Το μηχανάκι με αριθμό XYI-225 κλάπηκε σήμερα 28/3/2014 κάτω από στο σπίτι μου στη Νέα Ζωή Περιστερίου (Άσπρα Χώματα). Το πάρκαρα στις 22:00 και στις 3:30 που κατέβηκα έλειπε. Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν pm!
Το μηχανάκι με αριθμό XYI-225 κλάπηκε σήμερα 28/3/2014 κάτω από στο σπίτι μου στη Νέα Ζωή Περιστερίου (Άσπρα Χώματα). Το πάρκαρα στις 22:00 και στις 3:30 που κατέβηκα έλειπε. Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν pm!
Ω ρε φίλε, δίπλα στο σπίτι μου.
Μακάρι να το βρείς.
Βαλε καμια φωτο μηπως και....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Τα πάντα ήταν στην ώρα τους, λάδια, μπουζί, αλυσίδα, γρανάζια κτλ. Κόλωσε ένα αυτοκίνητο και το φόρτωσανε, φαίνονται οι ροδιές εκεί που είχα το μηχανάκι. Ένα χαρακτηριστικό που ξέχασα να γράψω είναι ότι οι αντιρίδες τις βαλίτσούλας είναι χειροποίητες. Ένα ζευγάρι από ίσια σίδερα.
Φοτώγραφία
Συνημμένο 313027
Μενω πολύ κοντα,θα εχω το νου μου,σου ευχομαι να το βρεις γρηγορα.
ευχαριστώ bruno!
Εχει παραγινει το θεμα με τις κλοπες, τελικα η αρχικη μου σκεψη οτι μονο με ορολογιακη βομβα τους σταματας μαλλον δεν ακουγετε υπερβολικη....
Εμ, βλέπεις και στην αστυνομία να πας να το δηλώσεις δεν κάνουν και πολλά! Κανείς δεν κάθεται να ψάξει, γιατί αν το έκαναν δεν θα υπήρχαν αυτά τα πράγματα. Οπότε το να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου δεν είναι καθόλου παράλογη.
Φιλε μου ευχομαι να το βρεις οσο ποιο γρηγορα γινετε παθων ειμαι και εγω και εζησα το αισθημα να κατεβαινεις και να μην το βλεπεις κατω, σου κοβονται τα ποδια με την πρωτη....
Οσο για την αστυνομια αστο και εγω θυμαμαι οταν το δηλωσα μου ειπε καλα οτι θα ενημερωνε τα παιδια της ΔΙΑΣ που ειναι εξω και οταν κατεβηκα απο το αστυνομικο μεγαρο ειδα 6-7 μηχανες να επιστρεφουν προφανως αφου ειχε τελειωσει η υπηρεσια τους... μην το ψαχνεις απο την στιγμη που στο εβαλε στο ματι ο αλλος εχει οργανωσει σχεδιο να μην αφησει ιχνος....
Ελπιζω να το πηρε κανενα πρεζακι η κανενας πιτσιρικας για βολτα και να το βρεις εκει κοντα.....
Σ' ευχαριστώ άλλα νομίζω ότι ήταν σταμπαρισμένο.