Ωραίος αγώνας, αλλά πολλή τούμπα ρε παιδάκι μου...![]()
Κρίμα για Bautista / Smith. Έκαναν και οι 2 πολύ καλό αγώνα.
Ωραίος αγώνας, αλλά πολλή τούμπα ρε παιδάκι μου...![]()
Κρίμα για Bautista / Smith. Έκαναν και οι 2 πολύ καλό αγώνα.
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 23/03/2014 στις 21:42.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλά ας μην έπεφτε (μόνος του) ο Μπαού και θα σας έλεγα εγώ
![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
τελικα το δοκτωρα θα τον μαθει ο μικρος τι θα πει νυστερι.....
Ρε το ραμολί...
Ρε αυτός δεν ήταν που δεν είχε αντοχή και διάρκεια?![]()
![]()
Μεγάλα και τριχωτά και οι δυό τους.
Ο φαροφύλακας...μακρυά κι αγαπημένοι. Που θα πάει, έτσι όπως τρέχουν θα πέσουν και θα κερδίσει.![]()
Ενταξει,τον Ροσσι το ξερουμε,τον γουσταρουμε κλπ κλπ..
Αλλα αυτος ο μικρος δε παιζεται...
ρε παλικαρια,ριχτε καμια ειδοποιηση...νομιζα οτι ηταν στις 10 σαν λακαμας που ειμαι και εψαχνα λινκ να βρω και ειδα συνεντευξεις τυπου...αν βρει κανεις κανα λινκ αφτερ να το δουμε...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ωραίος αγώνας!!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εντάξει... θα γίνει πανικός!!! Βλέπω να το θέλουν πολύ... οι πιτσιρικάδες και ο παππούς δείχνει να το "διασκεδάζει" ξανά.... Marquez respect... αλλά ο Χόρχε δεν θα τα παρατήσει... πιστεύω![]()
Στο τέλος του αγώνα το δήλωσε οτι αρχικά τους είδε έναν έναν να πέφτουν και είπε να μην πιέσει πολύ. Προφανώς γιατι φοβόταν όμως.
Τον φοβαααααμαι τον Bautista... Μακάρι όμως να συνεχίσει έτσι και αυτός. Η μάχη στο τέλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όλος ο αγώνας ήταν στην τσίτα πέραν της κοιλιάς που έκανε σε κάποιοα φάση λόγω (θεωρώ) των πτώσεων.
Κύκλους
ωραιος αγωνας...
ο marquez, απλα δεν μασαει...ουτε απο τραυματισμους...ουτε απο 9 ΠΠ, ουτε απο πιεσεις...μπραβο του για ακομη μια φορα!! δειχνει απο τι ειναι φτιαγμενος..
ο rossi, πολυ καλος...εξαιρετικος θα ελεγα...κρατησε ρυθμο...ειδε τις τρυπες και χωθηκε...διεκδικησε την πρωτια και την εχασε με θεαματικο τροπο απο εναν καλυτερο του...μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι και περυσι στον ιδιο αγωνα 2ος ηταν και μετα κραταγε το φαναρι στην 4η θεση...
ο pedrosa, μια απο τα ιδια...ειδε τις τουμπες, φοβηθηκε ξεκαθαρα...δεν το κυνηγησε...ειδε τους τρελους μπροστα να πηγαινουν "παναγια βοηθα" ειδε και την τουμπα του bau και εκατσε στ'αυγα του...και καλα εκανε στην τελικη...τσιμπησε βαθμουλακια...
lorenzo ο μεγαλος χαμενος με παιδικο λαθος...
bradl, smith, bautista πολυ καλα για πρωτο αγωνα αλλα η εμπειρια που δεν εχουν, φανηκε...next time guys...
αντε καλη αρχη...
![]()