Παιδιά αναδημοσιεύω το συγκεκριμένο θέμα κλοπής από το gsmotoclub.gr
'' Σημερα το απογευμα εκλαπη η μηχανη μου απο συνταγμα ηταν GS 1200 LC AΣΠΡΗ ΓΚΡΙ αριθμοs BΧΡ 636 ''
Όποιος δει κάτι με ενημερώνει.
Παιδιά αναδημοσιεύω το συγκεκριμένο θέμα κλοπής από το gsmotoclub.gr
'' Σημερα το απογευμα εκλαπη η μηχανη μου απο συνταγμα ηταν GS 1200 LC AΣΠΡΗ ΓΚΡΙ αριθμοs BΧΡ 636 ''
Όποιος δει κάτι με ενημερώνει.
Πο πο πίκρα αδερφέ μου...Την καινουρια κιολας!!!
Εισαι σίγουρος οτι πρόκειται για κλοπή και οχι για παράνομη στάθμευση ώστε να την πήρε γερανός;
ημαρτον ρε πστ μου
τι σκατα γινεται
μακαρι να βρεθει
Το τσέκαρε στην τροχαία φίλε μου.Δεν είναι από παράνομη στάθμευση.Άστα να πάνε έχουν ξεφύγει τελείως...μέρα μεσημέρι μπροστά σε τόσο κόσμο.
Θα τρελαθούμε τελείως, πάει τελείωσε λέμε.. μέρα μεσημέρι, μέσα σε τόσο κόσμο και αστυνομία κι όμως αυτοί έδρασαν ανενόχλητοι και σήκωσαν ολόκληρο θεριό.. καμία ελπίδα να μείνουμε ήσυχοι πια..
Ήμαρτον ρε με τα καριόλια.
Μακάρι να την βρει ο φίλος και μαζί της να βρει και αυτούς που την πήραν,για να ξεκινήσουν περαιτέρω διαβουλεύσεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πικρα...
ποτε την πηρε-ποτε την εχασε...ποτε θα την αποπληρωσει...
Χεσε μεσα!
Ασφάλεια κλοπής???
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Oυτε κι΄εγώ έχω ασφάλεια κλοπής, όχι γιά οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί
δεν κάνει ασφάλειες κλοπής η ασφαλιστική μου.......
Και λόγω ασφαλιστή, δεν υπήρχε περίπτωση να κοιτάξω κάτι άλλο........
Προτιμώ να χάσω μιά μοτοσυκλέττα, παρά να πουλήσω έναν φίλο και μάλιστα
σε πραγματική δύσκολη περίοδο γι' αυτόν...................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αν και η λογική σου με βρίσκει σύμφωνο γιατί και γω για φίλους δε λογαριάζω άλλα πράγματα, εντούτοις αν ο φίλος ήταν πραγματικός φίλος θα σου λεγε από μόνος του να ασφαλίσεις τη μηχανή σε άλλη ασφάλεια που έχει και για κλοπή. Το πολύ πολύ να του βρισκες μερικούς παραπάνω κοινούς φίλους-γνωστούς για να ασφαλιστούν σε αυτόν ως εκτίμηση για την ειλικρίνειά του με αποτέλεσμα η χασούρα από τη μηχανή σου να ισοσκελιζόταν.
ρε αλανια, η ασφαλεια κλοπης ειναι το θεμα μας ή οτι ενας ανθρωπος εχασε το καινουργιο του μηχανακι μερα μεσημερι απο το κεντρικοτερο σημειο της Ελλαδας??
δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλοτερο thread να γινονται υποδειξεις για ασφαλειες κλοπης...![]()