Έλα μωρή Yamahάρα....μπράβο ρε παιδιά, RESPECT.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Ξερεις τι γινεται ρε Νικολα... οκ, για το πλυσιμο του το ειπα να μην υπερβαλει και εννοειται κιολας...(δε φευγουν ετσι ευκολα αλλωστε!
Δεν ειναι ομως κοπτικα βινυλιου, ειναι εκτυπωση, ναι μεν με πλαστικοποιηση αλλα αν χτυπηθουν απο πανω και κανουν κανενα σημαδι διαβασες τι ειπε... εχουμε spare...ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΛΙ!
Ενω αν τα περναγε ενα βερνικι και σημαδι να γινοταν δε θα εμπαινε στη διαδικασια
Τεσπα, σοβαρα τωρα... αν θες να το χαρεις περισσοτερο στο χωμα, αν θες να ασχοληθεις λιγο πιο σοβαρα κι αν θες να δειχνει και πιο τουμπανο, βαλε ενα χωματινο λαστιχο πανω συντομα!
![]()
Μαζί με το χωμάτινο λάστιχο θα παρω και ενα ζευγάρι χέρια...!!!![]()
Κουκλαρα εγινε!!!!! DimChios ρε φιλε...αξιος καλλιτεχνης!!!!
![]()
....On The Road..
Ξεχασα, τα εχεις μονο για μαστουρμπέϊσον
Ας φαινετε ρε τουλαχιστον μαχιμο το μηχανακι και σιγα σιγα θα φτιαξεις και χερια! Θα δεις ποσο θα αλλαξει και η συμπεριφορα της στο χωμα...ξερω τι σου λεω!
Κι εγω οταν πρωτοπηρα το Αφρικα ορκιζομουν πως δε θα μπορεσω να κανω ουτε τα μισα απ οσα τελικα εκανα με τον καιρο
@dimitris777, να σαι καλα κυριε συναδελφε! Χαίρομαι που σ αρεσει!![]()
εξαιρετικο αποτελεσμα για ενα εξισου απιστευτο αλλα ''αδικημενο'' μηχανακι...
ευτηχως ειμαι κ 'γω κατοχος ενος...
(μια ιδεα θα πω...ισως η μασκα εμπρος κ περιξ των φαναριων να θελει λιιιγοοοο κοκκινακι για να σπασει το πολυ λευκο...ισως...)
Φοβερη δουλεια Dim.Θα σε τιμησουμε μαλλον συντομα για ενα CBR1000F του 1990 project.
Πολύ όμορφο, μπράβο ρε παίδες αλλά εδώ ο Χιώτης έδωκε ρέστα.
Κουκλί λέμε, δεν χορταίνω να κοιτάζω τις φωτογραφίες.
Να το χαρείς όσο δεν πάει φίλε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ευχαριστώ πολυ...
Να πάτε παιδιά στον Dim να σας φτιάξει οτι θέλετε. Το καλο με αυτόν τον άνθρωπο,πέραν της υπομονής του και της εξαιρετικής δουλειάς που κανει,ειναι οτι πραγματικά το γουστάρει που θα κάτσει να ασχοληθεί με τη μ@λακια του καθενός,στην περίπτωση αυτη με εμένα!
Σε άλλους που απευθύνθηκα και λόγω επαγγέλματος,είτε δε μπορούσαν είτε βαριοντουσαν είτε δε ξέρω και γω τι...
Αδερφέ τώρα μόλις το είδα μιάς και κοιτάω για μία οικονομική λύση,να μην πηγαίνω με το παπί,ωραία αγορά έκανες λοιπόν,συγχαρητήρια και για το αποτέλεσμα και στους δυό σας,πές μας λίγο απο καταναλώσεις,ψιλοπροβλήματα κτλ.,ψάχνομαι ζεστάκαι πάλι μπράβο και καλοβολτάριστο
![]()
Το ξαναειδα τωρα και κολλησα...μακαρι να το ειχα παρει τοτε. Ωραιο μοτορι....