Αγαπητέ Κώστα,
έγώ έχω πάρει αυτή την αλοιφή της 3Μ και κάνει θαύματα! Είχε κανένα 35άρι € αλλά κρατάει χρόνια τώρα ... Την χρησιμοποιεί ο πλούσιος στο κότερο! (Βάζει τους μαύρους και τρίβουνε!)
Αν ζορίζεσαι οικονομικώς, έλα να δοκιμάσουμε με την δική μου! Φυσικά χωρίς χρέωση. (Μην φέρεις και όλο το φόρουμ μαζί, σε παρακαλώ)
http://www.shop3m.com/3m-marine-meta...-oz-paste.html
Άμα τα βγάλει αυτά χαλάλι τα 35 ευρώ θα ήθελα να το δοκιμάσω πριν την αγοράσω το πρόβλημα είναι ότι μένω Ιταλία σε ευχαριστώ πάντως!!
Σας ευχαριστώ για τι απαντήσεις σας!!
Τώρα με προβληματίζει ένα άλλο πράγμα βρήκα ένα μοτέρ 650 και σκέπτομαι να το κουμπώσω επάνω θα ήθελα να μάθω αν η πλεξούδα είναι ίδια επίσης μια άλλη λύση που σκέφτηκα για να είμαι πιο νόμιμος είναι να βάλω μόνο κιλινδροπίστονα από 650 αλλά δεν ξέρω άμα θα πρέπει να αλλάξω και μπιέλες και στρόφαλο περιμένω απαντήσεις.![]()
αν ψαξεις καπου καλα εδω μεσα εχω κανει θρεντ για το θεμα.
γενικα τα μοτερ ειναι τελιως διαφορετικα.
κεφαλες αλλες εκεντροφοροι βαλβιδες αλλες μεταδωση τα απαντα αλλα.βολαν αλλο στροφαλος αλλος.και τα καρτερ εχουν καποιες διαφορες στα στοματα.
οποτε δεν αξιζει με την καμια.καλυτερα να κουμπωσεις μοτερ πανω.
Οκ ευχαριστώδεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο δηλαδή βγάζω το 400αρι βάζω το 650 συνδέω πλεξούδα καρμπιρατέρ και είναι έτοιμο?
Ξέχνα καλύτερα τα κυλινδροπίστονα κλπ, θα μπλέξεις αφού τα μοτέρ έχουν διαφορετικές διαστάσεις (διάμετρος x διαδρομή). Προχώρα με αλλαγή ολόκληρου μοτέρ και πάλι νόμιμος θα είσαι άμα το δηλώσεις.
Η πλεξούδες των 400-650 είναι ίδιες (προυπόθεση να μην είναι η μία από pgm, αν και γιαυτό δεν είμαι 100% σίγουρος). Εκτός από την ηλεκτρονική, διαφορετικά είναι και τα καρμπυρατέρ (32άρια του 400, 36άρια του 650), οπότε καλό είναι να αλλαχτούν και αυτά.![]()