Eυτυχώς υπάρχουν κι οι υπόλοιποι κι υπάρχουμε σ' αυτον τον πλανήτη κα προς θεού (ή σε ό,τι πιστεύεις) μην πας ποτέ κοντά σε κουμπί που λεει "Nuc Missile launch"!
Για το πρακτικό και μόνο της υπόθεσης, με τα γυμνα σου χέρια, εχεις ιδέα πόση ώρα θες για 3 τέτοιους λάκους;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ναι μωρε, το ξερω...
εντελως φιλοσοφικα μιλαμε...
λες και θα βρεθουμε ποτε σε αντοστοιχη φαση ή δεν ξερουν οι παραγωγοι του χολιγουντ τι πουλαει και τι οχι...
ειναι παντως πολυ ωραιο να βλεπεις τι μπορει να κανει ο ανθρωπος για να επιζησει και τι ορια εχει το ανθρωπινο μυαλο και σωμα σε εξαιρετικα αντιξοες και δυσκολες συνθηκες...βλεπω κατι αληθινες ιστοριες στον Σκαϊ στο "οι επιζησαντες" και μενω με το στομα ανοιχτο...![]()
καλά ρε την παλεύετε καθόλου λέμε???
![]()
:a34:
Εβλεπα το Touching the Void και είχα πάθει πλάκα. Σε κάθετη πλαγιά (ουσιαστικά) αναρριχηση (στο πολύ χύμα και adrenaline junkies φάση βέβαια), έσπασε πόδι στα 6.000 μέτρα, κρεμάστηκε σε γκρεμό και ο σύντροφος του έκοψε το σχοινί για να μην σκοτωθούν και οι δύο, έπεσε άλλα 100 μέτρα και έζησε. Κατέφερε μετά από 7 μέρες να κατέβει έρπωντας στην κατασκήνωση, με σπασμένα κόκαλλα, υποθερμία, αφυδάτωση και έχοντας χάσει το 1/3 του βάρους του(!)
Υπάρχει και η ταινία στο net που έχει γυριστεί στο στύλ του survivors.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το dragunov που ειναι?