Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 169

Θέμα: afiste tis mixanes spiti mexri to pasxa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    για την συγκεκριμενη περιπτωση που ανεφερα της συναδελφου , την ειχαν γραψει ερημην , εληξε ερημην , καταδικαστηκε ερημην & το ποσο βεβαιωθηκε ερημην επισης στην εφορια , ενημεροτητα δεν ειχε χρειαστει απο την δου - πιτσιρικα γαρ - & ουτε ασχοληθηκε κανεις απο την δου ή το δικαστηριο - οπως συνηθιζεται αλλωστε -περισσοτερο για να την βρει & ετσι σε ασχετη φαση την μποζουριασανε , εννοειται οτι αν ειχε ειδοποιηθει θα τα ειχε δωσει & μαλιστα θα πληρωνε το κεφαλαιο & οχι το τετραπλασιο ποσο που εσκασε μετα , το συζητησαμε κιολας , αλλα οκ αυτη ειναι μια περιπτωση ,

ακου τωρα με την μανα μου , επερνε 70 ευρω την διμηνια βοηθημα ως πολυτεκνη μητερα , το κοψανε λοιπον αλλα η ημερομηνια ειχε αναδρομικη ισχυ - θα πειτε τωρα αυτα δεν γινονται , ετσι ειπα & εγω στην αρχη - η μητερα μου το εμαθε οτι κοπηκε αλλα δεν κοινοποιησαν την υποχρεωση για επιστροφη των χρηματων ενος ετους τα οποια - προσεξε το αυτο - βεβαιωθηκαν αμεσα στην οικεια δου & βγηκε επισης αμεσα εντολη κατασχεσης , ευτυχως το θεμα εληξε & η προισταμενη της δου ειπε στην μανα μου , εισαι τρελη δεν υπαρχει περιπτωση να το προχωρησω , καλα εννοειται οτι τα σκασαμε , αλλα η αγωνια που βιωσε η μανα μου χωρις να φταιει η γυναικα σε κατι φιλε μου δεν εχει & δεν σηκωνει δικαιολογια απο κανεναν

δεν θελω να κατσω να αναφερω αλλες περιπτωσεις ουτε να μπω στην διαδικασια να εξηγω τα περι νομιμοτητας & ουσιας των φορων , των προστιμων κτλ , αλλα σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος , σκοπο ειχαν , εχουν & θα εχουν αυτοι που στηριζουν & διοικουν το συστημα να εχουν κρεμασμενους απ' τα αρχιδι@ τους πολιτες ειτε ειναι φτωχοι , πλουσιοι κτλ & πλεον απλα το δειχνουν απροκαλυπτα

μπραβο σου που δεν χρωστας & μαγκια σου , αλλα καθομαστε & γραφουμε στο φορουμ την ωρα που μας γ@μανε τις μανες - μην παρεξηγηθουμε τροπος του λεγειν - ενω θα επρεπε αυτην την στιγμη εμεις να γ@μαμε τις δικες τους , εγχωριων & μη
    καλα τα λεςκαι συμφωνω απολυτα μαζι σου..
    (καλα εκανες που διευκρινησες και το θεμα με την συναδελφο σου)...
    και ναι οι νομοι ειναι αδικοι και αυτοι που τους βγαζουν ειναι τελειωμενες π0(^&ες...
    ΑΛΛΑ..για να τους γ@μησουμε την μανα, πρεπει να μην τους ψηφιζουμε σ'αυτο το πραγμα που λεγεται "εκλογες"...
    οσο αυτοι βγαινουν, τοσο θα μας γ@μανε τις δικες μας μανες...δυστυχως...

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν υπαρχει λογος να γινεσαι εριστικος και να μου προσαπτεις επιθετα οπως "μπρουκλης" και "προυχοντας"...
    ουτε να μπουμε σε προσωπικες ιστοριες του καθενος μας...

δυστυχως ομως, δεν μπορω να αγνοησω οτι φτιαχνεις ενα αυτοκινητο πολυτελειας και του βαζεις βενζινη 100€ για την κ@υλαντα και οχι για μεταφορα προσωπου, ενω ηδη χρωστας σε καποιον χριστιανο (που μετα μεταπηδησε στην εφορια??) απο το σπιτι που εμενες μεσα...

η ζωη ειναι σκληρη και αδικη...

αν ΤΟΤΕ ειχες και ζουσες καλα με το Μ3 και το 518, ΤΩΡΑ πρεπει να βρεις μια ακρη και να μην κλαιγεσαι γιατι καποιοι δεν ειχαμε ποτε αυτοκινητο (οχι Μ3)...
    επισης αν σε μαζεψουν οι τσεοι απο κανεναν τυπικο ελεγχο με το 518 για χρεη στην εφορια, δεν νομιζω οτι ειναι αδικο...
    ας το πουλησεις και αυτο για να κατεβασεις το "4700"...και τα 100€ βενζινη, μπορουν να γινουν δοσεις για να μηδεντιστει καποια στιγμη το "4700"...

υπαρχουν και τα ΜΜΜ...
    Ο τσέος και να θέλει δεν μπορεί να με μαζέψει αγαπητέ. Ο χριστιανός όπως λες αθέτησε την συμφωνία μας και με φόρτωσε τα χρέη των προηγούμενων νοικαρέων που είχε όπως τα κοινόχρηστα και την δεή απο τον προηγούμενο ενοικιαστή στο ξαναλέω.
    Και μιας και εγώ είμαι καλό παιδί τον σέρνω στα δικαστήρια γιατί δεν γίνεται για 2 νοίκια της τάξης 430 ευρώ /μήνα να χρωστάω 4700.
    Το 518 που είναι και πολυτελείας (?) όπως λες όταν στοιχίζει 500 ευρώ για αγορά αυτή τη στιγμή δεν κυκλοφορεί ακόμα για να μην μπορεί να με μαζέψει ο τσέος
    Αλήθεια, η μηχανή σου πόσο κοστίζει για αγορά και τι καίει σε βενζίνες? Το οτι είναι άνισο να μου την λες εμένα επειδή έχω ενα αμάξι 1800κεκ ενώ στοιχίζει το πολύ 500 ευρώ να το αγοράσεις σε αντίθεση με μια καλή μηχανή 500 κυβικών που θέλεις 1000+ ευρώ για να την αποκτήσεις το χεις καταλάβει έτσι?
    Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που είπα πρίν στο υστερόγραφο, δεν σου επιτίθεμαι αλλά αφού το θέλεις έτσι κανένα πρόβλημα.
    Και πάνω απο όλα δεν κλαίγομαι. Το οτι είχα κάποτε Μ3 δεν σημαίνει οτι κανείς δεν μπορούσε να την αποκτήσει τότε, ακόμα και σήμερα στοιχίζει πιο λίγο απο μια μηχανή 1000κεκ. Και πάνω απο όλα είναι θέμα επιλογών. Επέλεξα ενα αμάξι που μου άρεσε και μου αρέσει. Το οτι το έδωσα γιατί δεν μπορούσα να το συντηρήσω είναι άλλο θέμα.
    Όσο για τα 100 ευρώ βενζίνη, εσύ και ο κάθε εσυ πόσα βάζεις και πόσα χαλάς στη μηχανή σου για την μετακίνησή σου?
    Εγώ τουλάχιστον το μαζευω το κατοστάρικο, το ρίχνω στον δράκουλα και ξέρω οτι αυτή η βενζίνη είναι για να κάνω την καbλάντα μου και να παω σε μια δουλειά. Το δέχομαι όμως γιατί το επέλεξα και εφόσον μπορώ να το κάνω θα το κάνω.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που βρήσκετε τόσο χρήμα για αγορές μεγάλων και ακριβών μηχανών και μετά παραπονιέστε για τέλη, ασφάλειες, διόδια, ακριβές βενζίνες. Όπως βλέπεις ή το δέχεσαι και παίρνεις αυτό που θέλεις και το συντηρείς όπως μπορείς (αν μπορείς) ή πηγαίνεις με τα πόδια να κάνεις και σώμα για την παραλία ή όπως σωστά είπες υπάρχουν και τα ΜΜΜ. Που όμως θα τα χρησιμοποιήσω όταν θα τα χρησιμοποιήσουν όλοι αυτοί που κλαίγονται πρωί βράδυ για την ακριβή βενζίνη, τα ακριβά τέλη, τις ακριβές ασφάλειες αλλά η ρόδα - ρόδα.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    καλα τα λεςκαι συμφωνω απολυτα μαζι σου..
    (καλα εκανες που διευκρινησες και το θεμα με την συναδελφο σου)...
    και ναι οι νομοι ειναι αδικοι και αυτοι που τους βγαζουν ειναι τελειωμενες π0(^&ες...
    ΑΛΛΑ..για να τους γ@μησουμε την μανα, πρεπει να μην τους ψηφιζουμε σ'αυτο το πραγμα που λεγεται "εκλογες"...
    οσο αυτοι βγαινουν, τοσο θα μας γ@μανε τις δικες μας μανες...δυστυχως...

ναι το ενα θεμα ειναι η επιλογη των πολιτων στις εκλογες αλλα δεν ειναι το μονο , μην το ανοιξουμε τουλαχιστον εδω ειναι τεραστιο , παντως οι επιδρομες & η συλληψη πολιτων για χρεη ή του φοροεισπρακτικου χαρακτηρα επιδρομες ninja τροχαιων μεσα απο θαμνους σε συγκεκριμενες & μονο περιοδους δεν εχει κανενα ουσιαστικο νοημα περα απο την συγκεντρωση χρηματων

Παλαιό μέλος
    δλδ μονο εγω το βλεπω σωστο το να σε μπουζουριαζουν 1-2 μερες επειδη χρωστας??
    μαλλον επειδη εγω δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν...

βενζινη στο αμαξι και στο μηχανακι ειχε να βαλει οποιος κυκλοφορουσε...την κληση που την ειχε γραψει στα παπακια του εδω και κανα 2χρονο δεν ειχε να δωσει...

σωστος!!!ποτε δεν με εχουν ξανασταματησει!!
    χαρτια διπλωμα!ολα οκ!!
    ειμαι παντα ευγενικος!και μια χαρα μου φερονται..
    μικρος που το επαιζα μαγκας με ειχαν γραψει 5 φορες για κρανος
    σε μια εβδομαδα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    file mou teleftea den ksero giati ala simperiferese les ke exi kavalisi triaksoniko kalami me dio rimoulkes apo piso
    es8anese toso petiximenos ke eksasfalismenos pou mono na xlevazis mporis?
    8a protimousa an pistevis oti ise ke esi kati san aria fili na pas me tous germanous na kanis parea
    ke an minis edo na prosexis ligo tin krisi megaliou pou se exi piasi

ke gia na se pliroforiso ligo pio sosta i an8ropoi den ine ipoxreomenoi na ine telioi apsogi ke oti alo agkizi tin mia plevra tou nomismatos
    oi an8ropoi oloi exoun er8i edo gia prosopikous tous logous oxi gia tous dikous sou prosopikous ke kata prosopiki sou ektimisi idanikous

exoume pantelos xesmeni tin apopsi tou opoioudipote enos

kalo 8a itan na exis ipopsin sou oti oi an8ropoi dikeounte ipostiriksis ke oxi apex8ias ke empasi periptosi mpori na min exoun oloi tin ikanotita na vlepoun ke to tiraki ke tin faka stin zoi ala afto den tous kani kopria

ke na epenalavo oti exoun eksapati8i asxima apo tis kivernisis ke apo foris poli pio eksipnous ke ikanous apo tin apli ikanotita skespis enos ka8imerinou sini8ismenou an8ropou pou enteli exi dikeoma stin piotita zois ka8os i diki tou piotita zois exi 8etikes epiptosis ke stin piotita zois olon

os gnosto oti valis se mia kinonia dieonizete ke an ine na dienonisoume ton xlevasmo an8ropon to misos ke tin apex8ia afto 8a sinantame pantou

os ek toutou kalo ine na kseris oti panta iparxoun kaliteroi apo sena oxi mono xiroteroi ke afto den afora emena prosopika ala ine kanonas tis zois

ke skepsou esi o anetos ti 8a itan i zoi xoris servitorous ke mono pelates ke ti 8a itan i zoi xoris skoupidiarides ke mono skoupidia

RE FILARAKO KALA MAS TA EIPES................

Grapse mas tora kai an pisteveis oti otan iparxei egklima iparxei kai timoria...???
    Na xeroume ki emeis ta koroida na th doyme allios ti doyleia...!!!
    Malakas niotho poy doylevo,akoma pio malakas poy den voytixsa me mplonzon sto meli...!!!
    Xaivani poy skeftomoyna mono ta diorofa kai den agorasa,vodi poy den pira trilitro...!!!
    Mosxari poy elega panta pos METAXSOTO VRAKI THELEI EPIDEXSIO KOLO...!!!
    Pos ti vlepeis th doyleia,na ta svisoyme ola kai pame apo thn arxi...??
    Etsi ki allios tin pipa tin ekanan kai ta xaivania pia.....!!!!!!!!!

akouste filarakia mou giati exete ena tropo na ksefevgete apo tin pragmatikotita ke to 8ema den ine na epanel8ete se kapia sigkekrimeni ala na ma8ete ke apo pia paragmatikotita fevgete

na sinopsiso
    8imaste pou sas pernane tilefono na paralavete kapio danio i pistotitki karta ke den xriazotan na kanete tipota 8a er8i o mikros me to mixanaki sto spiti ke 8a ipograpsete apla

to 8imaste afto?
    e min mou pite oti to ksexasate afto itan to tiraki

giati to kanane afto ke tosa ala paromia?

apo eki ksekinai to story

eprepe lipon na paroun tin xora ap ta xeria mas na paroun tis periousies mas ta dikeomata mas ke oti alo mas aniki

simera fenete ke i faka me efkoli matia

mas ta pirane ke sinexizoun

8a ftiaksoun to kosmo me nea fili tin aria fili pou onirevonte panta i germanoi 8a tin eksaplosoun pantou
    safos ke den ine senario epistimonikis fantasias pia

to 8ema ine ke itan panta to xrima
    mazevoune ton plouto tis gis 8eloune to olo to xrima kapioi arostoi

to exoun epixirisi me polous tropous ke sto parel8on

aftoi pou pezoun to pexnidi tou ploutou ine arostoi pia ton 8eloune olo diko tous toso apla

min katanaloneste se anazitisi ke analisis

eksapati8ikame oloi ke ine zitima xronoun na ginoume kimas ke ola mas ta iparxonta dika tous kapia stigmi 8a sfigki olo ke perisotero to zonari den 8a exoume tipota giati den 8a mporoume na to sintirisoume me forologies katasxesis

ke oloi sta mesa provaloun to fovo ke proo8oun ta sxedia aftoun pou ta mazevoun ola

ama ka8este ke analoneste se ti ine sosto politika ke kinonika exete xasi to pexnidi tipota apo afta pou skefteste den exi logiki ine ola poulimena ke pouliounte ki ala

ta komata sas sas poulane den iparxi politiki iparxi mono katef8insi i xora olokliri exi perasi se xeria ksenon afta ta mnimonia ine stadiaki paraxorisi tis xoras se ligo 8a legete hellas AE eteriki dimokratia diladi oxi dimokratia 8a zoume mono me kanones xoris dikeomata

8a mirastoume se ikanous ke anikanous i anikanoi 8a eksalif8oun opos sta stratopeda sigketrosis gtinete to idio pragma me tous germanous apla me diaforetiko tropo exoume katoxi apo tous germanous

alios ti doulia exoun edo?
    nomizete dinoun lefta ke fevgoun? tote giati ipografoune mnimonia

pistevete kapios politikos 8a anakampsi tin xora?

afou iste ili8ioi amorfotoi ke apedefti mporoun me ena psema na sas kimisoun gia panta na pistevete oti pate gia ntouzaki eno sas vazoun se 8alamous aerion
    panta etsi isastan

protimate na strou8okamilisete ke na elpizete para na skeftite apla sas fovizi i idea na skeftite to tixos pou sas xtizoun protimate na to vaftisete mantroula
    peraste gia ntouzaki tora

i xora exi krisi an ixe krisi 8a ixe ptoxefsi
    ptoxefsi simeni pli8orismos vlepete kana pli8orismo? ta lefta tous ta prosexoune san ta matia tous anergous ke animporous vlepete se afti tin fasi kanane oti exoun skefti gia na profilaksoun to xrima

an8ropous axristous amorfotous aksestous kakis piotitas files ti na tis kanoume mporoume na ftiaksoume kenouries files aristes na paragoun

kanoun reset sto an8ropino idos

panta oti iparxi ptoxefsi ke pli8orismos i xores epi8imoun ton polemo gia na miosoun ton pli8ismo me tous vomvardismous tou polemou xtizonte kenouria ktiria anigoun doulies gia tous enapominontes ke to xrima anaprosarmozete

vlepete tipota apo afta?
    oxi den sas skotoni kanis to kanete moni sas den xriazete na mpoun ston kopo

i lisi pia ine

apenexopioi8ite min es8aneste sinenoxoi as min mirazane to xrima tous deksia ke aristera se adais
    min pezete to pexnidi tous dikste tous ta apaftaria sas tsakiste opion plisiasi tis periousies sas

ti egine fovoste?
    em vevea exoun kani kali doulia sas fovizoun mera nixta stis tileorasis ksiloste tis gamimenes keres kante tis mono o8ones gia kana dvd
    min pistevete kanenan oloi pezoun pexnidia i ine san ke esas ili8ioi

katalavete oti exete eksapati8i min to sinexizete an isastan eksipni 8a isastan alou.....

prepi na tous dioksoume polemiste tous ikonomika stilte tous minima oti edo ine panta elada den alakse kati apo to 45...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    akouste filarakia mou .

Ta matakia mouuuuuuuuuuuuuuuuuu
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

akouste filarakia mou giati exete ena tropo na ksefevgete apo tin pragmatikotita ke to 8ema den ine na epanel8ete se kapia sigkekrimeni ala na ma8ete ke apo pia paragmatikotita fevgete

na sinopsiso
    8imaste pou sas pernane tilefono na paralavete kapio danio i pistotitki karta ke den xriazotan na kanete tipota 8a er8i o mikros me to mixanaki sto spiti ke 8a ipograpsete apla

to 8imaste afto?
    e min mou pite oti to ksexasate afto itan to tiraki

giati to kanane afto ke tosa ala paromia?

apo eki ksekinai to story

eprepe lipon na paroun tin xora ap ta xeria mas na paroun tis periousies mas ta dikeomata mas ke oti alo mas aniki

simera fenete ke i faka me efkoli matia

mas ta pirane ke sinexizoun

8a ftiaksoun to kosmo me nea fili tin aria fili pou onirevonte panta i germanoi 8a tin eksaplosoun pantou
    safos ke den ine senario epistimonikis fantasias pia

to 8ema ine ke itan panta to xrima
    mazevoune ton plouto tis gis 8eloune to olo to xrima kapioi arostoi

to exoun epixirisi me polous tropous ke sto parel8on

aftoi pou pezoun to pexnidi tou ploutou ine arostoi pia ton 8eloune olo diko tous toso apla

min katanaloneste se anazitisi ke analisis

eksapati8ikame oloi ke ine zitima xronoun na ginoume kimas ke ola mas ta iparxonta dika tous kapia stigmi 8a sfigki olo ke perisotero to zonari den 8a exoume tipota giati den 8a mporoume na to sintirisoume me forologies katasxesis

ke oloi sta mesa provaloun to fovo ke proo8oun ta sxedia aftoun pou ta mazevoun ola

ama ka8este ke analoneste se ti ine sosto politika ke kinonika exete xasi to pexnidi tipota apo afta pou skefteste den exi logiki ine ola poulimena ke pouliounte ki ala

ta komata sas sas poulane den iparxi politiki iparxi mono katef8insi i xora olokliri exi perasi se xeria ksenon afta ta mnimonia ine stadiaki paraxorisi tis xoras se ligo 8a legete hellas AE eteriki dimokratia diladi oxi dimokratia 8a zoume mono me kanones xoris dikeomata

8a mirastoume se ikanous ke anikanous i anikanoi 8a eksalif8oun opos sta stratopeda sigketrosis gtinete to idio pragma me tous germanous apla me diaforetiko tropo exoume katoxi apo tous germanous

alios ti doulia exoun edo?
    nomizete dinoun lefta ke fevgoun? tote giati ipografoune mnimonia

pistevete kapios politikos 8a anakampsi tin xora?

afou iste ili8ioi amorfotoi ke apedefti mporoun me ena psema na sas kimisoun gia panta na pistevete oti pate gia ntouzaki eno sas vazoun se 8alamous aerion
    panta etsi isastan

protimate na strou8okamilisete ke na elpizete para na skeftite apla sas fovizi i idea na skeftite to tixos pou sas xtizoun protimate na to vaftisete mantroula
    peraste gia ntouzaki tora

i xora exi krisi an ixe krisi 8a ixe ptoxefsi
    ptoxefsi simeni pli8orismos vlepete kana pli8orismo? ta lefta tous ta prosexoune san ta matia tous anergous ke animporous vlepete se afti tin fasi kanane oti exoun skefti gia na profilaksoun to xrima

an8ropous axristous amorfotous aksestous kakis piotitas files ti na tis kanoume mporoume na ftiaksoume kenouries files aristes na paragoun

kanoun reset sto an8ropino idos

panta oti iparxi ptoxefsi ke pli8orismos i xores epi8imoun ton polemo gia na miosoun ton pli8ismo me tous vomvardismous tou polemou xtizonte kenouria ktiria anigoun doulies gia tous enapominontes ke to xrima anaprosarmozete

vlepete tipota apo afta?
    oxi den sas skotoni kanis to kanete moni sas den xriazete na mpoun ston kopo

i lisi pia ine

apenexopioi8ite min es8aneste sinenoxoi as min mirazane to xrima tous deksia ke aristera se adais
    min pezete to pexnidi tous dikste tous ta apaftaria sas tsakiste opion plisiasi tis periousies sas

ti egine fovoste?
    em vevea exoun kani kali doulia sas fovizoun mera nixta stis tileorasis ksiloste tis gamimenes keres kante tis mono o8ones gia kana dvd
    min pistevete kanenan oloi pezoun pexnidia i ine san ke esas ili8ioi

katalavete oti exete eksapati8i min to sinexizete an isastan eksipni 8a isastan alou.....

prepi na tous dioksoume polemiste tous ikonomika stilte tous minima oti edo ine panta elada den alakse kati apo to 45...
    καλη φαση

Τελευταία τροποποίηση από irinia; 02/04/2014 στις 19:22.

ΤΙ KALA...............

Gemisame exapatimenes parthenes...!!!
    Kai osoi den exsapatiuikame..??
    Eimaste snomparies..??
    kai to paizoyme afstiroi krites..??
    VOLEVEI..??
    O aris AFTOKTONISE leventi moy ........paei mas teleiose.
    Simera exi polloys nikokiraioys poy pernane kala..!!!!
    Oso gia ton plithorismo.............ASTO i leksi legetai
    KATANALOSH.....!!!
    Xoris katanalosi...........den iparxei .....!!!!!!!!
    As figoyn ta alodapa na piasi kammia mpatanoboyrtsa ki o Ellinas
    o floros pia,kenena mistri,kammia tsapa,na kopsi kanena rodakino...!!!
    Oloi ergostasiarxes ,agrotes,diplothesites se dimoyw kai dimosio.
    Vges apo to lekanopedio na deis poios doylevei ti gi AKOMA..!!
    Poia krisi..??
    Ta kafe foul...!!!!
    Oloi anoigan ena magazaki kai ena dimosio tsonta kai fygame...!!!
    H Ellada einai poly ploysia xora,oi Neoellines eginan megaloi tempelides omos...!!
    Nai mas pidiksan..........ALLA yparxi kai alla.
    ti na kano ,na valo ta stithia moy mprosta na soso to triorofo me ta 250 t.m.
    otan o malakas huela 80 gia na ziso..??
    Mono aytoi poy epernan thl. ftene..??
    Mono aytoi poy efernan delivery tis kartes gia ta diakopodaneia..??
    Ego poy eperna daneio na pao Santorini DE FTEO...??
    Aytoi poy gia na paroyn aytokinhto to 70 mazeyan 5-6-7 xronia lefta kai to epernan ntoykoy
    HTANE KOROIDA...??
    Poy pas re xsevrakote......na pareis to diomisalitro poy thelei ena vdomadiatiko gia na paei
    omonoia varkiza...??
    poso kairo GRAFO EDO MESA gia ta 15 kai 16 xiliarika poy thelei ena moto kai moy apantane polloi
    oti ego thelo na to vlepo sto gkaraz,anti na paroyne ena sta kivika toys na xaroyne th zoi...??
    Kaneis den einai amoiros eythinon...??
    To paramithi............

O OFIS ME YPATHSE......kalo ,alla den exei drako...!!!!!!!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    και στη Σουηδία αμα τους παίρνανε τηλέφωνο απο τη Eurobank τόσες φορές και παρακαλούσαν να πάρουν κάρτες, και εκεί τα ίδια θα είχες.

δεν είναι τα γονίδια που μας κάνουν "κλέφτες", "λαμόγια", "της αρπαχτής" "τεμπέληδες" κτλ

Στην Αμερική το παρακάλι για κάρτες είναι 10 πλάσιο τα χρέη των νυκοκυριών για τέτοια θέματα υπερδεκαπλάσια

ξεκολάτε με το παραμύθι του τεμπέλη έλληνα που ήθελε και τα παθε. μην είστε θύματα της υπεροψίας σας

αν ήταν έτσι τότε θα χε δίκιο ο κάθε φασιστοπαπάρας που μιλάει για αγνές φυλές που διακρίνονται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    και στη Σουηδία αμα τους παίρνανε τηλέφωνο απο τη Eurobank τόσες φορές και παρακαλούσαν να πάρουν κάρτες, και εκεί τα ίδια θα είχες.

δεν είναι τα γονίδια που μας κάνουν "κλέφτες", "λαμόγια", "της αρπαχτής" "τεμπέληδες" κτλ

Στην Αμερική το παρακάλι για κάρτες είναι 10 πλάσιο τα χρέη των νυκοκυριών για τέτοια θέματα υπερδεκαπλάσια

ξεκολάτε με το παραμύθι του τεμπέλη έλληνα που ήθελε και τα παθε. μην είστε θύματα της υπεροψίας σας

αν ήταν έτσι τότε θα χε δίκιο ο κάθε φασιστοπαπάρας που μιλάει για αγνές φυλές που διακρίνονται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

Σπυρο, εγω δεν το βλεπω σαν θεμα "φυλλων" και εθνικοτητων..

αρνουμαι ομως να πιστεψω οτι φταινε αυτοι που προσφερουν και οχι αυτοι που δεχονται...
    φταιει αυτος που σου προσφερει ναρκωτικα, οχι εσυ που παιρνεις...
    φταιει αυτος που σου προσφερει την καθε "προσφορα" του, οχι εσυ που την παιρνεις και νομιζεις οτι εκανες την αγορα του αιωνα...
    φταιει αυτος που σου πουλαει γενικοτερα φυκια για μεταξωτες κορδελες, οχι εσυ που την πατας...
    φταιει το φιδι που προσφερε το μηλο και οχι η Ευα που το εφαγε...

αλλα ολοι, ανεξαρτητως εθνικοτητας και χωρας, ανεκαθεν ηθελαν το ευκολο χρημα και την λιγη δουλεια (μη σου πω και καθολου δουλεια)

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ...........ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..??

Καί μού γράφετε ότι δέν φταίει ό λαός ..??
    Ρέ σείς είμαστε μιά χώρα πού βγήκε δεύτερη στήν Εύρώπη άναλογικά
    μέ τόν πληθυσμό της στά Πόρσε Καγιέν...!!!
    25 χρόνια τρώγαμε τίς έπιδοτήσεις γιά τά χωράφια καί όταν μάς έλεγαν
    άλλάξτε καλλιέργεια έμείς βγάζαμε τά τρακτέρ στήν Έθνική.
    Γίναμε άγρότες έπιχειρηματίες μέ άπειρους άλλοδαπούς στή δούλεψη μας
    καί έμείς άπό τό κινητό δίναμε έντολές γιά πότισμα στόν Άλβανό
    παίζοντας πρέφα στό καφενείο μπουτίκ τού χωριού.
    Άνοίξαμε καφέ τών πάρα πολλών χιλιάδων εύρώ καί πήγε ό καφές 5-6 εύρώ.
    πιάσαμε όλοι δουλειά στό δημόσιο,οί δήμοι άνοιξαν άπό 10 θυγατρικές
    όπου μαζευόταν όλα τά κομματόσκυλα πού χτύπαγαν κάρτα κάθε τρείς μέρες..!!
    Προσλήφθηκαν 500 άντί γιά 50 καί οί 450 κυνηγούσαν μονίμως μύγες.
    Τά βουλευτικά γραφεία ήταν γραφεία εύρέσεως έργασίας άναλόγως κομματικών προσόντων.
    ΟΛΟΙ δουλεύαμε λιγότερο καί παίρναμε πολλαπλάσια.
    Νά συνεχίσω..??
    Διπλοθεσίτες,τριπλοθεσίτες,τυφλοί πού έπαιρναν έπιδόματα καί έβλεπαν,άνάπηροι πού δέν είχαν
    πόδια καί έπαιζαν μπάλλα.
    Νοσοκομεία..??
    Φάρμακα..??
    Τά πηγάδια μέ τά φάρμακα πού βρήκαν..??
    Συνταγές..??
    Προμήθειες..??
    Βιβλιάρια..??τί είναι αύτό..??
    Μίζες..??
    Διευθυντάδες..??
    Κολλητάρια..??
    Παρατρεχάμενοι..??
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ στή λίστα Λαγκάρντ είναι..??
    Γιατί άραγε σήμερα ή άντιπολίτευση όταν κάνει διαδήλωση
    δέ μαζεύει ούτε τά ξαδέρφια της..??
    Ο ΛΑΟΣ ΕΓΛΥΨΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΑΛΑ..!!
    Ένοχες συνειδήσεις ύπάρχουν πολλές,γιαυτό καί ή σιωπή, ή βουβαμάρα...!!!
    Οί πιό χαμένοι είναι αύτοί πού είδαν τά είσοδήματα τους νά μειώνονται
    χωρίς νά έχουν φάει φράγκο...!!
    Είναι τά τίμια άνθρωπάκια πού ήθελαν νά κοιμηθούν τό βράδυ ήσυχα..!!
    Όσοι έφαγαν τώρα νοιώθουν καί πονεμένοι καί χτυπιούνται πώς θά βγάλουν βόλτα
    τό τρίλιτρο,καί πώς θά θερμάνουν τό τριόροφο έπειδή άνέβηκε τό πετρέλαιο.
    ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ότι άγόρασαν μέ δανεικά 250 τετραγωνικά όταν τούς χρειαζότανε 100...!!!!!!!!
    Ό όφις μέ ήπάτησε είπε κι ή Εύα...!!!
    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ........καί μείς ήμασταν μαλάκες..!!
    Άλλο θέλω νά φτιάξω τή ζωή μου παίρνοντας ένα σπίτι κι άλλο μπορώ νά δώσω γιά 100 μέτρα κι άγοράζω 250.
    Ύπάρχουν καί τέτοιοι πολλοί νοικοκύρηδες δέ λέω....αύτοί όμως συνήθως δέ μιλάνε τραβάνε τό Γολγοθά τους
    καί παλεύουν......
    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ είναι πού ψάχνουν τή δικαιολογία,αύτοί πού όπως είπε κι ό φίλος όταν τή φάνε τήν κλήση
    ΔΕΝ πληρώνουν γιατί θεωρούν τόν έαυτό τους ξύπνιο.
    Καί σάς παρακαλώ.........200 εύρώ πού είναι μία κλήση άν τή φάς,10 εύρώ τήν έβδομάδα νά βάζεις στήν άκρη
    σέ μερικούς μήνες τά μάζεψες κι έχεις καί τήν άξιοπρέπεια σου...!!!!!!!
    Λεφτά δέν έχει ό διάολος μόνο.
    Περιορίστε έπιτέλους τά γούστα όταν δέν βγάζετε χρήμα.
    Στήν Έλλάδα τού 2015 κανένας δέν πεθαίνει άπό πείνα.
    Δέ ζήσατε ζόρια άγόρια μου.........καί ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ γιαυτό πού σάς μεγαλώσαμε στά πούπουλα.....!!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 02/04/2014 στις 20:17.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Στήν Έλλάδα τού 2015 κανένας δέν πεθαίνει άπό πείνα.
    To orkizese auto?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    To orkizese auto?
    ναι γιατι ζουμε στον κοσμο μας κι υπαρχει κοσμος που υποφερει!!
    αλλα δεν φταιει ο λαος εν μερει και τελοσπαντων δεν φταινε οι
    νοικοκυραιοι που καποια λαμογια συνεχιζουν να γλεντοκοπανε!!
    τελικα αυτος ο Παγκαλος μας εκανε πολυ κακο!!μαζι τα φαγαμε!!
    θα νιωθω και τυψεις που σας ψηφισα μαλακες εφαγα ενα καναπεδακι και φαγατε ολοκληρο βοδι!ΖΩΑ!!
    Που κολανε τωρα ολα αυτα με τις κλησεις της τροχαιας...
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 03/04/2014 στις 07:40.

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. re paides ti exete akousei gia to rmz 450?
    από Pierce στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2010, 06:51
  2. Ti trexei me auto to site?
    από mazestix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 10:29
  3. to internet ftani mexri to simpan?
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 12:38
  4. ti gnomi exete gia to vstrom 650???