, της φορεσαν χειροπεδες & δεν τις εβγαλαν αμεσως στο τμημα & ειχε τρομοκρατηθει , οταν καταφεραμε να μιλησουμε την επομενη για να κανω κουμαντα να μιλησω στο boss για να της στειλουμε τα λεφτα ειχε πλανταξει στο κλαμα , της ελεγα οτι μπορει να της ξαναφορεσουν τις χειροπεδες μεχρι τον εισαγγελεα αλλα να μην στεναχωριεται γιατι δεν ειναι τιποτα , ολοι τα εχουμε περασει & συντομα & το αφεντικο
, εχει ερθει ο δικηγορος σου ηρεμησε , της εκανα & πλακα να παρει κουραγιο κτλ , οντως στην μεταφορα για τον εισαγγελεα της ξαναφορεσαν χειροπεδες
αλλα μετα την κουβεντα το ειχε παρει πιο χαλαρα , τι να πεις ρε φιλε τι να πεις
υ.γ. μην μασατε ρε ολοι μαζι θα ειμαστε να γουσταρουμε , εκει να δεις θρεντ να ανοιγετε live & να γινετε πολεμος , οι admin θα ειναι οι αρχηγοι στην ψειρου![]()
Δεν γνωριζω αν το γνωριζετε,γιατι ειστε και νεοι,αλλα ειμαι επαγγελματιας οδηγος ,ταξι εχω...
Απο ελεγχους πολλους και παραβασεις μια-δυο φορες το χρονο ...
Χρωσταω στο ΟΑΕΕ ,χρωσταω στην εφορια αλλα δεν με μαζεψαν ποτε μεσα..
Καμια ιδεα γιατι δεν με μαζεψαν συμφωνα με τα παραπανω εχετε ή ειμαι απλα τυχερος ;
![]()
Για χρέη ύψους 50.000+ απο ότι άκουσα στις ειδήσεις ισχύει η προσωποκράτηση....
Άντε και λες στα ισα: ναι χρωστάω (που υπάρχει και μια ιδέα να την γλυτώσεις έτσι), άντε και σε πάει μέσα (άμα το παίξεις βαρύ πεπόνι aka ξέρεις ποιος είμαι εγω ρε), άντε και περνάς αυτόφωρο, άντε και σε δικάζουν και βγαίνεις με διακανονισμό στην εφορία. Πόσοι να μπουνε στο κάγκελο ρε παιδιά δηλαδή είναι πολύ τραβηγμένο...
Άλλωστε αυτοί που τους τραβάνε μέσα είναι συνήθως κουστουμάτοι και χαζογκόμενες που το κυκλοφορούν με delsey, κουστούμι και τους το παίζουν ιστορία.
Δεν έχω δεί αστυνομικό να σέρνει μέσα κανα χριστιανό οικογενειάρχη που χρωστάει 5000-10000 στην εφορία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 50000....!!!!!!!
Έπίσης μπορεί νά σέ μπαγλαρώσουν καί γιά 200-300 εύρώ άν έχεις δικαστεί έρήμην γιά μιά άπλή
τροχαία παράβαση..!!!!
Μιά καί τά κομμούνια έγιναν πλέον ντεμοντέ καί ξεθώριασε τό θέμα,έν καιρώ είρήνης
άνέλαβαν έκτός άπό τό νά γεμίζουν τά ταμεία τών δήμων καί φοροεισπράκτορες...!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ τώρα τελευταία πού μέ σταματάνε καί ψάχνουν έπιδεικτικά σχεδόν, θά πρέπει νά είσαι πολύ βλάκας
γιά νά μήν τό καταλάβεις,τό άν χρωστάω ή δέν έχω άσφάλεια.....ΑΥΤΑ μόνο ένδιαφέρουν...!!!
Τά συμπεράσματα δικά σας....!!!!
Σέ μιά Έλλάδα πού βογγάει ,σέ μιά Έλλάδα πού όλοι σχεδόν άπό αύτή τήν φανταστική λίστα Λαγκάρντ
βρήκαν τρόπο νά τήν κάνουν μετά άπό τόσα χρόνια....!!!
Έσύ φτωχαδάκι μου,έσύ θά ξαναβγάλεις τό φίδι άπό τήν τρύπα.
κι έγώ όπως πάντα θά σού δώσω ΧΑΙΒΑΝΑΚΙ καί κανά δύο έξιλαστήρια θύματα ,
κανέναν δύο όγδοντάρηδες,ή κάποιον άναλώσιμο,νά τά κάψεις στήν πυρά
νά έκτονωθείς νά ξεχαρμανιάσεις γιά νά μπορώ νά σέ παίζω στά δάχτυλα.
Άλλωστε έχω τά πάντα στά χέρια μου....TV,γραπτό τύπο,παπαγάλους νά θές,
άνισος ό πόλεμος...............χο.....χο......χο.....!!!
έχω σκορπίσει καί τόση βλακεία,
άλλά καί άλλον τόσο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ,κοιμάμαι ήσυχος γενικώς...!!!
Εμένα που μου χρωστάνε τι κάνω;
Άκυρο, μέσα και γω, χρωστάω ακόμα το χαράτσι της ΔΕΗ![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Μια τροχαια παραβαση που δεν πληρωνεται στο χρονικο διαστημα που οριζει ο κοκ(10)ημερες περναει μεσω του α.φ.μ που αναγραφεται επανω σε αυτο,αρα μετα εχεις να κανεις με εφορια.πηγαινεις για ενημερωτητα η για οτιδηποτε και δεν σου δινουν αν δεν πληρωσεις η αν δεν κανεις διακανονισμο
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
Η παραβαση στερησης ασφαλειας πληρωνεται στην Δ.Ο.Υ απευθειας και ολοκληρη
Τουτεστιν 250 μοτο,500αυτο και για ιχφ κλπ φευγει πολυ.εντος 30 ημερων απο την ημερα της βεβαιωσης
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ Α.Φ
Μ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ
Για να συλληφθεις δηλαδη για να εκδωθει ενταλμα συλληψης θα πρεπει να χρωστας ασφσλιστικες εισφορες σε εργαζομενους που ειχες και διαμαρτυρηθηκαν μεσω δικαστηριου που δεν πηγε ο Χ και καταδικαστηκε ερημιν του
Προστιμα απο την εφορια που δεν πληρωνονται επι μακρων και εγινε δικασιμος και παλι δεν παρουσιαστηκε ο οφειλετης
Ακαλυπτες επιταγες καθε ειδους λαμογιες κλπ κλπ
Αν τα χρεη προς τραπεζες μας φυλακιζαν τοσο απλα θα ημασταν ολοι μεσα,και εγω μαζι
Οι τραπεζες οταν βγαζουν ενταλμα μεσω δικαστικου κλητηρα και σου επιδειδεται πρεπει να ερθεις σε επικονωνια με δικηγορο η απευθειας μ αυτους ωστε να αποφευχθει κατασχεση η δημευση
Και παλι ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
Αυτα
Και εχεις δικιο
Οι μεγαλοι συντασουν εκθεσεις με παραβασεις κλπ
Οσο ποιο πολλες σημαινει για τους ποιο μεγαλους οτι γινεται<δουλεια>
Οι μεγαλοι πιεζουν τους μικρους για αποτελεαματα ασχετα αν οι αριθμοι δεν λενε την αληθεια για την εγκληματικοτητα και την πραγματικη κατασταση στους δρομους