Αλλο αυτος που κλωτσαει τα σκυλια για πλακα και αλλο αυτος που νοιωθει οτι κινδυνευει.
Πριν απο πολλα χρονια τσακισα τα ποδια καποιου (με κοπανο για ρουχα) γιατι ειχε βαλει κατω ενα γατακι και το εκανε κομματια.
Πριν απο καναδυο χρονια πλακωσα στις κλωτσιες εναν σκυλο,για να γλυτωσω ενα παιδακι απο τα δοντια του.Ο σκυλος μεχρι εκεινη τη στιγμη ητανε ησυχος σε γενικες γραμμες.
Απορια πρωτη:Eιμαι φιλοζωος?
Απορια δευτερη:Eκανα καλα που πλακωσα τον σκυλο στις κλωτσιες?
Είμαι σταματημένη σε φανάρι στο Ζάππειο. Κάτω από το φανάρι ξαπλώνει μούργος και κάνει ότι δεν με κοιτάει καν. Εντάξει, λέω, δεν έχει περίεργες διαθέσεις. Ανάβει πράσινο, ξεκινάω και εξφενδονίζεται το μούλικο κατά πάνω μου.. Σκέφτομαι, άντε να φάει λίγη μπότα.. αμ δε.. στοχεύει παραπάνω, μου ρίχνει μια δαγκωνιά και εξαφανιζόλ.Πιο ύπουλο σκυλί δεν έχω ξανασυναντήσει.
Πάντως είναι χαρακτήρες και χαρακτήρες. Δεν είναι ρομποτάκια με manual, να ξέρεις τι θα δουλέψει και τι όχι για να ξεφύγεις..
safety doesn't happen by accident
Που είσαι βρε ΕΡΡΙΚΑ
Μωρε πάτε καλά; Φυσικά και θα το κλωτσήσω το σκυλί και το κάθε ζώο όταν κινδυνεύω, αυτό το λέω εγώ που στο γυιο μου
που καθημερινά του εξηγώ ότι δεν πρέπει καν τις μυγες να σκοτώνουμε, αλλά να τις κυνηγάμε να φεύγουν από το παράθυρο
καθώς το "respect all life" είναι τρόπος ζωής.
Με εχουν δαγκωσει και με εχουν ρίξει κάτω 2 φορές τα αδέσποτα...
Σωστός τρόπος κατ΄εμε, αν ερχονται απο το πλαϊ, επιταχύνω σταθερά και την κάνω...
αν ειναι μπροστά μου και μπλοκάρουν, σταματάω τελείως και τους μιλάω, και τα αφήνω να με πλησιάσουν και να μυρίσουν.
Τους εξηγώ οτι είμαι άνεργος και δεν έχω ψιλά, και συνήθως φεύγουν...![]()
δεν χτυπαω ζωα
αλλα δεν θα κατσω και να με δαγκωσουν
ειδικα με τη μηχανη αν σου την πεσουν ενδεχεται να παθεις μεγαλη ζημια
αν δω οτι προλαβαινω κατεβαζω μια και φευγω
αν δεν προλαβαινω σταματαω κατεβαινω κατω και ορμαω καταπανω τους,συνηθως ξαφνιαζονται και κανουν πισω οποτε ξανακαβαλαω σβελτα και φευγω
Εντουραδικες μπότες και καθαρίσατε....
(και ειναι και πιο macho κατασταση από βελουτέ καστόρινο μποτακι - για τις κυρίες δυστυχώς δεν έχω προταση..)
Υ.Γ.
Καλο θα είναι τα σκυλια να ειναι 2 και να σας αρπάξουν το καθενα και από ένα πόδι για να μην έχετε χαζές τούμπες - αν είναι διαφορετικού βαρους απλα ρυθμίζετε την ροπή αντίστασης εκτείνοντας ή μαζεύοντας το πόδι κατα το δοκούν..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν δεν σ' έχει κυνηγήσει Ελληνικός Ποιμενικός στ' Άγραφα γιατί θεώρησε ότι μπήκες στα χωράφια του, δεν ξέρεις την φράση "χέστηκα απάνω μου". Και άντε και σταματάς και άντε και γίνεσαι φιλικός, αυτός ο πστς έτσι και σηκωθεί στα δύο πόδια, ίδιος αρκούδα είναι, οπότε διαπραγματεύσεις ΝΙΞ.
Και άλλες φορές ο ίδιος παίζει με την κόρη μου και της κάνει τσαλίμια και αυτή τον καβαλάει και γενικά γίνεται ωραίος ντόρος με τον "σκυλάκο".
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μια ερωτηση:
την τακτικη του "τραβαω ξερογκαζο και σηκωνω λιγο το ποδι καθως προχωραω" δεν την εχει δοκιμασει κανεις;
απο πιτσιρικος μεχρι τωρα,με ποδηλατα και μηχανακια αυτο κανω και δεν με ακουμπησε ποτε κανενα!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....