Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 140

Θέμα: Συζητηση/αναζητηση φωτογραφου (ημιεπαγγελματια-επαγγελματια) στην Θεσ/νικη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Καλα ρε μαλακα πλακα μου κανεις τωρα που ο μισθωτος εχει τα ιδια εξοδα με τον ελ/επ;
    Ο μισθωτος αγοραζει και συντηρει απο την τσεπη του το κτιρια τα μεσα και ολα αυτα που προαναφεραμε;
    Εσυ δεν προσλαμβανεις μισθωτο αλλα επιχειρηση.Το αν γουσταρεις να πληρωσεις η οχι ειναι αλλο θεμα.
    Ρε γαμω το σουρεαλισμο μου.
    βρε αρχιπ@παρα...αυτος που εχει το μαγαζι δεν ειναι ελ. επαγγελματιας?
    επειδη στελνει τους υπαλληλους του να κανουν την δουλεια δλδ?

αυτα τα 40€ για τις 2 μοναδες, τα παιρνει ο υπαλληλος νομιζεις?? στην εταιρεια τα παει και αυτος παιρνει τον μισθο του...

γαμω τον ιμπεριαλισμο μου δλδ, τι δεν καταλαβαινουμε??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ξερεις με ποση ταχυτητα βουταει ο παπας το μωρο στην κολυμβηθρα?????????
    ετσι!εδω σε θελω τι ταχυτητα θα βαλει ο αμοιρος ο φωτογραφος..
    γρηγορη να παγωσει η κινηση η αργη να <<γραψει>>την κινηση?
    αμα λαχει και ειναι και πολυ εμπειρος θα κανει κι ενα πανινγκ και θα γινει πανικ!!!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ποιος σου ειπε οτι δεν κανουν σερβις με φαρμακα και φρεον?
    τα παντα κανουν και ειμαι εκει και τους βλεπω...
    δεν φευγω...
    εντος της ημερας θα εχω και το τηλ να το βγαλω φορα παρτιδα μπας και πειστειτε...
    Και επειδη τους βλεπεις,και τι εγινε?Ξερεις πως γινεται η δουλεια?Ποσο φαρμακο εχει μεσα στο νερο?Αν εχει στη μπουκαλα φρεον?
    Δεν στα λεω για να στην πω,απλως υπαρχουν σερβις διαφορων ειδων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltosv Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα....

Και που ξέρεις έτσι ίσως βοηθήσεις και κανέναν πιτσιρικά στο νέο του ξεκίνημα...

Με το μπαρδο τωρα αλλα αυτα ειναι μπουρδες.
    Δεν κανεις καλο σε κανεναν.

Ουτε στον εαυτο σου που χωρις κριτηρια το παιζεις κορωνα γραμματα ( αληθεια θα αφηνατε εναν αλμπανη που ξεγενναει κατσικες να σας ξεγεννησει το παιδι; ) ,ουτε
    σε αυτον -που ουσιαστικα εκμεταλλευεσαι ενα προθυμο κοροιδο που θα μπουκαρει ολος καυλα εχοντας πεταξει και τα λεφτα του εστω και σε πολυ φτωχο εξοπλισμο-
    χωρις επαγγελματικα κριτηρια εμπειρια και ηθος να κανει οτι του καπνισει μεχρι να συνειδητοποιησει οτι εκανε 5 γαμους/βαπτισεις σε εναν χρονο και δεν εβγαλε ουτε τις βενζινες του ποσο μαλλον τον εξοπλισμο του.
    Καλα για να πουμε οτι βιοποριζεται και απο αυτο η οτι θα το κανει στο μελλον επαγγελματικα ουτε λογος.Στην καλυτερη περιπτωση χαρτζιλικι περιστασιακα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    δεν εχουν διαφορα τα κλικ????????
    οτι θες λες και εσυ τωρα???????
    ξερεις με ποση ταχυτητα βουταει ο παπας το μωρο στην κολυμβηθρα?????????
    ξερες ποσα καρε πρεπει να κοψει για να το<πιασει>??????????????
    σαν να μπαινει ο rossi με οσα στην κ2 του muggelo ενα πραμα.................

astous re file nomizoun oti me logakia ginete i doulia i empiria ke i gnosi ine gia tous vlakes...
    kseris posous tetious exoume dioksi me klotses ap tin doulia?
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κι εγώ καβαλάω μηχανάκι κι ο Μαρκέζ...

Αλλά η HRC δυστυχώς θέλει αποτέλεσμα.... κι επέλεξαν τον αδύνατο κοντό.

Αν εσένα ρε Σταύρο δεν σε νοιάζει και τόσο τι θα βλέπεις στις φωτό, ή νομίζεις ότι είναι απλή η δουλειά αυτή και υπερκοστολογημένη, πες σ έναν συγγενή/φίλο που θα είναι εκεί και θα έχει (όλοι έχουν μία) ψηφιακή φωτογραφική να βγάλει όσες φωτό θες και θέλει...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Σηκωνει παρα πολλη κουβεντα αυτο που περιγραφεις.
    Το ποσο κοστολογει ο καθενας το εργο του, το ποια ειναι η αντικειμενική αξια του εργου (αν μπορει να υπαρξει τετοια), το τί μπορείς εσυ να δωσεις κλπ.
    Ειδικα αν μιλαμε για δουλειες που εχουν να κανουν με καλλιτεχνικα. (Οκ δε ζητησες να σου ζωγραφισουν πορτραιτο, αλλα καταλαβαινεις τί εννοώ).

Για να μην ανοιχτει λοιπόν τετοια κουβεντα και χαθει το νοημα του θρεντ σου, αν θες να κλειδωθει για να μεινει απλα το ζουμι που ειναι το πρωτο ποστ

"ψαχνω φωτογραφο επικοινωνηστε με πμ" πες το.
    με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο

Σταύρο δεν υπήρχε λόγος να το φτιάξεις το θέμα έτσι γιατί ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα από το τι και πως του ελεύθερου επαγγέλματος και από το 65άρι έως και 85άρι της ημέρας σε πάγια έξοδα + το 25% φόρου στο τζίρο από το πρώτο ευρώ + το 650άρι του χαρατσιού εισφοράς αλληλεγγύης....
    Όπως καταλαβαίνεις δεν συμφέρει το ελεύθερο επάγγελμα στην εποχή μας και όσοι έχουν απομείνει το παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην κλείσουν βάζοντας όσοι έχουν κάθε μήνα από κάποια "έτοιμα" όσοι μπόρεσαν και κοντρολαρίστηκαν σωστά....
    Καλύτερα μαύρος παρά ελεύθερος επαγγελματίας αυτή την εποχή που ο τζίρος είναι στο -70% στους περισσότερους...
    Δεν θέλω να συνεχισω άλλο γιατί αυτό το μαύρισμα ψυχής όλα αυτά τα χρόνια δεν περιγράφεται....

Αυτά τα ολίγα για να καταλάβεις τι θέλουν να πουν οι προηγούμενοι + τα υπόλοιπα που δεν έγραψα για το πως κοστολογεί κάποιος τη δουλειά του κλπ.

Καλύτερα, κατ΄εμέ λοιπόν, βάλε δύο δικούς σου ανθρώπους να τραβήξουν φωτό και βίντεο και δώστους κάποια χρήματα ή από ένα δώρο στον καθένα και το θέμα κλείνει χωρίς καμμία περαιτέρω ταλαιπωρία.

ας μην χάνουμε όμως το προορισμό...
    Με το καλό η Νεοφώτιστη μικρή !!! Να σου ζήσει αγόρι, και όλα τα άλλα άνεμος
    Τελευταία τροποποίηση από nktR; 10/04/2014 στις 16:32.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    επειδη δεν ξερεις την γυναικα μου και δεν εχεις ιδεα τι εχει δωσει, αν θα δωσει και που θα δωσει, και ποσο δυσκολα τα βγαζουμε περα, μην ξαναναφερθεις...

και επειδη εσυ ειχες μαθει καπως δεν σημαινει οτι θα συνεχισει αυτο το καπως να υφισταται...

τραβα ζητιανεψε λοιπον κανα 600αρι, απο κανεναν κατεστραμμενο που νομιζει οτι "ετσι ειναι τα πραγματα" μπας και ζησεις...

re vasilaki kaila ama den exis kapikia pigene dilose to pedi ston dimo na telionoume
    pou 8a pouli8oume tora i epagkelmaties gia 10 talara epidi esi den exis
    emis tin doulias mas ti exoume file o alos me ta kapikia erxete ke ta skai ke pote den zitianevoume filaraki den to exis sosta pezoune ke arx1d1a....

ti mas perases gia talirofoniades?>
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Θα το πάρω το θέμα από άλλη σκοπιά. Βίντεο και φωτογραφίες του γάμου μου και των βαπτίσεων των παιδιών μου παίζει να μην έχω δει ποτέ εκτός από την φορά που τα παρέλαβα από τον φωτογράφο και τις φορές που τις ζήτησαν να τις δουν κάτι γιαγιαδομπαρμπάδοξαδερφια.

Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από ένα video βάφτισης (ή γάμου) εκτός αν κάποιος θέλει να κουτσομπολέψει και να αναλύσει τι φόραγε ο ένας, πότε έξυσε τη μύτη του ο άλλος κλπ κλπ.

Αντίθετα τρελλαίνομαι να βλέπω φωτος από διακοπές, γλέντια, ωραία μέρη που επισκέφτηκα, για να μου θυμίζουν όμορφες στιγμές.

Υπό αυτό το πρίσμα συμφωνώ με τον Σταύρο, (αφού όπως το αντιλαμβάνομαι δεν του περισεύουν) για ποιο λόγο να τα σκάσει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Και επειδη τους βλεπεις,και τι εγινε?Ξερεις πως γινεται η δουλεια?Ποσο φαρμακο εχει μεσα στο νερο?Αν εχει στη μπουκαλα φρεον?
    Δεν στα λεω για να στην πω,απλως υπαρχουν σερβις διαφορων ειδων.
    σωστα.
    εγω ξερω οτι τα κλιματιστικα δουλευουν μια χαρα και ειναι και καμια 15αρια χρονια τωρα που τα εχω...
    τωρα το ποσο φαρμακο εχει το νερο και αν εχει η μπουκαλα φρεον, δεν το ξερω...μονο υποθεσεις μπορω να κανω...οπως και εσυ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ καβαλάω μηχανάκι κι ο Μαρκέζ...

Αλλά η HRC δυστυχώς θέλει αποτέλεσμα.... κι επέλεξαν τον αδύνατο κοντό.

Αν εσένα ρε Σταύρο δεν σε νοιάζει και τόσο τι θα βλέπεις στις φωτό, ή νομίζεις ότι είναι απλή η δουλειά αυτή και υπερκοστολογημένη, πες σ έναν συγγενή/φίλο που θα είναι εκεί και θα έχει (όλοι έχουν μία) ψηφιακή φωτογραφική να βγάλει όσες φωτό θες και θέλει...

δεν ειναι αυτη η επιδιωξη μου...
    αν ηταν αυτη μια χαρα ηξερα να κανω αυτο που λες...

αυτο που ζηταω, νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο στο πρωτο ποστ.
    χωρις βιντεοσκοπηση.
    χωρις εκτυπωση φωτογραφιων.
    χωρις αλμπουμ (ψηφιακο ή αναλογικο).
    χωρις επεξεργασια αρχειων.

εγω θελω εναν ανθρωπο με το φωτογραφικο του ματι και την ορεξη του να βγαλει τιμια ενα μεροκαματο το οποιο εγω το κοστολογω τοσο...

αν καποιος ειναι επαγγελματιας και δεν εχει δουλεια ή ειναι σπουδαστης σε σχολη φωτογραφιας και θελει να βγαλει ενα μεροκαματο της ταξεως των 100€ για 2-3 ωρες, μπορει να επικοινωνησει μαζι μου...
    καθε εμπειρια θα συνεκτιμηθει..

simple as that...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ego o fotografos

Μπά;;;;;;;;;;

Δεν εισαι πιά ο : ego o idios ?????????

Αλλάξαμε όνομα;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nktR Προβολή μηνύματος
    με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο

Σταύρο δεν υπήρχε λόγος να το φτιάξεις το θέμα έτσι γιατί ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα από το τι και πως του ελεύθερου επαγγέλματος και από το 65άρι έως και 85άρι της ημέρας σε πάγια έξοδα + το 25% φόρου στο τζίρο από το πρώτο ευρώ + το 650άρι του χαρατσιού εισφοράς αλληλεγγύης....
    Όπως καταλαβαίνεις δεν συμφέρει το ελεύθερο επάγγελμα στην εποχή μας και όσοι έχουν απομείνει το παλεύουν με νύχια και με δόντια να μην κλείσουν βάζοντας όσοι έχουν κάθε μήνα από κάποια "έτοιμα" όσοι μπόρεσαν και κοντρολαρίστηκαν σωστά....
    Καλύτερα μαύρος παρά ελεύθερος επαγγελματίας αυτή την εποχή που ο τζίρος είναι στο -70% στους περισσότερους...
    Δεν θέλω να συνεχισω άλλο γιατί αυτό το μαύρισμα ψυχής όλα αυτά τα χρόνια δεν περιγράφεται....

Αυτά τα ολίγα για να καταλάβεις τι θέλουν να πουν οι προηγούμενοι + τα υπόλοιπα που δεν έγραψα για το πως κοστολογεί κάποιος τη δουλειά του κλπ.

Καλύτερα, κατ΄εμέ λοιπόν, βάλε δύο δικούς σου ανθρώπους να τραβήξουν φωτό και βίντεο και δώστους κάποια χρήματα ή από ένα δώρο στον καθένα και το θέμα κλείνει χωρίς καμμία περαιτέρω ταλαιπωρία.

ας μην χάνουμε όμως το προορισμό...
    Με το καλό η Νεοφώτιστη μικρή !!! Να σου ζήσει αγόρι, και όλα τα άλλα άνεμος
    Νικο, ποτέ δεν ειπα οτι ηθελα αποδειξη...
    ποτέ δεν ειπα οτι θα τον καταδωσω στο ικα ή στην εφορια...
    τα καταλαβαινω και τα συμμεριζομαι ολα αυτα που λες για τους ελ. επαγγελματιες...
    οπως και αυτοι πρεπει να συμμεριστουν το γεγονος οτι καποιοι θελουν να βαπτισουν το παιδι τους σ'αυτες τις δυσκολες εποχες και ας δουλευει μονο ο ενας γονιος...

δεν θελω να βαλω φιλους ή συγγενεις να κανουν αυτο το πραγμα...ή εισαι καλεσμενος ή εισαι εργαζομενος. μεση λυση δεν υπαρχει...ουτε αν εισαι καλεσμενος μπορεις να χαρεις το γεγονος οταν δουλευεις και πρεπει να βγαλεις φωτογραφιες, ουτε αν εισαι επαγγελματιας μπορεις να χασκογελας με τους υπολοιπους γνωστους και συγγενεις..
    θα δειξει πως θα γινει το πραγμα...

ευχαριστω παντως Νικολα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος

ti mas perases gia talirofoniades?>
    ναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Θα το πάρω το θέμα από άλλη σκοπιά. Βίντεο και φωτογραφίες του γάμου μου και των βαπτίσεων των παιδιών μου παίζει να μην έχω δει ποτέ εκτός από την φορά που τα παρέλαβα από τον φωτογράφο και τις φορές που τις ζήτησαν να τις δουν κάτι γιαγιαδομπαρμπάδοξαδερφια.

Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από ένα video βάφτισης (ή γάμου) εκτός αν κάποιος θέλει να κουτσομπολέψει και να αναλύσει τι φόραγε ο ένας, πότε έξυσε τη μύτη του ο άλλος κλπ κλπ.

Αντίθετα τρελλαίνομαι να βλέπω φωτος από διακοπές, γλέντια, ωραία μέρη που επισκέφτηκα, για να μου θυμίζουν όμορφες στιγμές.

Υπό αυτό το πρίσμα συμφωνώ με τον Σταύρο, (αφού όπως το αντιλαμβάνομαι δεν του περισεύουν) για ποιο λόγο να τα σκάσει;
    αυτος ειναι και ο λογος που απορριψαμε το βιντεο!!
    οσα βιντεο και αν εχω τραβηξει, σχεδον ποτε δεν εχω κατσει να τα δω μετα...

αντιθετα η φωτογραφια ειναι πιο ρομαντικο κομματι...
    μπορεις να την βαλεις σε επιφανεια εργασιας...μπορεις να την κανεις αφισα και να την βαλεις στο παιδικο δωματιο...μπορεις να φορτωσεις μια ηλεκτρονικη κορνιζα και να εχεις να βλεπεις στο σαλονι...μπορεις να την βαλεις σε μπλουζακια, κουπες και αλλες τετοιες μ@λακιτσες...

γενικα ειναι αλλη φαση...

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Renthal τιμόνια στην Θεσ/νίκη
    από std στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:36
  2. καλο συνεργιο στην θεσ/νικη για την ρενα μου
    από dimitris_r_ena στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 23:13
  3. v- strom club στην θεσ/νικη
    από valantis8 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2008, 11:30
  4. polini-malossi στην Θεσσ/νικη?
    από voudarxos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 00:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα