Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: New Guy!

Υπαρχουν μηχανακια που γνωριζω με 30.000 χλμ που ειναι χρεπια,και υπαρχουν και μηχανακια με 150.000 χλμ που ειναι μια χαρα.
    Τα χιλιομετρα δεν λενε τιποτα απο μονα τους,η γενικοτερη κατασταση και συντηρηση της μοτοσυκλετας λεει.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    1. Θα σε λατρέψει το μέλος ''spyrakos35''...................

2. HONDA SHADOW αν καταφέρεις και βρείς κάνα καλό......................

3.Οπου να 'ναι, κάποιος θα σου προτείνει Transalp ή Vstrom... Mήν τον
    ξανακάνεις παρέα..................
    Transalp ή V Strom εε? Δεν τις πολυσυμπαθώ. Ταιρίαζω καλύτερα με τις Chopper, είναι κλασσικές, διαχρονικές και πατάνε καλά στα "πόδια" τους!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IliasZ Προβολή μηνύματος
    Transalp ή V Strom εε? Δεν τις πολυσυμπαθώ. Ταιρίαζω καλύτερα με τις Chopper, είναι κλασσικές, διαχρονικές και πατάνε καλά στα "πόδια" τους!

Τα περί κλασσικών και διαχρονικών δεν τα σχολιάζω καν......................

Το θέμα είναι να πατάς εσύ γερά στα πόδια σου.................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος
    Humor.....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    μμμμ ...παντού είσαι εσύ;
    καλως ήρθες παλίκαρε,πάρε ότι θες ... αλλλά να είναι honda,άσε τους άλλους να λένε.
    τα<καλα>δεν τα αφηνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    1. Θα σε λατρέψει το μέλος ''spyrakos35''...................

2. HONDA SHADOW αν καταφέρεις και βρείς κάνα καλό......................

3.Οπου να 'ναι, κάποιος θα σου προτείνει Transalp ή Vstrom... Mήν τον
    ξανακάνεις παρέα..................
    1.

2. +1300 για το σαντοου, οπως και για βιραγκο ενω υπαρχει και το ιντρουντορ (σουζουκι) καπου χαμηλοτερα στη λιστα.

3. :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Καλωσηρθες!

Για αρχη βγαλε διπλωμα, και οταν πιασεις το νοημα και δεις οτι σου αρεσει (αν οντως σου αρεσει) δοκιμασε να οδηγησεις 2-3 τυπους μηχανων. Ετσι για να δεις τι σε βολευει.

Κι επειδη θα γινω παλι γραφικος, θα πω κι εγω οχι στα chopper, και θα προτεινω καποιο on off ή street. Φυσικα προϋποθετει να οδηγησεις αυτο που σε ενδιαφερει για να καταληξεις.

Τελος τα 400 κυβικα ειναι μια κατηγορια κατα τη γνωμη μου χρυση τομη σε ολες τις αποψεις. ιδανικη για ξεκινημα, αρκετο γκαζι αλλα οχι αρκουδογκαζο που σκοτωνει αλλα οχι και λιγο ωστε να το βαρεθεις (συντομα). Σχετικα ισσοροπημενο κοστος και τελος εχει αρκετες επιλογες σε μεταχειρισμενα.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    Καλωσηρθες!

Τελος τα 400 κυβικα ειναι μια κατηγορια κατα τη γνωμη μου χρυση τομη σε ολες τις αποψεις. ιδανικη για ξεκινημα, αρκετο γκαζι αλλα οχι αρκουδογκαζο που σκοτωνει αλλα οχι και λιγο ωστε να το βαρεθεις (συντομα). Σχετικα ισσοροπημενο κοστος και τελος εχει αρκετες επιλογες σε μεταχειρισμενα.

εχει και transalp 400.................

Μέλος
    Μια παρένθεση. Δεν είμαι καθόλου τύπος που αγαπώ την ταχυτητά. Οπότε δεν με πειράζει που τα τσοπερια δεν γκαζώνουν πολύ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    δεν ειναι προβλημα επιταχυνσης. Ειναι θεμα ενεργητικης ασφαλειας στο στριψιμο και στο φρεναρισμα που υστερουν τα chopper σε σχεση με καποιο street ή on off.

αν οδηγησεις καποιο κλασσικο On off και μετα ενα τσοπεροειδες θα καταλαβεις τι εννοω. Βεβαια μπορει εσυ να συμβιβαστεις, αλλα μια προσοχη παραπνω χρειαζεται σε αυτα τα μηχανακια.

400αρι honda steed που οδηγησα παντως ειχε ικανοποιητικη επιταχυνση , και πολυ ωραιο ηχο. Στα υπολοιπα ομως εμενα δε μου εκανε.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι προβλημα επιταχυνσης. Ειναι θεμα ενεργητικης ασφαλειας στο στριψιμο και στο φρεναρισμα που υστερουν τα chopper σε σχεση με καποιο street ή on off.

αν οδηγησεις καποιο κλασσικο On off και μετα ενα τσοπεροειδες θα καταλαβεις τι εννοω. Βεβαια μπορει εσυ να συμβιβαστεις, αλλα μια προσοχη παραπνω χρειαζεται σε αυτα τα μηχανακια.

400αρι honda steed που οδηγησα παντως ειχε ικανοποιητικη επιταχυνση , και πολυ ωραιο ηχο. Στα υπολοιπα ομως εμενα δε μου εκανε.
    Αυτό είναι κάτι που μου έχει πει αρκετός κόσμος. Θα το κάνω αν και όλοι ξέρουμε οτι αμα φας κόλλημα με κάτι μετά βρίσκεις δικαιολογίες για να το κάνεις χαχα έχει ένας φίλος μια Varadero θα την κάνω μερικές βόλτες να έχω μια εικόνα!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IliasZ Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι κάτι που μου έχει πει αρκετός κόσμος. Θα το κάνω αν και όλοι ξέρουμε οτι αμα φας κόλλημα με κάτι μετά βρίσκεις δικαιολογίες για να το κάνεις χαχα έχει ένας φίλος μια Varadero θα την κάνω μερικές βόλτες να έχω μια εικόνα!
    Ε βρες κανα ελαφρύτερο να βολτάρεις καλύτερα

Καλώς τονα.

Και εγώ όταν αποφάσισα να διτροχίσω, το eliminator και τις τσοπεριές γούσταρα, αλλά μετά από καιρό
    άλλαξα γνώμη.

Υ.Γ. μη κοιτάξεις τι καβαλάω, τι θέλω να κοιτάξεις

Μέλος
    Σήμερα πήγα σε σπίτι φίλου ο οποίος, μαζί με τον πατέρα του, έχει μια Kymco Downtown 300i, μια Kawasaki GPX 400cc (ή GFX δεν θυμάμαι καλά) και μια Kawasaki ZL1000 Eliminator.... Ακολούθησα την συμβουλή σας και ομολογώ οτι κατάλαβα (εν μέρη φυσικά) τι εννοείτε..! Είναι όντως αρκετά διαφορετικές οι τσοπεριές στην αίσθηση...! Και είδα πολύ καλά τι εννοείτε για το στρίψιμο (είδικά συγκριτικά με το Kymco...). Αλλά βρε παιδιά... αυτος ο ηχος της eliminator... το στυλ... η ομορφια της... Είμαι κολλημένος... Δηλαδή εκεί που τις κοίταζα οι άλλες μου φαίνονταν απλά μηχανές αλλά η Eliminator μου μίλαγε ρε παιδί μου! :P Απο αυτές που μου προτείνατε έχω φάει λίγο κόλλημα με την Dragstar.....!

Banned
    αν και μπορει να το μετανιωσεις
    προχωρα

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. the new guy
    από tolistrk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 22:28
  2. New Africa?
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3