Γιατί 5ρι??? 10ρι έχει απ' τη μάνα του (νομίζω)
Επίσης το πίσω το σκλήρυνα λίγο (απόσβεση) και αυτό που αισθάνομαι είναι καλύτερη αίσθηση αλλά και .......καλύτερες λακούβες![]()
Γιατί 5ρι??? 10ρι έχει απ' τη μάνα του (νομίζω)
Επίσης το πίσω το σκλήρυνα λίγο (απόσβεση) και αυτό που αισθάνομαι είναι καλύτερη αίσθηση αλλά και .......καλύτερες λακούβες![]()
Λέω να βάλω κι ένα ελατήριο hyperpro πίσω. Αλλά δεν ξέρω πήπως είναι πεταμένα λεφτά. Μετά να μαλακώσω λίγω την απόσβεση. ....Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ
SS-08 (w10) παίρνει το 1250
και τα κινηματικά ιξώδη τους φαίνονται εδώ
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Τα 30μμ εχουνε να κανουνε με το βαρος σου, οποτε δεν εχει νοημα να ρωτας ποσα κλικ!
Λογικα και αν το ελατηριο ειναι οκ για το βαρος σου, θα πρεπει το πισω μερος της μηχανης να βυθιζεται απο 2 εως 3 εκατοστα το πολυ λογω του βαρους σου και σ'αυτη τη περιπτωση το sag της μηχανης χωρις αναβατη θα πρεπει να ειναι 5-10μμ. Αντιστοιχα το μπροστινο με αναβατη 30 με 50μμ. Και μπροστα το ιδανικο βυθισμα λογω βαρους αναβατη θα πρεπει να ειναι 20 το πολυ 30 μμ.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μιας και εντος της εβδομαδας, αν ολα πανε καλα, θα ανταλλαξω το Deauvillακι με ενα Bandit 1250 s του 2008 με γυρω στα 45000χιλιομετρα, πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο? Ο ληστης φαινεται καθαρος, εχει συναγερμο, καγκελα και ψηλη ζελατινα και κατα τα αλλα εντελως νορμαλ. Λογω ακινησιας στην εκθεση (Σφακιανακης/Περιστερι), θα αλλαχθουν απο αυτους, λαδακια και μπαταρια.
Αυτο που προσεξα, ειναι οτι η προφορτιση μπροστα φαινεται να ειναι στο τερμα βιδωμενο, μαλλον στην προσπαθεια του πρωην να σφιξει οσο μπορουσε την αναρτηση. Λογικα το ιδιο θα εχει κανει και πισω, δεν το προσεξα.
Θελει αμεσα και λαστιχα, οποτε αν εχετε κατι να προτεινετε, ειμαι ολος αυτια...
ΥΓ Επισης θα χρειαστω και βασεις πλαινων και πισω βαλιτσας ΚΑPPA/GIVI, αν εχει καποιος προς πωληση, ευχαριστως να τον απαλλαξω...
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
Γνωρίζει κανείς κάποιο site (ή άλλη πηγή) για αγορά fairing, φτερών και λοιπών body parts που να βγαίνουν φθηνότερα από την αντιπροσωπεία;
Για δες κι εδω:
http://justbandits.com/shop/prodtype...earchCriteria=
Inochi, ρε!
Για οσο.