Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 140

Θέμα: Συζητηση/αναζητηση φωτογραφου (ημιεπαγγελματια-επαγγελματια) στην Θεσ/νικη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ωραιες οι τρυφερες μ@λακιουλες που λες περι παγωματος του χρονου και συντονισμου της βαφτισης απο τον φωτογραφο και αυτα θα περαστουν στις νεες γενιες αλλα ειναι παλια...παλια σαν τα χρονια που δουλευατε ετσι δουλευοντας τον κοσμο με τα υπερογκα ποσα που περνατε..
    πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα...

σιγα την πυρηνικη φυσικη που κανετε και εχετε και αγχος...μην τυχον και καταστραφει ο κοσμος...

τσαμπα μαγκες...τσαμπα λεφτα...

αλλα δεν πειραζει...περνετε και εσεις αυτο που σας αξιζει...
    πλεον θρησκευτικοι γαμοι γινονται μονο απο τους λιγους εχοντες και εχουν απομεινει οι βαφτισεις...που και αυτες θα λιγοστεψουν οταν συνειδητοποιησει ο κοσμος ολο το παραμυθι και πηγαινει στο δημαρχειο και κανει ονοματοδοσια στο παιδι του με ενα παραβολο...

συνεχιστε να ζητατε 600αρια και 1000αρικα λες και φυτρωνουν στα δεντρα...
    afta erxese edo ke ta les pigene trava malakies foto to pedi sou i pare tipota alvanous ke meta ela na mou pis

episis otan i gineka sou edine 400aries gia tagerakia ke 100aries gia komotries i 8a dosi kana xiliariko se mpourdes eki 8a kanis oxi mono tin kota ke avgoulakia 8a kanis na doume pios ine o tsampa magkas xaxaxaxa

ante vlamene afta pou kanis esi tora emis ta exoume kani xronia prin ke den alakse tipota

ke pou ise glika no money no epagkelmaties
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Tα μυστήρια, εκτός από το τυπικό του πράγματος, γίνονται για τις φωτογραφίες.
    Devil's, τι θα κάνεις αν δεν βγουν καλές οι φωτογραφίες της βάφτισης;
    Θα την ξανακάνεις;
    Είναι ένα λούκι που το περάσαμε όλοι και τα σκάσαμε χοντρά, κοίτα για το καλό σου να κάνεις το ίδιο γιατί θα σε κυνηγάνε όλοι μεγάλε.
    νομιζω οτι εχουμε μια διαφορα...
    εγω γραφω στα @@ μου τους αλλους...

τις φωτογραφιες τις θελω να θυμομαστε (εγω και η γυναικα μου) το ευτυχες γεγονος και οχι να επιδεικνυω ποσο ωραιο ψηφιακο αλμπουμ στους φιλους μου εχω και ποσα εσκασα στον φωτογραφο...

και οχι δεν την κανω την βαπτιση για τις φωτογραφιες...
    δεν ειναι αυτοσκοπος οι φωτογραφιες...
    αν ηταν επερνα το παιδι το πηγαινα σε 5 παρκα και σε ενα studio με εναν γ@ματο φωτογραφο, καθοντουσαν και αλλα 2 ατομα να κανουν την επεξεργασια και τα ρετους και γραφαμε ιστορια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    τι να σου πω ρε Γιωργη...εγω 20€ την μοναδα δινω στον ψυκτικο χωρις αποδειξη..25 με αποδειξη...2 μοναδες εχω σπιτι...
    συμφωνουμε ομως για τον εξοπλισμο...ο οποιος εξοπλισμος ομως ειναι εργαλεια δουλειας και πληρωνεται 1 - 2 φορες σε ολη την καριερα του φωτογραφου, εκτος αν τυχει η στραβη και σπασει...και βγαζει εκατομμυρια φωτογραφιες-δουλεια...
    με την ιδια λογικη θα επρεπε να πληρωνουμε και τον εξοπλισμο του ηλεκτρολογου οταν ερχεται για μια πριζα, τον εξοπλισμου του τζακα που κοβει τα μαρμαρα, τον εξοπλισμο του αλουμινα κ.ο.κ.

τα ιδια ελεγαν και οι φορτηγατζηδες... για το ποσο ακριβα ειναι τα ανταλλακτικα, τα αναλωσιμα, τα πετρελαια για το φορτηγο και ολα αυτα..αλλα τις τιμες τους τις εχουν ριξει στο μισο οσον αφορα τις μεταφορες...
    αν βεβαια τωρα ο αλλος θελει να κανει αποσβεση την canon ή το scania με 2 δουλειες που θα παρει...πασο...γιατι παλιοτερα γινοταν και αυτο...αμαξι που εκανε 200 χιλιαρικα του εκαναν αποσβεση στα 4 χρονια...
    τωρα φυσικα δεν γινεται...γινεται ομως στα 8...ή στα 10...
    ετσι ειναι με τα ελευθερα επαγγελματα...
    και η εκμεταλλευση ενθεν και ενθεν ειναι αμοιβαια...
    οσο αναγκη τον εχω εγω για να μου κανει την δουλεια μου, τοσο αναγκη εχει και αυτος τα λεφτα μου για να ζησει...
    Ναι δε λεω καλα κανεις και κοιτας την δουλεια σου.
    Να μου στειλεις μια το τηλεφωνο του ψυκτικου που παιρνει τοσα με δικο του καταστημα btw εκτος και αν ειναι μισθωτος σε εταιρεια.

Επισης δεν εχεις ιδεα ποσο κοστολογειται ο εξοπλισμος και ποτε αποσβαινει οποτε αστο.
    Εχεις παραλειψει νοικια,ρευμα,αναλωσιμα,σερβις,μετακινηση,ασφαλιση/τεβε κτλ και χιλια δυο ακομα.
    Δεν ειναι δουλεια σου να κρινεις ποσο κοστιζει η εργασια καποιου εσυ απλα βαζεις μια τιμη και παιρνεις αυτο που σου αναλογει.
    Αν σου κατσει η λοταρια και βρεις ενα πολυ προθυμο και ικανο κοροιδο μαγκια σου.
    Κατι μου λεει οτι σπανια συμβαινει αυτο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    epidi milate ke lete oti fantazeste
    i efarmosmeni fotografia den exi sxesi me tin kalitexniki

an i erasitxnes kalitexnes travane kaliteres fotografies afto ine ena 8ema

omos i kalitexniki fotografia den exi sxesi me tin kalitexnia ton mistirion

ta mistiria epidi ine efarmosmeni fotografia 8eloun poli megali gnosi tou mistiriou poli megali gnosi tis tropis diladi
    megali gnosi gia tin sosti apotiposi ton gegonoton ine diladi elenxomeno reportaz

ke sto reportaz xoris empiria ise axristos osi kalitexnia ke na exis

diladi an ise se ena polemo ke 8es na fotografisis enan pou pirovolite ke skotonete mprosta ston fako sou ke esi elenxis an exis to iliovasilema se sosti 8ermokrasia xromatos an vgeni i flida tou diplanou dendrou se apoxrosi sosti tou kafe gkri an o vraxos apo piso apotiponete sosta me tis skiasis tou gia na exi tin sosti diastasi sto va8os pediou tis fotografias eno o alos exi pligo8i 8anasima ke pefti

tote ise enas ili8ios egopa8is ke doulevis gia tin provolisou ke mono ke sigoura den 8a patisis to sosto klik ke isos xriasti na pas ston nekro ke na tou pis mipos mporite na ksana skoto8ite giati den sas apotiposa sosta...

milame gia epagkelmatismo pou se opioes dipote sin8ikes i foto prepi na ine apsoges
    ke na min po oti an dosis se enan kalitexni ena forito flash oxi 4-6 stoudiou pou vazoume emis se naous ke tou pis trava 8a vali ta klamata

an exi empiria se stil life foto 8a prepi na apoktisi ke tin empiria tis sostis apotiposis tou mistiriou

ke alo ena fonto tipiko me tous stilistes tous makigier tous fotistes ke tous frontister ke alo ena fonto gemato pe8eres...

ke an ine kalitexnis tipou pernoume tin mixani ke oti vroume to travame ine mono gia girologos

to mistirio ine doulia 8eli gnosi ke empiria mexri ke ta evagkelia diavasame na ma8oume ta logia gia na valoume simadia ton katastaseon
    παιδια εγω συμφωνω απολυτα!
    σε ολα αυτα που λετε και αυτα που ειπε ο Κρουκης παραπανω
    ειναι πολυ σωστα!!
    το θεμα ειναι αν σε αυτο που περιεγραψε ο Devil's Animal ανταποκρινεται καποιος ο
    οποιος γνωριζει πραγματα και μπορει να αναλαβει ολο αυτο σε μια λογικη τιμη χωρις πολλες απαιτησεις...
    απο την στιγμη και που ο Devil's αυτο περιεγραψε σαν ιδεα δεν ειναι κακη!
    ισως εδω δεν ειναι το καταλληλο μερος που το εβαλε αλλα σε μια φωτογραφικη κοινοτητα θα εβρισκε αρκετους πιστευω
    που θα ηθελαν κατι τετοιο πιστευω!!

afta erxese edo ke ta les pigene trava malakies foto to pedi sou i pare tipota alvanous ke meta ela na mou pis

episis otan i gineka sou edine 400aries gia tagerakia ke 100aries gia komotries i 8a dosi kana xiliariko se mpourdes eki 8a kanis oxi mono tin kota ke avgoulakia 8a kanis na doume pios ine o tsampa magkas xaxaxaxa

ante vlamene afta pou kanis esi tora emis ta exoume kani xronia prin ke den alakse tipota

ke pou ise glika no money no epagkelmaties

επειδη δεν ξερεις την γυναικα μου και δεν εχεις ιδεα τι εχει δωσει, αν θα δωσει και που θα δωσει, και ποσο δυσκολα τα βγαζουμε περα, μην ξαναναφερθεις...

και επειδη εσυ ειχες μαθει καπως δεν σημαινει οτι θα συνεχισει αυτο το καπως να υφισταται...

τραβα ζητιανεψε λοιπον κανα 600αρι, απο κανεναν κατεστραμμενο που νομιζει οτι "ετσι ειναι τα πραγματα" μπας και ζησεις...

Banned
    παρε χ.ο φωτογραφους θεσ/νικης
    και κανε παιχνιδι
    200 τοσα εχω ποσες φωτο βγαζεις 10?20?30?
    με το κοντο και το μακρυ του καθενος εδω μεσα δεν θα βρεις λυση

Παλαιό μέλος
    ke sini8os oi apiroi epagkelmaties ke erasitexnes epidi fovounte ke sevonte tin peristasi travane mia foto ke opou katsi sini8os tous vgeni san tin noumero 1 ke oxi toso ka8ari oute toso kontini

emis pou kseroume tin doulia exoume to apotelesma tou 2
    giati travame sinexia kare ke imaste eki dipla
    καλα τωρα λεμε μαλακιες παλι μου φαινετε..
    δεν υπαρχει καμια διαφορα στα 2 καρε μονος σου το ειπες εσυ εισαι ο
    επαγγελματιας και εχεις απλα τον αερα!απο εναν αλλο που ειναι ερασιτεχνης και καλα!
    η διαφορα ειναι στην επιλογη σε πρωτο χρονο ποσο εχει κλικ δεν εχει καμια σημασια φιλε!
    δηλ αν ο αλλος ειναι ερασιτεχνης θα βγαλει πιο λιγα κλικ γιατι παρκισον θα εχει!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Ναι δε λεω καλα κανεις και κοιτας την δουλεια σου.
    Να μου στειλεις μια το τηλεφωνο του ψυκτικου που παιρνει τοσα με δικο του καταστημα btw εκτος και αν ειναι μισθωτος σε εταιρεια.

Επισης δεν εχεις ιδεα ποσο κοστολογειται ο εξοπλισμος και ποτε αποσβαινει οποτε αστο.
    Εχεις παραλειψει νοικια,ρευμα,αναλωσιμα,σερβις,μετακινηση,ασφαλιση/τεβε κτλ και χιλια δυο ακομα.
    Δεν ειναι δουλεια σου να κρινεις ποσο κοστιζει η εργασια καποιου εσυ απλα βαζεις μια τιμη και παιρνεις αυτο που σου αναλογει.
    Αν σου κατσει η λοταρια και βρεις ενα πολυ προθυμο και ικανο κοροιδο μαγκια σου.
    Κατι μου λεει οτι σπανια συμβαινει αυτο.
    τι σημασια εχει αν ειναι μισθωτος σε εταιρεια? η εταιρεια τους στελνει και κανουν την ιδια δουλεια που θα εκανε ενας ελ. επαγγελματιας...
    και φυσικα ειναι δουλεια μου να κρινω ποσο κοστιζει η εργασια καποιου απο την στιγμη που ζηταω την υπηρεσια του...
    ποιανου δουλεια ειναι δλδ? του κριτικου τεχνης?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    παρε χ.ο φωτογραφους θεσ/νικης
    και κανε παιχνιδι
    200 τοσα εχω ποσες φωτο βγαζεις 10?20?30?
    με το κοντο και το μακρυ του καθενος εδω μεσα δεν θα βρεις λυση

φιλοσοφικη ειναι η συζητηση...
    δεν περιμενα να βγει ακρη...

απλα καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και να ανοιξουν καποια ματια οπως και να κλεισουν καποια στοματα...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    καλα τωρα λεμε μαλακιες παλι μου φαινετε..
    δεν υπαρχει καμια διαφορα στα 2 καρε μονος σου το ειπες εσυ εισαι ο
    επαγγελματιας και εχεις απλα τον αερα!απο εναν αλλο που ειναι ερασιτεχνης και καλα!
    η διαφορα ειναι στην επιλογη σε πρωτο χρονο ποσο εχει κλικ δεν εχει καμια σημασια φιλε!
    δηλ αν ο αλλος ειναι ερασιτεχνης θα βγαλει πιο λιγα κλικ γιατι παρκισον θα εχει!
    δεν εχουν διαφορα τα κλικ????????
    οτι θες λες και εσυ τωρα???????
    ξερεις με ποση ταχυτητα βουταει ο παπας το μωρο στην κολυμβηθρα?????????
    ξερες ποσα καρε πρεπει να κοψει για να το<πιασει>??????????????
    σαν να μπαινει ο rossi με οσα στην κ2 του muggelo ενα πραμα.................

Παλαιό μέλος
    φιλοσοφικη ειναι η συζητηση...
    δεν περιμενα να βγει ακρη...

απλα καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και να ανοιξουν καποια ματια οπως και να κλεισουν καποια στοματα...
    εγω παντως το σταματαω εδω γιατι ετυχε και ειχε μια φωτογραφιση λογω
    βαφτισης στη δουλεια μου μια κοπελιτσα την οποια προφανως την εγδαραν οι φωτογραφιες εμενα δεν μου φανηκαν και τοσο
    εκπληκτικες και απ'οτι αφησε να εννοηθει εδωσε ενα σκασμο λεφτα!!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    τι να σου πω ρε Γιωργη...εγω 20€ την μοναδα δινω στον ψυκτικο χωρις αποδειξη..25 με αποδειξη...2 μοναδες εχω σπιτι...

Παντως με 20 ευρω ενα απλο πλυσιμο σου κανουν,το οποιο μπορεις να κανεις και μονος σου.
    Ενα καλο σερβις με φαρμακα και φρεον κοστιζει πολυ περισσοτερο η καθε μοναδα.
    Ασχετο με το θεμα,απλως επειδη παιζεται η υγεια μας με τα κλιματιστικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    τι σημασια εχει αν ειναι μισθωτος σε εταιρεια? η εταιρεια τους στελνει και κανουν την ιδια δουλεια που θα εκανε ενας ελ. επαγγελματιας...
    και φυσικα ειναι δουλεια μου να κρινω ποσο κοστιζει η εργασια καποιου απο την στιγμη που ζηταω την υπηρεσια του...
    ποιανου δουλεια ειναι δλδ? του κριτικου τεχνης?
    Καλα ρε μαλακα πλακα μου κανεις τωρα που ο μισθωτος εχει τα ιδια εξοδα με τον ελ/επ;
    Ο μισθωτος αγοραζει και συντηρει απο την τσεπη του το κτιρια τα μεσα και ολα αυτα που προαναφεραμε;
    Εσυ δεν προσλαμβανεις μισθωτο αλλα επιχειρηση.Το αν γουσταρεις να πληρωσεις η οχι ειναι αλλο θεμα.
    Ρε γαμω το σουρεαλισμο μου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος Το avatar του/της miltosv
    Καλησπέρα....

Εγώ πάλι νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...Σίγουρα η δουλειά μπορεί να γίνει από τον καθένα, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν δυο διαφορετικά αποτελέσματα, τα οποία συνήθως εξαρτώνται από την εμπειρία του επαγγελματία και τις 5444564541231448 φωτογραφίες που έχει βγάλει...

Τώρα εμένα η πρόταση μου είναι η εξής:
    Μιας και ο φίλος είναι διατεθειμένος να κάνει κάποιες παραχωρήσεις στο θέμα της φωτογραφίας γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον φοιτητή φωτογραφίας, ο οποίος και κάποιες βασικές τεχνικές γνώσεις έχει και κάποιο πολύ βασικό εξοπλισμό και σίγουρα θα έχει και μεράκι (που λείπει από κάποιους επαγγελματίες) λόγω του ότι για αυτόν δεν θα είναι μια ακόμα δουλειά....

Και που ξέρεις έτσι ίσως βοηθήσεις και κανέναν πιτσιρικά στο νέο του ξεκίνημα...

Υ.Γ. Σίγουρα άλλη η απαιτούμενη/αναμενόμενη ποιότητα από έναν επαγγελματία και άλλη από έναν ερασιτέχνη/φοιτητή κ.ο.κ

My 2 cents...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος

Παντως με 20 ευρω ενα απλο πλυσιμο σου κανουν,το οποιο μπορεις να κανεις και μονος σου.
    Ενα καλο σερβις με φαρμακα και φρεον κοστιζει πολυ περισσοτερο η καθε μοναδα.
    Ασχετο με το θεμα,απλως επειδη παιζεται η υγεια μας με τα κλιματιστικα.

ποιος σου ειπε οτι δεν κανουν σερβις με φαρμακα και φρεον?
    τα παντα κανουν και ειμαι εκει και τους βλεπω...
    δεν φευγω...
    εντος της ημερας θα εχω και το τηλ να το βγαλω φορα παρτιδα μπας και πειστειτε...

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Renthal τιμόνια στην Θεσ/νίκη
    από std στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:36
  2. καλο συνεργιο στην θεσ/νικη για την ρενα μου
    από dimitris_r_ena στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 23:13
  3. v- strom club στην θεσ/νικη
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2008, 11:30
  4. polini-malossi στην Θεσσ/νικη?
    από voudarxos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 00:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα