καλες βολτες
αναμενουμε φωτο...![]()
καλες βολτες
αναμενουμε φωτο...![]()
ωραιος..καλοριζικο καλοφτιαχτο και καλοταξιδο να ειναι!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Είναι του 2002 με 19.500χλμ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σύμφωνα με το συνεργείο μου , που του έκανε γενικό σέρβις και το βρήκε "λουλούδι".
Μακάρι να αποδειχτεί τέτοιο.![]()
φωτο λεμε....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
καλοτάξιδο![]()
Καλες βολτες φιλε μου.![]()
Kι ειπα και γω ως ποτε θα κρατησει αυτο το παιδι το παπι, και δεν θα παει για μηχανη:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Καλοριζικο ρε και ορθια χιλιομετρα μεχρι το επομενο βεβαιως -βεβαιως
Τωρα εχουμε τα ιδια κυβικα (er-5 εγω).Σε παω καμμια κοντριτσα αμα λαχει να-ουμ![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Προτίμησα το ΚΛΕ γιατί, το ΕΡ 6 ήθελε: 2000 για την αγορά + 300-400 για πλήρες σέρβις,επισκευές και ανταλλακτικά + 200 για σχάρα-μπαγκαζιέρα (έχεις δει ΕΡ 6 με μπαγκαζιέρα; Απλά σίχαμα)
Το ΚΛΕ κόστισε 1400+200 για πλήρες σέρβις και...η μπαγκαζιέρα που φοράει (τροχόσπιτο τη λες) δεν ενοχλεί το μάτι μου.
καλοτάξιδο και καλόβολτο , αν είναι πράγματι έτσι καθαρό πρέπει να είναι αστέρι το μηχανάκι
επέμεινε και ρώτα τον μηχανικό σου αν έλεγξε τους μαγνήτες στο βολάν
το αναφέρω επειδή έγραψες πως δεν είχε κάνει σέρβις και τα Kle "πονούσαν" στο βολάν
χωρίς να θέλω να γκαντεμιάσω τίποτα (φτού φτου σκόρδα είπαμε ) εννοείται , αλλά είμαι της παροιμίας του "κάλλιο γαιδουρόδενε" που λέγαν οι παλιοί και με έναν έλεγχο θα σώσεις πολλά πράγματα αν δεν το έχει ήδη κάνει ο μηχανικός σου
![]()
Καλοταξιδο! Τίμια μοτοσικλέτα.
Παναβουρ εσύ δεν είχες μπαντιτ 600;
με εναμισο χιλιάρικο δηλαδή πήρες μηχανάκι που σε πάει και σε φέρνει παντού; βουνα θάλασσες ζέστες κρύα; Αυτά είναι!
Καλορίζικο φίλε!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες