Σώπα.... Αφού είσαι μπρούκλης και προύχοντας για άκου και εμένα.
Πατέρας άνεργος απο το 2008 και μάνα με βαριά κατάθλιψη απο το 2004 μέχρι σήμερα.
Δουλειά ότι μπορώ να κάνω εγώ μιας και κάποιος πρέπει να είναι με την μάνα μου.
Περιουσία φαγωμένη απο συγγενείς και ξεπούλημα ότι είχε απομείνει για να ζήσουμε 3 άτομα.
Και θα μου πείς είχες Μ3 και 518 και έκανες καβλάντες? Ναι είχα γιατί η τσέπη μου ΤΟΤΕ επέτρεπε να τα κυκλοφορώ, να πληρώνω τέλη και βενζίνες σαν νόμιμος πολίτης.
Τώρα που ΔΕΝ μου το επιτρέπει τα έδωσα για να ζήσω και να φαω ενα πιάτο φαί.
Χρωστάω 4700 στην εφορία απο νοίκια (εξώσεις 4 στο σύνολο) που δεν καταβλήθηκαν και ένα χαράτσι της ΔΕΗ που το ρολόι ήταν στο όνομά μου.
Έχω τα χαρτιά απο ξενώνες αστέγων που έμεινα καθώς και οπτικοακουστικό υλικό απο κανάλι μεγάλης εμβέλειας όπου βγήκα να ζητήσω δουλειά και η αφεντικίνα μου με απέλυσε μετά απο 9 μήνες αφού έκανε την καλή σαμαρείτισα και διαφήμισε το μαγαζάκι της.
Και αυτή τη στιγμή με συντηρεί η γκόμενα να στο πω και έτσι και τα οικονομικά μου πάνε λίγο να φτιάξουν.
+οτι φτιάχνω κανα λαπτοπάκι, +οτι σαν ηχολήπτης και professional DJ οι δουλειές αυτές ανοίγουν τώρα και μαζεύω και απο εκεί, +οτι η κατάστασή μου τώρα επιτρέπει να μπορέσω να φτιάξω το 518 που είναι νόμιμα αγορασμένο και όχι με leasing και να το βγάλω μια ρημαδοβόλτα, έτσι για ένα πανηγύρι σε κανα βουνό. 20-30-50-100Ε βενζίνη να παω μια βόλτα την δικαιούμαι νομίζω.
Είμαι για τα σίδερα τελικά μιας και η Ελλάδα θα σωθεί απο μένα και μερικούς σαν εμένα. Η μαλακία ήταν που δεν πήρα τους γονείς μου να μείνω κάτω απο την γέφυρα της ροσινιόλ για να μην χρωστάω τώρα στο κράτος και να φοβάμαι μη με πιάσουν.
Ε ας με πιάσουν, την ψυχή δεν θα μου την πάρουν.
Υ.γ. δεν τα χώνω σε σένα ούτε σε κανέναν και καλά έκανες που είπες την άποψή σου. Αλλά σου λεω και την άλλη όψη του νομίσματος.