Σελίδα 32 από 38 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 556

Θέμα: Επιτέλους η 1η μου ανακατασκευή.....(SRX400)

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αυτό δεν σκάει καθόλου δες τα μπουζί σου και δες το χρονισμό σου , τα σημάδια που λες και παραπάνω !!!
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Έτσι δείχνει αχρόνιστο. Άνοιξε και κοίτα πάλι τα σημάδια χρονισμού (στροφάλου – εκκεντροφόρου) σιγουρέψου πρώτα με τον χρονισμό και μετά κοίτα όλα τα υπόλοιπα.
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

mono min to gemisis eksatmisis pali
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

έχεις κάνει μακακία με τις βαλβίδες μάλλον ... όταν ρύθμισες ήσουν στο παλάτζο ;;;

pantos ama exis revma sta mpouzi ke kafsimo sta kampilater kita min exis vali anapoda tis pipes tou mpouzi ke meta mipos ekanes kamia magkia ke vraxikikloses ilektroniki
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    έχεις κάνει μακακία με τις βαλβίδες μάλλον ... όταν ρύθμισες ήσουν στο παλάτζο ;;;
    Έτσι…….. Ήταν στο παλάντζο και τώρα κάνη εξαγωγή από τα καρμπιρατέρ. Θέλει ο στρόφαλος μια ολόκληρη στροφή πίσω.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Προβολή μηνύματος
    Έτσι…….. Ήταν στο παλάντζο και τώρα κάνη εξαγωγή από τα καρμπιρατέρ. Θέλει ο στρόφαλος μια ολόκληρη στροφή πίσω.
    Με το μπαρδον ρε παιδια αλλα δεν σας πιανω... Δεν μου το κανετε πιο λιανα???
    Ειμαι απειρος ακομα σε τετοια μοτερια
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    pantos ama exis revma sta mpouzi ke kafsimo sta kampilater kita min exis vali anapoda tis pipes tou mpouzi ke meta mipos ekanes kamia magkia ke vraxikikloses ilektroniki
    εννοεις να εβαλα αναποδα τα φυσακια στον πολλαπλασιαστη?
    Αν ναι μπορω να το κοιταξω ξανα για σιγουρια, αλλα δεν καταλαβαινω πως επιρεαζει αυτο. Για πειτε ρε παιδια να μορφωνομαστε

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΟΡΝΕΤακιας Προβολή μηνύματος
    και ενα δευτερο

Πατάς την μίζα και όταν την αφήνεις κάνει 3 -4 πιστονιές ακόμα από μόνο του ή εμένα μου φαίνεται ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Πατάς την μίζα και όταν την αφήνεις κάνει 3 -4 πιστονιές ακόμα από μόνο του ή εμένα μου φαίνεται ;
    Αυτο παρατηρησα κ εγω στο βιντεο αλλα μαλλον φταιει το οτι ειναι απο κινητο. Δεν γινεται αυτο στην πραγματικοτητα. Απλα δεν ακουγετε η μιζα

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Είναι αχρόνιστο φίλε...... Και αυτες οι πιστονιές που λες είναι οι "ανάποδες" που παίρνει.
    Τσέκαρε το χρόνισμα πάλι και μετά πας παρακάτω.

Με το μπαρδον ρε παιδια αλλα δεν σας πιανω... Δεν μου το κανετε πιο λιανα???
    Ειμαι απειρος ακομα σε τετοια μοτερια
    Εννοούμε για των χρονισμό της καδένας. Πρέπει να τσεκάρεις τα σημάδια του βολάν με τα σημάδια του εκκεντροφόρου αν είναι σωστά. Όπως ακούγεται από το video πρέπει να είναι λάθος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos.bmw Προβολή μηνύματος
    Εννοούμε για των χρονισμό της καδένας. Πρέπει να τσεκάρεις τα σημάδια του βολάν με τα σημάδια του εκκεντροφόρου αν είναι σωστά. Όπως ακούγεται από το video πρέπει να είναι λάθος.
    Ευχαριστω παιδια. Το κοιταω και θα εχουμε νεοτερα.

ρε παιδες. Επειδη το εψαξα και στο μανιουαλ και στο ιντερνετ δεν καταλαβα πως γινεται ο χρονισμος. Ξαναδιαβασα τις συμβουλες σας και απο οτι καταλαβα υπαρχουν 2 παρατηρησεις.
    1) Πρεπει να ξαναρυθμισω τις βαλβιδες γιατι τις ρυθμισα αναποδα (δλδ οταν πρεπει να κανει εξαγωγη εμενα κανει εισαγωγη και το αντιστροφο.
    2) Εχω λαθος χρονισμο στην αναφλεξη

Αυτα που θελω να με βοηθησετε ειναι τα εξης:
    1) Πως θα καταλαβω ποτε ειναι σε σωστη θεση ο στροφαλος για να ρυθμισω τις βαλβιδες?
    2) Πως γινεται ο χρονισμος?
    3) Αφου οταν αγορασα την μηχανη επαιρνε μπροστα και κατα τις επισκευες μου εβγαλα μονο το βολαν και δεν ελυσα μοτερ, τωρα πως αυτο δεν παιρνει καθολου μπροστα?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Σκεφτομαι να το δωσω σε μαστορα να το φτιαξει αλλα εχω πεισμωσει. Θα παρει μπροστα και θα φτιαχτει απο τα χερακια μου θελει δεν θελει.

ρε παιδες. Επειδη το εψαξα και στο μανιουαλ και στο ιντερνετ δεν καταλαβα πως γινεται ο χρονισμος. Ξαναδιαβασα τις συμβουλες σας και απο οτι καταλαβα υπαρχουν 2 παρατηρησεις.
    1) Πρεπει να ξαναρυθμισω τις βαλβιδες γιατι τις ρυθμισα αναποδα (δλδ οταν πρεπει να κανει εξαγωγη εμενα κανει εισαγωγη και το αντιστροφο.
    2) Εχω λαθος χρονισμο στην αναφλεξη

Αυτα που θελω να με βοηθησετε ειναι τα εξης:
    1) Πως θα καταλαβω ποτε ειναι σε σωστη θεση ο στροφαλος για να ρυθμισω τις βαλβιδες?
    2) Πως γινεται ο χρονισμος?
    3) Αφου οταν αγορασα την μηχανη επαιρνε μπροστα και κατα τις επισκευες μου εβγαλα μονο το βολαν και δεν ελυσα μοτερ, τωρα πως αυτο δεν παιρνει καθολου μπροστα?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Σκεφτομαι να το δωσω σε μαστορα να το φτιαξει αλλα εχω πεισμωσει. Θα παρει μπροστα και θα φτιαχτει απο τα χερακια μου θελει δεν θελει.

signomi re file ama exis ri8misi tis valvides la8os iparxi kindinos na karfosi to mixanaki min to vazis mprosta

episis ama to exis xronisi la8os iparxi kindinos na karfosi min to vazis mprosta

ke meta ola exoun simadia gia ton xronismo ke to nekro simio tou volan gia tis valvides

esi ti kanis doulevis xoris na kseris ke xoris manual?
    i ise koukouroukou ke diavazis ala den katalavenis?

pigene to mixanaki se enan mastora na sto ftiaksi giati 8a kanis megali zimia
    afrotwin

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ