Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Η τεταρτη κοντα εινα νικολακη... Άσσος για πλάκα
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
xaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxa
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Η τεταρτη κοντα εινα νικολακη... Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Άσσος για πλάκα καλά πάρτε φόρα και οι 2 από την 4 ψηλά ψηλά...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε ψαναψόφα φούστη γλάρε
..................διότι η ιστορία επαναμβάντε.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Ρε, και τον έψαχναααααα ΣΜποκ, που είσαι αγόρι μου; Έλα, έλα στο μπαμπά.
Inner Fear project επιστρέψαμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk αν ηταν ετσι το δικο μου απ το πολυ τρψε τριψε θα το ειχαν ξεπετσιασει
Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 αν ηταν ετσι το δικο μου απ το πολυ τρψε τριψε θα το ειχαν ξεπετσιασει (θα σου έκανα και ένα αστείο για το γυναικώνα που έχεις φτιάξει αλλά θα σε αφήσω στο πόνο σου)
για τον ανδρωνα που εχω τι εχεις να πεις? τουλαχιστον κρατησα ισορροπιες 3+3
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΟ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...