Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 217

Θέμα: Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel

Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Πως εχουν τα πραγματα,

Τεταρτη βραδυ οδηγω με τη κοπελα μου με τη μηχανη στη Μαρίνα Ζεας στον Πειραια και εξω απο τα FloCafe μου την πεφτουν 3-4 αδεσπωτα. Λογω του οτι ειμαι φιλοζωος και δεν ηθελα να τα πατησω ουτε να τα κλωτσησω περναω αργα απο μπροστα τους και ενα απο αυτα μου εκνε τη ζημια. Μου εριξε μια δαγκωματια κατω απο το γονατο που δε νομιζω οτι θα τη ξεχασω ποτε. Δε μ'αφηνε να φυγω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που με δαγκωνει σκυλος και ετσι δεν εχασα τη ψυχραιμια μου ουτε πηγα να πεσω. Τα ακουσα βεβαια απο τη κοπελα μου που με δαγκωσε το σκυλι .

Anyway, η συνεχεια εχει ως εξης. Χαρη του Αδωνη τα ανοιχτα φαρμακεια στο Πειραια ειναι ελαχιστα, και αφου τα γυρισα ολα τελικα βρηκα ενα και εκανα αντι-τετανικο ορο, πηρα αντιβιωση, και ρωτησα για αντιλυσικο και εκει επαθα το σοκ 1200€.... αλλα μου ειπε οτι τα αδεσπωτα του Πειραια ειναι εβολιασμενα. Λεω φαρμακοποιος ειναι, μου ελειπαν και κατι ψηλα για να παρω το αντιλυσικο και πηγα σπιτι.

Εχθες πηρα το Δημο και τους ειπα το περιστατικο, εκανα μια αιτηση και μου ειπαν οτι θα το ερευνησουν. Λεω καλα.....
    Τελικα με πηραν σημερα, εχουν βρει το σκυλο και ειναι εμβολιασμενος απο το 11/13. Μετα τη δουλεια σημερα θα παω να το βρω και να το γνωρισω, ειναι υπο την προστασια του λιμενικου και της εκει περιοχης και ειναι γνωστο για τη ζωηρη του συπεριφορα.

Σας το λεω για να ειστε ενημερωμενοι και να μη βρεθειτε προ εκπληξεως σε περιπτωση που περασετε απο εκει. Και για να μην χρειαστει να περασετε ολο αυτο.

Thanks guys

Μην ανησυχείς, δεν έχεις τίποτα.

Μόνο αν η κοπέλα σου σε δει έτσι να της εξηγήσεις πως δεν είναι επειδή έχει ντυθεί υπέροχα αλλά επειδή μάλλον θα τη δαγκώσεις όπου νά 'ναι .

Περαστικά ρε.

Τι να πω ρε γμτ, περαστικά. Εγώ παλι εκεί δεν έχω βρει αδέσποτα, παρ' οτι κατεβαινω συχνά.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Στην περιοχή εκεί, κυκλοφορούν αδέσποτα και αγέλες. Πριν 2-3 χρόνια είχαν επιτεθεί χειμώνα μόλις βγήκε απ΄το νερό στον πεθερό μου και τον δάγκωσαν 2-3. Αν δεν έτρεχαν κάποιοι να βοηθήσουν πιθανόν να είχε σοβαρά θέματα...

Προσωπικά, δεν διακινδυνεύω close calls με αδέσποτα. Συνήθως φοράω μπότες, οπότε τα κλωτσάω στη μούρη μόλις πλησιάσουν για να δαγκώσουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Στην περιοχή εκεί, κυκλοφορούν αδέσποτα και αγέλες. Πριν 2-3 χρόνια είχαν επιτεθεί χειμώνα μόλις βγήκε απ΄το νερό στον πεθερό μου και τον δάγκωσαν 2-3. Αν δεν έτρεχαν κάποιοι να βοηθήσουν πιθανόν να είχε σοβαρά θέματα...

Προσωπικά, δεν διακινδυνεύω close calls με αδέσποτα. Συνήθως φοράω μπότες, οπότε τα κλωτσάω στη μούρη μόλις πλησιάσουν για να δαγκώσουν.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!! :a28::a04:

Το πιθανότερο είναι να τους σπάσεις το σαγόνι με αποτέλεσμα να πεθάνουν μαρτυρικά από ασιτία.

Αρχισαμεεεεε
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    :a28::a04:
    Για δωσε λυση.
    Με πεταξανε κατω επειδη τα λυπηθηκα.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έχω "αντιμετωπίσει" ουκ ολίγες φορές παρόμοιες καταστάσεις.
    Σκέψου το άλλο... αν ήταν ένα τσιγγανάκι υπερβρώμικο και πήγαινε να σε πιάσει θα το κλότσαγες στα μούτρα?????
    Εκεί απλά σταματάς και σβήνεις για 1-2 λεπτά, αν δεν σταματήσουν βγάζεις το κράνος και κάνεις τον αδιάφορο. Οι πιθανότητες να φύγουν είναι 99%.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Για δωσε λυση.
    1. Αγνοεις το ποστ του chris4204
    2. Εφαρμοζεις την τακτικη byron.
    Problem solved

(Ειπαμε αγαπαμε τα ζωα αλλα δε θα τα ρωτησουμε και τί εχουν ορεξη να φανε για να το κοψουμε απο πανω μας να τους το σερβιρουμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Αρχισαμεεεεε
    Ω ναι my friend..

Πολύ έξυπνες προτάσεις βλέπω..... μετά λέμε τα σκυλιά ζώα..........

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αμα καταφερετε να τσακωθειτε, με αφορμη το οτι με δαγκωσε σκυλος... Τι να πω; Θα ειστε καταπληκτικοι!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!!! :a28::a04:

Το πιθανότερο είναι να τους σπάσεις το σαγόνι με αποτέλεσμα να πεθάνουν μαρτυρικά από ασιτία.
    Δεν έχω καταλάβει αν μου την λες ή κάνεις πλάκα.

Το πιθανότερο είναι να γράψω στα @@ μου το τι θα τους συμβεί αργότερα, αν κινδυνέψω.
    Sorry κιόλας δηλαδή που δεν συμπάσχω στο θέμα κυριαρχίας της αγέλης.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σκέψου το άλλο... αν ήταν ένα τσιγγανάκι υπερβρώμικο και πήγαινε να σε πιάσει θα το κλότσαγες στα μούτρα?????
    Αν το τσιγγανακι ειχε τασεις κανιβαλισμου/ειχε γινει ζομπι και ηθελε να μου κοψει κομματι και να το φαει ναι.

Ατυχες το παραδειγμα σου.

Εκεί απλά σταματάς και σβήνεις για 1-2 λεπτά, αν δεν σταματήσουν βγάζεις το κράνος και κάνεις τον αδιάφορο. Οι πιθανότητες να φύγουν είναι 99%.
    Μηπως να βαλει και τα χερια στις τσεπες του μπουφαν και να αρχισει να σφυριζει κοβοντας βολτες δεξια αριστερα, λες και φυλαει τσιλιες?

Ρε τι ακουμε πρωινιατικα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Αμα καταφερετε να τσακωθειτε, με αφορμη το οτι με δαγκωσε σκυλος... Τι να πω; Θα ειστε καταπληκτικοι!!!!!
    Φίλε μου καταρχίν περαστικά, λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους μας.
    Απλά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω με τέτοιου είδους ακραίες και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Δηλαδή με τα πρεζάκια που σε διπλαρώνουν γιατί δεν κάνουμε το ίδιο??? επειδή στα σκυλιά μπορούμε ως "ανώτερο" είδος ????? Τραγικό απλά. Ανθρωπιά όπου μας συμφέρει..
    Και δεν τσακώνεται κανένας απλά εκφράζουμε τις απόψεις μας όσο και αν διαφωνούμε. Θα ήταν ανόητος ένας πραγματικός καυγάς μέσα από το pc.

Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα