η δικαιολογια που δεν στην ασφαλιζουν ποια ειναι?
η δικαιολογια που δεν στην ασφαλιζουν ποια ειναι?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
εκει εμενα μονο ενα βραδυ ειδα κατι αλανια στο βενζιναδικο με το μεγαλο πλυντηριο να εχουν μαζευτει αλλα με αμαξια καλα και ακριβα!ακουγα σηνεχεια οπλα να ανοιγουν αλλα δεν εδοσα και πολυ βαση!ενα βραδυ παντος πλακοσε πολυ αστυνομια μαλλον τους μαζεψανε!
Οτι οι μοτο ειναι πιο ευκολο να εμπλακουν σε ατυχημα, οποτε δεν τους συμφερει.
Ο Ζας με πηρε νωριτερα τηλεφωνο(!!!), να μου δωσει το νουμερο ασφαλιστη που συνεργαζεται με ασφαλιστικη που ΜΠΟΡΕΙ να μου το ασφαλισει και αυτο γιατι δεν ειμαι πιτσιρικας.
Αν ημουν μικροτερος, δεν υπηρχε περιπτωση (κατα λεξη).
Θα παρω και θα μαθω τι γινεται.
Μιας και το ανεφερα,
Η συμπεριφορα των αστυνομικων, σε αναγκαζει να μην εισαι προκατειλλημενος και αρνητικος μαζι τους.
Ευγενικοτατοι και με διαθεση να βοηθησουν (συναδει και με παλαιοτερη εμπειρια μου με την ΚΑ, οπου θα επρεπε να με ειχαν χωσει μεσα -κατ'εμε-, μα ηταν αψογοι και με το μυαλο τους να γυρισω σπιτι, σωος και αβλαβης).
Inochi, ρε!
Για οσο.
Ενα φιλαρακι μου μετακομισε ηταν κυπρο για κανενα χρονο...
Εχει ενα ντορσοντουρο 750 αγορασμενο απο εδω και το πηρε μαζι. Με ενα "παραθυρακι" μου ειπε κατεφερε να την εκτελωνισει και να βγαλει κ αι ασφαλεια..
Infos δεν ξερω ακριβως αλλα μπορω να μαθω.
.............
+1000000 σε όλα όσα λέει ο φίλος για την Κύπρο...και πολλά "λάικ" σε ότι αφορά το Τρόοδος (που λένε και στο χωριό μου)
Επίσης αν θες να μεταβιβάσεις μηχανή πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα για για την μεταβίβαση θέλει ασφάλεια....
Κι εγώ με τον κουνιάδο μου έχουμε παρόμοιο πρόβλημα... Είμαστε στην διαδικασία απόκτησης διπλώματος κατηγορίας Α, εκείνος βρήκε ήδη μια μηχανή "ευκαιρία" την οποία και θέλει να αγοράσει για όταν πάρει το δίπλωμα κι εγώ ψάχνομαι..,Έλα όμως που αυτουνού δεν του την μεταβιβάζουν αν δεν έχει ασφάλεια η οποία με την σειρά της δεν βγαίνει αν δεν έχει δίπλωμα...Κι εγώ ερωτώ...πες ότι θέλω την μηχανή για διακοσμητικό...γιατί να μου το απαγορεύσουν;
Απλά δεν έχουν τον Θεό τους...
Ψηλέ, συγκεντρώσου!
Ο αλγόριθμος έχει λύση και μάλιστα χρησιμοποιώντας τους λιγότερους πόρους...
όσο για το πατριωτικό της υποθέσεως, ας υποθέσουμε ότι δεν πας για ασφάλεια απέναντι, αλλά για μια άπιστη αγαρηνή, (αλλά θεόμ....) που σε ηγάπησε απότομα και ανυπερθέτως! Θα έκανες τα ίδια νάζια??????
Κοιτα που θελει να ειναι νομιμος και δεν τον αφηνουν...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
κατα διαολου παμε![]()
Κάτσε ρε κουμπαρε γιατί ή κάτι πάει λάθος ή κάτι δεν καταλαβαίνω. Όταν έφερα εγώ το απριλια στη μεγαλόνησο είχα ελληνική ασφάλιση με πράσινη κάρτα. Στη συνέχεια εκτελώνισα και έγραψα το μηχανάκι με την ελληνική μου άδεια με τη διαδικασία της αλλαγής κατοικίας κοινοτικού. Έκανα στην κόσμος ασφαλιστική ενα cover note προσωρινό, την έγραψα και έκτοτε πρόβλημα ουδέν. Εσύ πού έχεις πρόβλημα.
Να υποθέσω ότι ούτε τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις, έχεις ελληνικές πινακίδες, ελληνική άδεια κυκλοφορίας, είσαι ανασφάλιστος. Απορώ πως δε σου κρατήσανε το μηχανάκι μέσα μέχρι να το ασφαλίσεις. Πάντως να έχεις υπόψη σου για το δικαστήριο, ότι αν δε σε βρει ο επιδότης κάμποσες φορές η υπόθεση πάει περίπατο.
σίγουρα θα υπάρχει κάποια ''ένωση ασφαλιστών'' ή αντίστοιχος οργανισμός - σωματείο.
Αν απευθυνθείς εκεί, έχω την εντύπωση ότι είναι υποχρεωμένοι να σου βρουν λύση (στην ουσία να αναγκάσουν κάποια ασφαλιστική να σε δεχτεί).
κλαυσιγελως!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...