Κι εσένα το ένστικτο σου λέει ότι την πέφτεις σε κάτι πιο αδύναμο από σένα.εύγε αντρακλα ελληναρα...
Κι εσένα το ένστικτο σου λέει ότι την πέφτεις σε κάτι πιο αδύναμο από σένα.εύγε αντρακλα ελληναρα...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σήμερα είναι και η παγκόσμια μέρα των αδέσποτων, αλλά θα τους πω να την αλλάξουν.
Να την μπουν η ΜπαγγόΖμια μέρα του Μαχλέμπα...
![]()
ανανήψαντας
Ποιός έγραψε για βασανισμό ρε σύ ?
Το θέμα ήταν και είναι τι κάνεις αν σου επιτεθούν..
Καταλαβαινόμαστε ή να πάρουμε χάπια?
Κι εσύ που "σκοτώνεις" άνθρωπο στο δόγμα της ζωολατρείας σου σε τι διαφέρεις απο τον Χίτλερ που σκότωνε ανθρώπους στο δικό του σκατο-δόγμα ???
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.
Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; 04/04/2014 στις 17:56.
Ποτε δεν θα το πιστευα,αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου,οτι εχουνε φαει τα σκυλια το μισο φορουμ.
Εδώ αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Στο δικό μου μυαλό και για τα δικά μου δεδομένα (και με παραδείγματα) υπάρχουν πολλοί "άνθρωποι" που για την ζωή τους προσωπικά εγώ (αλλά και πολλοί άλλοι με τους οποίους έχω συζητήσει) δεν δίνω δυάρα, αντίθετα με τον οποιονδήποτε κοπράκο που βρέθηκε εκεί που βρέθηκε όχι από επιλογή του αλλά και στο κάτω κάτω κάνει αυτό που επιτάσσει το ένστικτό του.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
΄1. 2. Ανοίγεις γκάζι και φεύγεις
3. Το σκατδόγμα το δικό μου λέει ότι άνθρωποι που λένε τέτοιες μαλκιες είναι κάφροι.
Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι άνθρωποι -σαν κι εσένα- που πανέ για κυνήγι ενώ η φύση καταρρέει δίπλα τους -και για εντούρο θα πρόσθετα-
πέρα από απίστευτα εγωιστές κάποια βλάβη παραπέρα την έχουν -στο κεφάλι μέσα-
Τώρα ξύλο από μικροί είναι, έλλειψη πατρικής φιγούρας θα σε γελάσω.
Το σκατοδόγμα μου ακόμα λέει ότι ότι το 90% από αυτούς που γράφουν εδώ
σε μερικά χρόνια θα έχουν τρακάρει, θα έχουν τσακιστεί, θα έχουν σακατευτεί
γενικά.
Δεν νομίζω όμως να πάνε να βαρέσουν κανένα κωλοεργολάβο και ξέρεις γιατί???
Γιατί έτσι είναι Ο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ
Τσαμπουκάς στα εύκολα ΚΟΤΑ στα δύσκολα
![]()
ανανήψαντας
Πάσο !
![]()
Ναι κανενος ζωου η ζωη δεν αξιζει πανω απο τον ανθρωπο, απλα γιατι εμεις ειμαστε οι μαγκες που αναγκαζουμε τα ζωα να ζουν με τους δικους μας νομους με το ετσι θελω! Οτι εκει ειναι δρομος κτλ. Ειναι ειδηση ξαφνικα οταν σκυλος δαγκωσει ανθρωπο την ωρα που εμεις καθε λεπτο τα χτυπαμε με τα οχηματα και οσα ειναι τυχερα πεθαινουν αμεσως, οσα δεν ειναι υποφερουν μεχρι να πεθανουν στις ακρες των δρομων. Μπραβο στον παθων για τον τροπο που το αντιμετωπισε αν και δεν επρεπε να ψαχτει για λυσσα, τα σκυλια εξιταρονται να κυνηγουν πατζακια για παιχνιδι. Αν σταματησει καποιος και τα φωναξει κοντα, το 99% θα ερθουν κουνοντας ουρα. Η συμπεριφορα της λυσσας ειναι εντελως διαφορετικη.
Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
στάλα τη στάλα συναγμένο απ' το κορμί σου
σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν..
Το εχω παθει και εγω αρκετες φορες.Μαλιστα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εαν δεν απλωσεις ποδι(για να το αποφυγεις εννοω και οχι για ν ατο χτυπησεις) το πιο πιθανο ειναι να μην δαγκωσει.Επισης τα σταματα ο εντονος θορυβος (κορνα η ακομη καλυτερα ενας συντομος δυνατος τραχυς θορυβος απο εμενα)..Εχω χασει δυο παντελονια ετσι..Μαλιστα, σε γνωστο δρομο στην Δραπετσωνα, κατοικοεδρευει ενα τετοιο γλυκο σκυλακι που δαγκωνει μοτοσυκλετιστες...Την πρωτη φορα που με δαγκωσε(ευτυχως φορουσα μποτα) κατεβηκα κατω και πηγα να το πυροβολησω...Την δευτερη φορα, αφου εκανα τα εμβολια κλπ , πηρα την αρμοδια υπηρεσια του Δημου και ηρθαν αμεσως να το μαζεψουν...Φυσικα δεν το μαζεψαν διοτι εγιναν κωλος με μια φαρμακοτριφτρα η οποια τα εχει λεει "σαν δικα της"....Τελος, αν ξαναγινει, θα παρω το νομο στα χερια μου, θα ριξω φολα.......στην φαρμακοτριφτρα!
ρε κερατάδες, θα με κάνετε να παραιτηθώ
btw και εγώ αν βλέπω πολύ απειλητικά τα πράματα, συνήθως ή κάνω παράκαμψη, ή σβήνω και τα αρχίζω στις φωνές
συνήθως πιάνει
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε