Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 217

Θέμα: Με δάγκωσε σκύλος ενώ οδηγούσα

Υπανθρωπος βασανιζει αδεσποτα σκυλια με φτυαρι...
    https://www.youtube.com/watch?v=GmtxCi7riAI

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    μια ζωη ανθρώπου και μια ζωη κατσαρίδας εχει ίδια αξια για μένα
    Εχεις δικιο, ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματα του Δυτικου κοσμου ειναι η εξαφανιση του ιου της ευλογιας, που οντας ζωντανος οργανισμος εχει καθε δικαιωμα να σε τρωει ζωντανο... Το ιδιο και ο ΗΙV και η πανουκλα που μεταφερουν τα αξιαγαπητα χαδιαρικα τρωκτικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    δεν μπορείς να βρίζεις τον χιτλερ που εκανε σαπουνια τους εβραιους ενω φορας παππουτσια απο δερμα καποιου ζωου που σκοτώθηκε νεο χωρις να φταιει και έζησε μια τραγική ζωη οπως ακριβός και οι εβραιοι.
    Αρα αφου δεν καταδικαζουμε ακομα σαν κοινωνια τους ιδιοκτητες φαρμας ή τους γουναραδες ας μην καταδικασουμε και τους ναζι...

Και εγω παλια που εμενα Αθηνα οταν εβλεπα στην εισοδο του ασανσερ την ημερομηνια απολυμανσης και μυοκτονιας κουλουριαζομουν στην πορτα του ασανσερ και εκλεγα για κανα τεταρτο και μετα για αντιποινα σκωτονα του ενοικους των 5 πρωτων οροφων. Μετα τον πεμπτο ποναγανε τα ποδαρια μου και πηγενα σπιτι να δω ΤV.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κι έλεγα τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

http://www.moto.gr/forums/showthread...85%CE%BB%CE%B1

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Μην ανησυχείς, δεν έχεις τίποτα.

Μόνο αν η κοπέλα σου σε δει έτσι να της εξηγήσεις πως δεν είναι επειδή έχει ντυθεί υπέροχα αλλά επειδή μάλλον θα τη δαγκώσεις όπου νά 'ναι .

Περαστικά ρε.
    θεός!
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Πως εχουν τα πραγματα,

Τεταρτη βραδυ οδηγω με τη κοπελα μου με τη μηχανη στη Μαρίνα Ζεας στον Πειραια και εξω απο τα FloCafe μου την πεφτουν 3-4 αδεσπωτα. Λογω του οτι ειμαι φιλοζωος και δεν ηθελα να τα πατησω ουτε να τα κλωτσησω περναω αργα απο μπροστα τους και ενα απο αυτα μου εκνε τη ζημια. Μου εριξε μια δαγκωματια κατω απο το γονατο που δε νομιζω οτι θα τη ξεχασω ποτε. Δε μ'αφηνε να φυγω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που με δαγκωνει σκυλος και ετσι δεν εχασα τη ψυχραιμια μου ουτε πηγα να πεσω. Τα ακουσα βεβαια απο τη κοπελα μου που με δαγκωσε το σκυλι .

Anyway, η συνεχεια εχει ως εξης. Χαρη του Αδωνη τα ανοιχτα φαρμακεια στο Πειραια ειναι ελαχιστα, και αφου τα γυρισα ολα τελικα βρηκα ενα και εκανα αντι-τετανικο ορο, πηρα αντιβιωση, και ρωτησα για αντιλυσικο και εκει επαθα το σοκ 1200€.... αλλα μου ειπε οτι τα αδεσπωτα του Πειραια ειναι εβολιασμενα. Λεω φαρμακοποιος ειναι, μου ελειπαν και κατι ψηλα για να παρω το αντιλυσικο και πηγα σπιτι.

Εχθες πηρα το Δημο και τους ειπα το περιστατικο, εκανα μια αιτηση και μου ειπαν οτι θα το ερευνησουν. Λεω καλα.....
    Τελικα με πηραν σημερα, εχουν βρει το σκυλο και ειναι εμβολιασμενος απο το 11/13. Μετα τη δουλεια σημερα θα παω να το βρω και να το γνωρισω, ειναι υπο την προστασια του λιμενικου και της εκει περιοχης και ειναι γνωστο για τη ζωηρη του συπεριφορα.

Σας το λεω για να ειστε ενημερωμενοι και να μη βρεθειτε προ εκπληξεως σε περιπτωση που περασετε απο εκει. Και για να μην χρειαστει να περασετε ολο αυτο.

Thanks guys
    i na kseroume oti ima arxisis ke dagkonis ke esi oti ise lisasmenos...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    i na kseroume oti ima arxisis ke dagkonis ke esi oti ise lisasmenos...
    Όταν λες ''λυσσασμένος'' βάζεις μέσα και τον εαυτό σου που έχεις λυσσάξει με τα greeklish;

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ας γραφτεί και κάτι χρήσιμο.
    Η Λύσσα είναι φοβερή ζωο-ανθρωπονόσος , όταν εκδηλωθούν τα συμπτώματα δεν υπάρχει θεραπεία (θεραπεία υπάρχει όταν εφαρμοσθεί προληπτικά και πριν την εμφάνιση της).
    Κύριος φορέας του ιού της λύσσας είναι οι αλεπούδες και δευτερευόντως τα αδέσποτα σκυλιά –γάτες που μπορεί να μολυνθούν από αυτές , γι αυτό η επαρχία είναι πιο ευάλωτη.
    Η ασθένεια ήταν εξαφανισμένη στην Ελλάδα δυστυχώς όμως επανέκαμψε με καμιά 50ριά κρούσματα μέχρι σήμερα , κυρίως από Λάρισα και πάνω (αλλά όχι μόνο).
    Μεταδίδεται μέσω του σάλιου του άρρωστου ζώου , γι αυτό ….
    Αν σας δαγκώσει σκύλος , γάτα , τρωκτικό … Ο αντιτετανικός ορός , μπεταντιν κλπ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ!
    Για να μη γράφω σεντόνια σας παραπέμπω στη σελίδα του υπουργείου .
    Εκεί μιλούν οι γιατροί οπότε εμείς σωπαίνουμε .

http://www.keelpno.gr/el-gr/%CE%BD%C...%83%CE%B1.aspx

^
    Και διαβαζοντας αυτο ο ελληναρας θα βαλει φολες αντι να παει να κανει ενα εμβολιο...

Και θα φταινε οι ζωοφιλοι που τα εμβολιαζουν και τα αμοιρα σκυλια που προσπαθουν να επιβιωσουν...και οχι οι δημοι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα εμβολιαζουν και εχουν παρει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρηματοδοτησεων απο την κακια ευρωπη για αυτο το λογο...

Ας μην μιλησω για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ποιοι μιλανε καλυτερα...

Υ.Γ. Εχω προειδοποιηση απο το φορουμ για το προ-προηγουμενο μηνυμα μου...
    Θα ηθελα να ηξερα...οσοι προτρεπετε σε ποινικα κολασιμες ενεργειες οπως το κλωτσημα αδεσποτων λαβατε μηνυμα?
    Η να θεωρησω οτι ολοκληρο το φορουμ ανεχεται προτροπη σε ποινικα κολασιμες ενεργειες?

Αρθρο 16
    http://download.skai.gr/paratrixa/themata/pdf/4039.pdf
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 05/04/2014 στις 14:26.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Για λυσσα δεν ξερω αλλα μια μολυνση προς το παρων την επαθα. Οχι τιποτα το φοβερο αλλα πρεπει λιγο να προσεχω την πληγη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Όταν λες ''λυσσασμένος'' βάζεις μέσα και τον εαυτό σου που έχεις λυσσάξει με τα greeklish;
    malakia ipes
    toulaxisto ego 8a evriska kalitero sxolio na kano ama den iste ikanoi na pite kati kalo min milate

na sou doko ke ena paradigma

epidi den sou kovi 8a miliso san na imoun esi ke apef8inese se emena...
    kseris ti 8a pi apef8inese etsi?

na ksekiniso

den mou les re greeklesiane esis exete lisa ston planiti sou?

i esisi me ta greeklish kolate lisa i epidi o skilos ine elinas den sas piani?

ke pou ise lalaki na min sou katevaso edo kana dioimero eksipnades..

otan 8es na milisis na voutas tin glosa sou sto mialo pou lene ke i filoi mas i amerikanoi
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Για λυσσα δεν ξερω αλλα μια μολυνση προς το παρων την επαθα. Οχι τιποτα το φοβερο αλλα πρεπει λιγο να προσεχω την πληγη...
    re file ama prokite gia molinsi prepi na pas nosokomio min to afinis edo to diko mou yorki me dagkose pou ine ka8aro ekana oro ke mou dosane antiviosi gia elefantes ama ine adespoto iparxi kindinos gia diafora

to stoma tous ine gemato vaktiria min ka8ese
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    ^
    Και διαβαζοντας αυτο ο ελληναρας θα βαλει φολες αντι να παει να κανει ενα εμβολιο...

Και θα φταινε οι ζωοφιλοι που τα εμβολιαζουν και τα αμοιρα σκυλια που προσπαθουν να επιβιωσουν...και οχι οι δημοι που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα εμβολιαζουν και εχουν παρει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρηματοδοτησεων απο την κακια ευρωπη για αυτο το λογο...

Ας μην μιλησω για το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ποιοι μιλανε καλυτερα...

Υ.Γ. Εχω προειδοποιηση απο το φορουμ για το προ-προηγουμενο μηνυμα μου...
    Θα ηθελα να ηξερα...οσοι προτρεπετε σε ποινικα κολασιμες ενεργειες οπως το κλωτσημα αδεσποτων λαβατε μηνυμα?
    Η να θεωρησω οτι ολοκληρο το φορουμ ανεχεται προτροπη σε ποινικα κολασιμες ενεργειες?

Αρθρο 16
    http://download.skai.gr/paratrixa/themata/pdf/4039.pdf

kitakse file mou ego ime zoofilos giati me agapane ta zoa ke den me afinoun se isixia panta exo oti zoo kiklofori...

o skilos tora exi tin nootropia tis agelis ana kapios ton exi ma8i oti ine o arxigos tis agelis eki prepi na ma8is pos feronte se arxigo agelis ke lipa an ine dinaton tora o ka8e politis na gnorizi tin nootropia ton skilon ke na antidra analoga

otan kapio adespoto ine epi8etiko pros tous polites prepi na mazevete apo dimosious xorous
    ke an dagkone esena i to pedaki sou 8a ixes ali gnomi opote min kanoume tous dikeous ekso ap to pexnidi
    afrotwin

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Έλιωσα στο γέλιο, λέμεεεε!!! Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Δηλαδή ρε "φιλόζωοι" συμφορουμίτες, πρέπει ο κάθε αναβάτης να έχει σπουδάσει κυνοψυχολογία πριν από κάθε βόλτα, ώστε να ξέρει ακριβώς πώς θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κάθε random επίθεση χωρίς να βλάψει τα ζώα, αλλά και να κατανοήσει εις βάθος τα κίνητρα που την προκάλεσαν;
    Νομίζω κι εγώ ότι μια συζήτηση de profundis με το ζώο θα ήταν η καλύτερη λύση και μέσω εντατικών διαπραγματεύσεων το πιθανό δάγκωμα να περιοριστεί π.χ. σε απλό γλείψιμο, ώστε κι ο σκύλος να φύγει ευχαριστημένος, κι ο δικυκλιστής αλώβητος (μόνο σαλιωμένος)...
    Αρχίστε λοιπόν να μαθαίνετε τα κοπράκια της γειτονιάς σας ελληνικά, μπας και διά του διαλόγου αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις.

Εννοείται ότι όποιος κλωτσάει και κακοποιεί ζώα (ή και ανθρώπους) για διασκέδαση είναι άρρωστος, αλλά όταν βρίσκεται σε άμυνα μια κλωτσιά ψηλοκρεμαστή είναι η πιο ανώδυνη λύση που ενδείκνυται!
    Όποτε βλέπω να μου την πέφτουν σκυλιά στο δρόμο, ανοίγω γκάζι και απλώνω πόδι, συνήθως φοβούνται και φεύγουν πριν πέσει η κλωτσιά, 2-3 φορές μόνο έχει τύχει να βρω στόχο, χωρίς ουσιαστικά να το επιδιώκω... βέβαια δε μου έχει τύχει τέτοια φάση π.χ. σε φανάρι, όπου δεν υπάρχει χώρος για διαφυγή!
    Γιατί πρέπει να προβλέψω την πιθανή συμπεριφορά του σκύλου όταν περνάω από μπροστά του χωρίς να τον ενοχλήσω (εκεμμένα, άσχετα με το τι αντιλαμβάνεται αυτός); Ας προβλέψει εκείνος τη δική μου!! Τα σκυλιά φημίζονται για την εξυπνάδα και την αντίληψή τους!!

Πριν 2 βδομάδες πέρασα εδώ στο νησί με το μηχανάκι μπροστά από μια κοπροσκυλίτσα, η οποία δε γύρισε καν να με κοιτάξει! Πάρκαρα λίγο πιο πέρα και ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ, η δικιά σου ήρθε τελείως αθόρυβα και απρόκλητα από πίσω και μου την άναψε στη γάμπα! Δεν κατάλαβα τι έγινε! Αμέσως μετά είδα ότι σε ένα διπλανό χαμόσπιτο είχε τα μωρά της, προφανώς αισθάνθηκε ότι τα απειλώ... αααα, ξέχασα, κάποιοι κακοί άνθρωποι μάλλον είχαν έρθει νωρίτερα (πιθανότατατα και με μηχανάκι) και επιχείρησαν να πειράξουν ή να πάρουν τα κουτάβια, έπρεπε να το είχα προβλέψει!!
    Για την ιστορία, ούτε την κλώτσησα μετά, ούτε την κυνήγησα, ούτε φώναξα το μπόγια να την μαζέψει, διότι λυπήθηκα τα μωρά της... Αντ'αυτού, η ωραία μου βόλτα στη Βρίσα και τα Βατερά της Λέσβου μετατράπηκε σε επίσκεψη στο κέντρο υγείας Πολιχνίτου και ακολούθως σε αναζήτηση ανοιχτού φαρμακείου για αντιτετανικό, μιας και ήταν Κυριακή...

Τελευταία ερώτηση προς "φιλοζώους":
    Αν την ίδια απρόκλητη επίθεση τη δεχόταν κάποιος είτε πάνω σε μηχανάκι είτε πεζός από ΑΝΘΡΩΠΟ, διότι έτσι του κάπνισε, είναι σαλεμένος, αισθάνεται ότι απειλήθηκε η περιοχή, τα παιδιά του, η περιουσία του κλπ, θα το κάνατε θέμα αν έπεφτε κάνα κλωτσίδι από το θύμα της επίθεσης;
    Οση ωρα σου πηρε να γραψεις αυτο το σχολιο θα ειχες δει 5 βιντεακια που θα ανεβαζαν το επιπεδο γνωσης σου σε αυτο το θεμα...τοσο απλα!

Οπως λες και συ ,ανοιγεις γκαζι (θορυβος που ταρασει) και απλωνεις ποδι (προκληση)...χωρις να εχεις δοκιμασει κατι αλλο...
    Με την ιδια λογικη αν σε κλεισει ενας ταριφας ,μην καλεσεις ασφαλιστικη και αστυνομια...ταραξε τον στις μπουνιες...αλλα δεν θα το κανεις λογο νομου!

Οσο για την ''κοπροσκυλιτσα'' και τα δαγκωματα που περιγραφετε...προειδοποιητικα τα βρισκω...
    Εχω δαγκωθει αρκετες φορες και το χειροτερο απο κακοποιημενο 40+κιλο πιτμπουλοειδες στο χερι και ξερω τι σημαινει δαγκωμα πολυ καλα...και κανενα δεν το εκδικηθηκα!

Οσο για την τελευταια ερωτηση...ειναι ατοπη...και εχει εξηγηθει το γιατι...

Όσο παραμένεις πάνω στην μηχανή και δεν προεξέχουν τα πόδια σου αριστερά και δεξιά δεν κινδυνεύεις να σε αρπάξει κάνενας σκύλος
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δεν μιλανε για εκδικηση, αλλα για αμυνα. Εχετε χασει ως συνηθως την μπαλα μερικοι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Eγω τον μονο σκυλο που θα κλωτσαγα θα ηταν το αβαταρ του ego o idios

[/URL]
    Ειναι ποινικα κολασιμη ενεργεια το να αμηνθεις εναντια σε ενα επιτιθεμενο ζωο;

Οσο για την ''κοπροσκυλιτσα'' και τα δαγκωματα που περιγραφετε...προειδοποιητικα τα βρισκω...
    Εχω δαγκωθει αρκετες φορες και το χειροτερο απο κακοποιημενο 40+κιλο πιτμπουλοειδες στο χερι και ξερω τι σημαινει δαγκωμα πολυ καλα...και κανενα δεν το εκδικηθηκα!
    Δλδ οταν σε δαΓΚασε το 40 κιλο πιτμπουλ περιεμνες καρτερικα μεχρι να βαρεθει την γευση του χεριου-τσιχλας και να σου φτύσει-επιστρεψει το χερι;

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα