικτά τα βρίσκω με 30€ το τεμάχιο, τα άλλα με 8 €...) πρέπει να μπουν μια φορά και να μην ξανασχοληθώ ΠΟΤΕ μαζί τους....!
Το πανω με το κατω εχουν διαφορα στην ποσοτητα των βελονοειδων.
Οπως σωστα ειπες εχουν ενα πλαστικο σκατουλακι που τα συγκρατει ενω τα μαμα οχι. Οντως βαζεις γρασσο δια της επαλειψης με το δαχτυλο (και για να τα κρατησεις στην θεση τους).
Η (οποια) εμπειρια μου λεει πως τρωγονται πιο ευκολα αυτα με τις λιγοτερες βελονες. Δεν ξαναβαζω ποτε εστω και εαν τα μαμα εχουν 2πλασια τιμη.
edit. Διπλασια εχουν για το aprilia caponord, εσυ αποτι βλεπω πας στην σφαιρα του 4πλασιου.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Συγνωμη δεν καταβαινω την ερωτηση...
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
είναι μοχλικού (yamaha), και ναι, μου φαίνεται πολύ ακριβό να δώσω στην φθηνότερη 35 ευρώ για το ένα, 140 για τα τέσσερα...
όχι ότι και τα 4 θέλουν αλλαγή αλλά δεν μου κάθεται καλά να αλλάξω μόνο το ένα που έχει πρόβλημα...
οπότε την ψάχνω εναλλακτικά, αλλά να χέσω το στοκ των ρουλεμανάδων εδώ στην Αθήνα, που δεν έχουν ακριβώς τον τύπο που ψάχνω..
Τα εχω αλλαξει στο παρελθον,πληρωσα 125 ευρω στην bmw,και πριν τα σκασω εψαξα παντου μηπως τα βρω αλλα δεν βρηκα τιποτα..
έλα που στο δικό μου το "παντού" τα έχω βρει, αλλά θέλουν3 βδομάδες παράδοση τα μισά (2 τον αριθμό ενός τύπου) και τα άλλα μίσα (άλλα δύο άλλου τύπου) δεν υπάρχουν σε στοκ ούτε καν από την κατασκευάστρια εταιρία.... (ΙΚΟ JAPAN) και ενώ δεν έχει στόκ η ΙΚΟ τα έχει ετοιμοπαράδοτα η YAMAHA!!!!! (70 ευρώ το ζεύγος!)
τραβάω τα μαλλιά μου!
edit: και ψάχνω εναλλακτική!
εδω εχει τα ρουλεμαν που θες. υπεθεσα απο την υπογραφη σου οτι εχεις tenere
λαθος αναζητηση![]()
Επειδή πρέπει να αλλάξω τα ρουλεμάν του μοχλικού (ίσως και του ψαλιδιού) στο vstrom, μήπως καταλήξαμε σε κάποιον προμηθευτή; Με ενδιαφέρει να βάλω τα πιο ποιοτικά ρουλεμάν με τη μεγαλύτερη αντοχή.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
τα δικά μου τελικά τα πήρα από τον βασιλειάδη
Μπορεί να μην τα είχε ετοιμοπαράδοτα αλλά ήταν πολύ εξυπηρετικός και ευγενικός και οι τιμές του λογικές...
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Κ. Α.Ε.
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 144
2105246322
θα πρότεινα επίσης αν σκέφτεσαι να καρτήσεις το vstrom όσο το τενερέ και παραπάνω,
να πάς σε ένα μηχανουργείο να σου κάνουν 3 τρύπες και να σου προσαρμόσουν 3 γρασαδόρους για εύκολη λίπανση μοχλικού...
δεν θα ξανασχοληθείς ποτέ, μόνο θα γρασάρεις...!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.