Εγώ είμαι οκ...
όποιος άλλος θέλει τα κλέμε εκεί...
Εγώ είμαι οκ...
όποιος άλλος θέλει τα κλέμε εκεί...
ανανήψαντας
Ρεεεε,καλα να περασετε.
μεσαια πανω ή κατω δεν ξερω,δεν εχω παει εκει ποτε,οπου ειναι πιο ωραια!!!επισης φανταζομαι οτι θελουμε περιπου 1.5 ωρα απο πατρα(αν κανενα παλικαρι ξερει ας μας πει) οποτε να φυγουμε κατα τις 9.45 να ειμαστε στο ραντεβου μας.
για τον καιρο,θα δουμε και το σαββατο τι θα δειχνει οποτε να αποφασισουμε εν τελη.![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
τους οφθαλμούς ημών εις το μετεό.γρ στρέφωμεν και προσευχόμεθαααααααααααα
καλοκαιρίαν, ήπιους ανέμους και ευνοϊκάς θερμοκρασίας εκ των ανώτερων δυνάμεων αιτούμεθαααααααα
ααααααααα-ψουυυυυ...
πάρε κανα αδιάβροοχοοοοοοοο
μλκααα αμιρουάααααιιιιιιιιιιιιιιι
ΑΑΑΑΑΜΜΜΗΗΗΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ.....
![]()
ανανήψαντας
Ωπα παιδια μπερδευτηκα, γραψτε λαθος. Πηγα 1 ωρα μπροστα
.
Αν ξεκινησουμε απο Αθηνα 08:30, υπολογιζω οτι θα ειμαστε στα μεσαια Τρικαλα κατα τις 10:00 - 10:30.
Ραντεβου στη Μέση Συνοικία Τρικάλων λοιπον. Απ οτι ειδα, ειναι το πιο κεντρικο σημειο και ειναι και πανω στο δρομο μας.
Ο καιρος θα ειναι μπομπα λεμε![]()
...αλλα και κανα αδιαβροχακι δε βλαπτει![]()
Τελευταία τροποποίηση από gior-gos; 11/04/2014 στις 09:01.
Απο Πατρα (γνωμη μου), να πατε απο τον 111(Οβρια-Σταυροδρομι-Πανοπουλο...) θα ακολουθησετε τον δρομο προς Ολυμπια. Με τους Αθηναιους θα βολευε να συναντηθειτε στην διασταυρωση μετα την Διβρη...Αυτος ειναι ο πιο συντομος για Φολοη... Ωραιο βολτακι...καλα να περασετε![]()
Τελευταία τροποποίηση από pektis; 11/04/2014 στις 09:15.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ωχ. Παιδιά όποιον δρόμο θέλετε φυσικά, αλλά είδατε τι πρότεινε ο Πέκτις, ε; Ξέρετε 'σεις. Φυλαχτά, μαντζούνια, ματόχαντρες, σταυρουδάκια, λίγο αγιασμό στο ψυγείο της μηχανής...
ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΦΟΛΟΗ
απο ΕΔΩ
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 11/04/2014 στις 12:59.