Και δεν είχαν 200€ να τα δώσουν σε έναν άνεργο που πιάνει το χέρι του να τους γράψει ένα σεναριάκι, κι άλλα 100€ σε κάποιον άλλο πειναλέο να τους ρίξει 5 μπούφλες να συνέλθουν.
Το όλο εγχείρημα θα μπορούσε να είχε μια ουσία, ένα νόημα, ένα κάτι, κι ας ήταν χιλιοπαιγμένο, αρκεί κάποιος να είχε κάνει το πιο βασικό. Να δώσει λόγο ύπαρξης σε όλο αυτό το πανηγύρι.
Κάν'το ένα heist φιλμάκι (τύπου italian job. παράδειγμα φέρνω, αυτό μου ήρθε πρόχειρο).
Λέμε τώρα, κουβέντα να γίνεται.
40 δευτερόλεπτα στην αρχή να χτίσεις ένα στόρυ του φραγκάτου χοντρού loan shark/τοκογλύφου/γουατέβα που έχει κονομήσει τα άντερά του κι ετοιμάζεται να την κάνει. (πιασάρικη μλκία λόγω κρίσης. Δε θέλουν υποψηφιότητα για τις Κάννες ούτως ή άλλως).
Άλλα 40 δευτερόλεπτα δείχνεις τα καλόπαιδα να καταστρώνουν το σχέδιο για το πώς θα την πέσουν στον "κακό" και τη συνοδεία του, κι έχεις όλα τα υπόλοιπα 12τόσα λεπτά να κάνεις το κυνηγητό και να δείξεις όλα όσα ήθελες να δείξεις με το "Παίζει βεντέτα. Μέσα?" "Πάντα μέσα"

.
Ντου λοιπόν ο ΚΤΜάς και αρπάζει τη βαλίτσα κι αρχίζει η σκυταλοδρομία, "πετώντας" τη βαλίτσα από τον ένα στον άλλο, όπου οι κακοί κλέφτες κυνηγάνε τους καλούς κλέφτες, αλλάζοντας αντιστοίχως οχήματα και τερέν για να δείξεις και τη μηχανή να την κυνηγάνε, και τον ντριφτάκια, και το καρτάκι να χώνεται σε στενάκια που δε χωράει ο bad guy και τρώει ήττα, και στο τέλος, εκεί που τους έχουν στριμώξει οι κακοί γιατί πλακώσαν ενισχύσεις, εμφανίζεται το αμάξι του Κορρέ, τσιμπάει τη βαλίτσα κι ανεβαίνει/κατεβαίνει τη σκάλα και οι κακοί μένουν Παυλόπουλοι να τους κοιτάνε από μακριά ενώ απομακρύνονται με τη βαλίτσα ενώ αυτοί μένουν με τα @@ στα χέρια.
Θα κλωτσούσαν οι χορηγοί θα μου πεις να φαινόταν το όνομά τους σε ταινία με ληστεία κλπ? Οκ. Κλείσε, με πλάνο να περνάει το αμάξι του Κορρέ έξω από το Α.Τ. της περιοχής και να πετάει τη βαλίτσα στα σκαλοπάτια να τη βρουν οι μπάτσοι, κι άσε να απορούμε αν είχε μέσα συντάξεις παππούδων που είχε κλέψει ο χοντρός, ή διαμάντια από μουσείο.
Θα κλωτσούσαν οι μπάτσοι θα μου πεις γιατί θα φαίνονταν άχρηστοι κι ότι κάνουν τη δουλειά τους κάποιοι τύποι με τατουάζ και αγωνιάρικα αυτοκίνητα ενώ μένει σαν υπονοούμενο ότι αυτοί τρώνε στα Everest?
Ωραία.
Κάτσε φτιάξε αυτή τη μλκία λοιπόν, που κάποιοι τύποι που ξέρουν να οδηγάνε, μας δείχνουν ότι ξέρουν να οδηγάνε, σταματάνε να πιουν ένα λουξάκι και να φάνε κι ένα παγωτό και τί άλλο? Α ναι. Το ηθικό δίδαγμα ξέχασα. Δεν πα να τρέχεις και να τσακίζεσαι εσύ και να χαλάς βενζίνες, την γκόμενα (ο θεός να την κάνει) θα την πάρει τελικά ο τύπος με το ελικόφτερο.
Αυτά
ΥΓ. 10 λεπτά ελεύθερο χρόνο να έχεις και γαμώ τις μλκίες σκαρφίζεσαι τελικά


