Γεια
Φιλε μου mitsos1975, να εισαι καλα και σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα.
Πραγματικα θαυμαζω την προσπαθεια που εχεις κάνει με το μηχανακι, το οποιο ειναι ενα κουκλι και πολυ καλα εκανες και εδειξες τη δουλεια σου και ευχομαι να συνεχισεις να γραφεις--συγνωμη αν παιρνω το θαρος, δεν νομιζω να ειχε καποιο παιδι πονηρη προθεση--συγνωμη και παλι.
να ξερεις οτι εχω και γω ενα παλιο μηχανακι του πατερα μου, ενα goricke του 65 και βλεποντας τη δουλεια σου χαμογελαω και λεω ευχαριστω και στο moto.gr, που φιλοξενει ατομα με μερακι σαν και εσενα, και που υπαρχουν παιδια με γνωσεις και αγαπη στη μοτοσυκλετα, ετοιμα να βοηθησουν.![]()
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας στη ρύθμιση των πλατίνων...έκανα την βλακεία κ έβγαλα όλη τη βάση των πηνίων χωρίς να βάλω σημάδια κ έτσι την ξαναέβαλα στην τύχη....στη δεύτερη φωτογραφία των συννημένων εικόνων βγάζει ρεύμα όταν κάνω ρύθμιση με 0,4-0,35mm με filler μόνο στο σημείο με το κόκκινο βέλος-όταν πάω στο σημείο με τα λευκά βέλη, δεν βγάζει ρεύμα καθόλου με την ίδια ρύθμιση στις πλατίνες....παίρνει κανονικά έχει ρελαντί αλλά ψηλά μπερδεύει κ δεν έχει δύναμη να φύγει.... έχω ελέγξει καθαρίσει καρμπυρατέρ,μπουζί κ καινούργιες πλατίνες...ευχαριστώ πολύ...
Τελευταία τροποποίηση από radamanthys; 04/04/2014 στις 20:27. Αιτία: ορθογραφικό λάθος
Eλπίζω να τα έχεις καταφέρει, (καθυστερημένη απάντηση αλλά κάποιον θα βοηθήσει)
στα άσπρα βελάκια είναι το σημείο που οι πλατίνες πάνε να ανοίξουνε, αυτό έχει σημασία και
στο κόκκινο απλά πρέπει να είναι το κένο 0.35 εως 0.40 το μέγιστο (πρέπει να συμβαίνουν και τα δύο).
το 'οτι δεν έχει δύναμη να ξεκινήσει οφείλεται στις πλατίνες.
όταν το κενό στο κόκκινο είναι μικρότερο έχεις απώλεια δύναμης, ενώ όταν είναι μεγαλύτερο από 0.40 δεν πάιρνει ευκολα.
Ένας παλιός μάστορας μου είπε ότι για να πηγαίνουν πιο γρήγορα ανοίγανε τις πλατίνες και το διάκενο στο μπουζί, δεν το έχω δοκιμάσει.