1) Κατασκευή συνεργείων σε όλη την χώρα καταρτισμένα με έμπειρους μηχανικούς και σιδηρόδρομο απο σεμινάρια.
2) Για χαμηλά εισοδήματα δωρεάν σέρβις αναλώσιμα και τεχνική υποστήριξη
3) αφαίρεση φόρων απο μοτοσυκλετιστικά ειδη![]()
1) Κατασκευή συνεργείων σε όλη την χώρα καταρτισμένα με έμπειρους μηχανικούς και σιδηρόδρομο απο σεμινάρια.
2) Για χαμηλά εισοδήματα δωρεάν σέρβις αναλώσιμα και τεχνική υποστήριξη
3) αφαίρεση φόρων απο μοτοσυκλετιστικά ειδη![]()
1) Στην πρώτη μου ομιλία στη Βουλή θα πήγαινα ζωσμένος με εκρηκτικά.
2)......
3)......
1) Θα αγοραζα top of the line αμυντικο εξοπλισμο για τη χωρα
2) Θα εφτιαχνα υπερ lux πτεριγα στο Κορυδαλλο με το ονομα μου.
3) Θα επαιρνα συνταξη
![]()
1)Καθιέρωση εργάσιμης μέρας στις 4 ώρες.
2)Το 50% του τζίρου του ποδοσφαίρου στην παιδεία και έρευνα.
3)Το 50% του τζίρου των μπουζουκτσίδικων στην υγεία και έρευνα.
Ο πρώτος μου μισθός πάει για προκαταβολή του SMT
Να θυμηθώ να φτιάξω και δρόμους (check).
θα εκανα ολους τους ελληνες προθυπουργους για μια ημερα...την ιδια βεβαια...
Θα έκανα:
1. Μαλακίες
2. Χοντρές μαλακίες
3. Θα γελούσα με τις μαλακίες μου
... αφού αυτό είναι στο job description , τι δλδ ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
1. Καλή άσφαλτος απο το 0 (μηδέν) σε όλη την Ελλάδα,παντού όμως.
2. Δημιουργία νέων πιστών που εξυπηρετούν και τους Βόρειους και τους Νότιους.
3. Προσπάθεια για συντόνιση μιας βοήθειας απο όλους ώστε να δημιουργηθούν θέσεις για δουλείες,ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία.
θα έδινα ισόβια σύνταξη στον εαυτό μου![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
συντελεστής δόμησης στο 1/4 του υφιστάμενου.
ότι χτίσατε χτίσατε απο νέες περιοχές μάγκες. μόνο σε υφιστάμενες δομές και αυτό με προυποθέσεις.
εγκατελειμένα κτήρια στο κέντρο των μεγαλοπούλεων για πολυ καιρό, γκρέμισμα και συνιδιοκτησία του μέλλοντικου κοινόχρηστου χώρου με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες
απαναξιολόγηση των όρων της digea τώρα.
απαγορεύεται η ανάθεση μεγάλων κατασκευαστικών έργων σε εγχώριες εταιρείες (για ένα ευλογο χρονικό διάστημα έως οτου μπείτε στη σειρά σας)
παυει η έννοια της ίδιωτικής χρήσης δάσους ή αιγιαλού. γκρέμισμα με οτι ιδιωτικό εφάπτεται με την αμουδιά τώρα. γκρέμισμα οτι ιδιωτικό φτιάχτηκε τα τελευταία 20 χρόνια μέσα στους δασικούς χάρτες όπως ορίστηκαν επι Μπιρμπίλη (δε σας αρέσει το όνομα έ? σας έψησαν τα τσιράκια του Παπακωνσταντίνου στο mega ότι έιναι άχρηστη μήπως? καλά να πάθετε)
τέρμα για ένα ευλογο χρονικό διάστημα με τις εκπονήσεις μελετών επι δημοσίων θεμάτων. τα μάθαμε καλά δε χρειάζεται άλλο μελέτη
απαγορεύεται η ανάθεση έργων σε ειδικούς λογαριασμούς πανεπιστημίων. τέρμα και με την εμισθή εργασία συβουλευτικού χαρακτήρα των καθηγητών με το δημόσιο χρήμα πέραν των νόμιμων αποδοχών που λαμβάνουν ήδη ως καθηγητές
ιδιωτική παιδεία τώρα.
το διοικητικο προσωπικό των δήμων στο μισό. ενίσχυση του τεχνικού προσωπικού όπου χρειάζεται
συνιδιωκτησία με ποσοστά επί του τζίρου της δημόσιας γής. θέλεις παραχώρηση του Ελληνικού? δώσε 2% επί του τζίρου (οχι επι των καθαρών κερδών). το να μου δώσεις 1 δις σε διάρκεια 0 χρόνων είναι σαν να μου δίνεις 300 εκατομύρια με παρούσα αξία.
καμία μονιμότητα σε πολεοδομική υπηρεσία (rotation λεμε).
επαναξιολόγηση των όρων όλων των μεγάλων συμβάσεων χρήσης πρώτων υλών (π.χ. βοξίτη) ή έκτασης γης.
ιδιωτικοποίηση των τρένων
ιδιωτικοποίηση των λιμανιών. τραβάτε ρε απο εκεί που θα με πείσετε οτι είναι προς το συμφέρον του τόπου να τρέχει με συνδικαλιστές ένα λιμάνι
απαγορευεται η ιδιωτικοποίηση του νερού
αύξηση της τιμης του νερού στο 3πλάσιο απο ότι είναι τώρα.
κατάργηση και σφράγισμα όλων των ιδιωτικών πηγαδιών (με πεινή φυλάκισης στους παραβάτες)
νόμιμη η παραγωγή ρεύματος προς ιδία κατανάλωση με συστήμα εναλλακτικών μορφών ενέργειας αρκεί να μη χρειάζεται χτισήματα απο τίποτα νέους ογκόλιθους στις ταράτσες
θέλω άλλα τόσα και δεν έχω χρόνο λέμε .......
Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν σας εκαναν πρωθυπουργους θα γινοσασταν κι εσεις διεφθαρμενοι...
Θα βαζατε το δαχτυλακι στο μελι,για να μην πω το χερι ολοκληρο..
edit: Γαμωτ εγραψα κατι για να αναψουν τα αιματα αλλα δεν...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 01/04/2014 στις 00:16.
Τρολιές δε θέλετε ?
1) Πόλεις Κράτη . Αυτό συνεπάγεται αυτονόμηση της Κρήτης και δίκη - φυλάκιση - εκτέλεση όλων όσων έφεραν την χώρα εδώ (για αισχάτη προδοσία)
2) Φυλάκιση όλου του ανταγωνισμού ....Γιατί έτσι μας αρέσει (βλέπε Πούτιν -χοντορκοφσκι)
3) Με όλα τα παραπάνω , το να πάρεις το λαό με το μέρος σου είναι εύκολη υπόθεση ... ¨ολα τα άλλα έρχονται ... Με κόπο και πονο αφού δεν θα παίζει μία , μιας και δεν θα υπάρχει μνημόνιο - δάνεια και δόσεις .
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????
1. Θα νομοθετούσα ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε όσα ντελίβερι πωλούν άψητες ή κρύες πατάτες.
2. Θα έκανα δήμαρχο Πειραιά τον Πατέρα και δήμαρχο Αθήνας τον Μαρινάκη.
3. Θα διόριζα υπουργό οικονομικών τον Τόλη Βοσκόπουλο.