Σελίδα 28 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 182324252627282930313233 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όταν θα κάνεις παιδιά θα την καταλάβεις την καούρα (κι αυτή και άλλες)
    Ως τότε θα πετιέσαι σαν να μην πω τι και θα διολίζεις όλους αυτούς που
    θσα ήθελαν να κάτσουν σπίτι μια μέρα
    με όλη τους την οικογένεια.[/SIZE]

1ον εχω 2 παιδια
    2ον δεν βασιζομαι σε μια κυριακη για να δω την οικογενια μου. Εχω 2 ρεπο οποτε τι κιαν ειναι τεταρτη τι κιαν ειναι πεμπτη τι κυριακη. Ενταξει τεταρτη δεν εχει σταρλαντ αλλα θα το ξεπερασω...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    1ον εχω 2 παιδια
    2ον δεν βασιζομαι σε μια κυριακη για να δω την οικογενια μου. Εχω 2 ρεπο οποτε τι κιαν ειναι τεταρτη τι κιαν ειναι πεμπτη τι κυριακη. Ενταξει τεταρτη δεν εχει σταρλαντ αλλα θα το ξεπερασω...
    και κάνεις πάρα πολύ άσχημα
    Γιατί είναι βασικό να κάτσεις μια ολόκληρη μέρα μαζί τους
    να τα πας βόλτα να τα ζήσεις.
    Τα ρεπό καλά είναι αλλά τα παιδιά έχουν σχολείο - διάβασμα, η γυναίκα κι εσύ δουλειές κλπ κλπ
    Αυτό το σκοπό έχει η Κυριακή
    και όχι
    να πάει η κάθε ΦΑΚΛΑΝΑ στο Κωλ να πάρει βρακιά.
    ανανήψαντας

Η Κυριακη φτιαχτηκε για να πηγαινετε στις εκκλησιες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και κάνεις πάρα πολύ άσχημα
    Γιατί είναι βασικό να κάτσεις μια ολόκληρη μέρα μαζί τους
    να τα πας βόλτα να τα ζήσεις.
    Τα ρεπό καλά είναι αλλά τα παιδιά έχουν σχολείο - διάβασμα, η γυναίκα κι εσύ δουλειές κλπ κλπ
    Αυτό το σκοπό έχει η Κυριακή
    και όχι
    να πάει η κάθε ΦΑΚΛΑΝΑ στο Κωλ να πάρει βρακιά.
    Γιατι σου ειπε κανεις πως δεν πςρναω ολη μερα με την οικογενεια μου?

Και στην τελικη Ρε θειο αφου δεν πουλας βρακια τι σε κοφτει?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Η Κυριακη φτιαχτηκε για να πηγαινετε στις εκκλησιες
    Το Σάββατο.

Για να τσεκαρω κατι...

- Κανεις δεν υποστηριζει οτι οι εργαζομενοι θα πρεπει να δουλεβουν παραπανω ωρες την εβδομαδα.
    - Προφανος και καποιοι θα εξηπηρετηθουν αν καποια μαγαζια ειναι ανοιχτα και Κυριακη (υπαρχει ζητηση).
    - Αν ολα γινουν συμφωνα με τον νομο θα υπαρξουν καποιες νεες θεσεις εργασιας (εστω και part time.
    - Ελπιζω να συμφωνουμε οτι δεν εχει εναγγη απο Κυριακατικη ξεκουραση ο ανεργος.

Αρα η μονη διαφορα ειναι στο αν οι εργαζομενοι-κοινωνια θα πρεπει να αντιδρασει εξ αρχης σε ενα νομο γιατι πιστευουμε οτι δεν θα μπορεσει να εφαρμωστει σωστα ή αν θα πρεπει να αντιδρασουμε οταν δεν εφαρμωστει σωστα.

Ολα καλα μεχρι εδω?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Για να τσεκαρω κατι...

- Κανεις δεν υποστηριζει οτι οι εργαζομενοι θα πρεπει να δουλεβουν παραπανω ωρες την εβδομαδα.
    - Προφανος και καποιοι θα εξηπηρετηθουν αν καποια μαγαζια ειναι ανοιχτα και Κυριακη (υπαρχει ζητηση).
    - Αν ολα γινουν συμφωνα με τον νομο θα υπαρξουν καποιες νεες θεσεις εργασιας (εστω και part time.

Αρα η μονη διαφορα ειναι στο αν οι εργαζομενοι-κοινωνια θα πρεπει να αντιδρασει εξ αρχης σε ενα νομο γιατι πιστευουμε οτι δεν θα μπορεσει να εφαρμωστει σωστα ή αν θα πρεπει να αντιδρασουμε οταν δεν εφαρμωστει σωστα.

Ολα καλα μεχρι εδω?
    δηλαδη υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση που δεν φτανουν οι 6 μερες την εβδομαδα και θελουν και εβδομη μερα για ψωνια σε εμπορικα μαγαζια;;;;;
    αν ολα γινουν συμφωνα με τον νομο ναι.ομως θα εχει το καθε μαγαζι αρκετη δουλεια ολο τον μηνα για να αντεξει αλλον εναν μισθο(εστω και παρτ ταιμ).
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δηλαδη υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση που δεν φτανουν οι 6 μερες την εβδομαδα και θελουν και εβδομη μερα για ψωνια σε εμπορικα μαγαζια;;;;;
    αν ολα γινουν συμφωνα με τον νομο ναι.ομως θα εχει το καθε μαγαζι αρκετη δουλεια ολο τον μηνα για να αντεξει αλλον εναν μισθο(εστω και παρτ ταιμ).
    Παλι τα ιδια θα λεμε...
    Αν τα μαγαζια που ανοιγουν τις Κυριακες εχουν κοσμο (πολλες φορες περρισοτερο κοσμο απο οτι καθημερινες) τωτε ναι υπαρχει αναγκη τα μαγαζια να ειναι ανοιχτα.
    Το γιατι συμβαινει αυτο και η ψυχοσυνθεση του Ελληνα καταναλωτη δεν μας ενδιαφερουν.
    Και για ακομα μια φορα, αν δεν εχει πελατια το μαγαζι να μην (και δεν θα) ανοιξει Κυριακη. Δεν ειναι υποχρεωτικο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παλι τα ιδια θα λεμε...
    Αν τα μαγαζια που ανοιγουν τις Κυριακες εχουν κοσμο (πολλες φορες περρισοτερο κοσμο απο οτι καθημερινες) τωτε ναι υπαρχει αναγκη τα μαγαζια να ειναι ανοιχτα.
    Το γιατι συμβαινει αυτο και η ψυχοσυνθεση του Ελληνα καταναλωτη δεν μας ενδιαφερουν.
    Και για ακομα μια φορα, αν δεν εχει πελατια το μαγαζι να μην (και δεν θα) ανοιξει Κυριακη. Δεν ειναι υποχρεωτικο.
    το οτι ειμαστε εμεις γκαου και μας πουλανε οτι θελουν και πεφτουμε με τα μουτρα,κατ εμε,μας ενδιαφερουν και πολυ μαλιστα.
    το καθε μικρο μαγαζι δεν μπορει τις κυριακες που ανοιγουν ολα τα αλλα να μεινει κλειστο γιατι ειναι που ειναι στην μπουκα,θα το αποτελειωσει.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Για να τσεκαρω κατι...

Ολα καλα μεχρι εδω?

ειλικρινά δε καταλαβαίνεις γρι από όσα λέγονται

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ 24/365

από εκεί και πέρα, υπάρχουν 2 βασικότατες ενστάσεις

1. απελευθερώνοντας πλήρως το ωράριο, οδηγείς με μαθηματική ακρίβεια σε κλείσιμο πάρα πολύ μεγάλη μερίδα επιχειρήσεων

2. γαμάς τους εργαζόμενους (που στο 80 και τοις εκατό είναι γυναίκες)

πόσο πιο απλό δηλαδή ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καπου εκει στα προλεγομενα μπαινει και ο εγωισμος....
    -εγω δουλευω 6 μηνες το χρονο σαν το σκυλι χωρις σαββατα, και κυριακες αρα χεστηκα για τις δικες σας κυριακες.
    -εγω δεν εχω παιδια αρα δεν με νοιαζει να τα παω για ποδηλατο την κυριακη.
    -εγω δεν τρωω και δεν εφαγα ποτε σε κυριακατικο τραπεζι με την οικογενεια και τον παππου, αρα τι κοινοτυπιες και οπισθοδρομικοι ρομαντισμοι ειναι αυτοι που μου λετε...
    -εγω πρεπει να ξεχρεωσω τις δοσεις της τηλεορασης και της μηχανης, οποτε με βολευουν δυο μεροκαματακια παραπανω....

Προσωπικα η δουλεια μου ειναι τετοια που δεν προκειται ποτε να δουλεψω κυριακη και δεν εχω τιποτα να φοβαμαι, αλλα παρ' ολα αυτα δεν προκειται να συμμετασχω ποτε σε αυτη την καταπατηση της κυριακατικης αργιας βγαινοντας εξω να ψωνισω. Τωρα αυτοι που αντιδρουν οπως παραδειγματισα παραπανω, ας εχουν στο μυαλο τους πως τα πραγματα στη ζωη τους μπορει να αλλαξουν και αυτη η κυριακη που τωρα χαριζουν απλοχερα στους καιροσκοπους και τους Κερδοσκοπους καποτε μπορει να τους λειψει...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Για να τσεκαρω κατι...

Ολα καλα μεχρι εδω?
    Το ξέρουμε όμως με σιγουριά 99,9999% ότι ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί σωστά. Αυτό είναι και το πρόβλημα μας γενικότερα!

Να σταματήσουν επιτέλους οι 300 να βγάζουν νόμους με ρυθμό πολυβόλου!! Φτάνει!! Σώνει!! Όχι άλλο!! Όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δεν είναι (μόνο) αυτή η δουλειά τους!! Εδώ πολλοί νόμοι δεν εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται κατά το δοκούν!!! :a37::a37::a37::a37::a37:
    Μήπως να ξεκινήσουμε από εκεί πρώτα; Μας έχει πνίξει η πολυνομία! Περισσότεροι νόμοι δεν θα λύσουν απαραίτητα τα προβλήματα!

Ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι πολιτικοί μας να ψηφίζουν νόμους αβέρτα και να κάτσουν να δούνε αν αυτοί που έχουν ήδη ψηφίσει... εφαρμόζονται!

Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα, δεν πιστεύω ότι είχαν κάποια καλή διάθεση οι δικοί μας να λύσουν κάποιο πρόβλημα. Ψήφισαν αυτό τον νόμο μόνο και μόνο για να γίνεται φασαρία, να ασχολούμαστε με αυτό (όπως κάνουμε και εμείς εδώ και 28 σελίδες, λες και άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν) και να αποπροσανατολιζόμαστε από τα σημαντικά! Α, και αν τσακωθούμε κιόλας για αυτό τον νόμο, ακόμα καλύτερα (για αυτούς)! :a37::a37:

Για να καταλαβω ρε μαγκες. Καθε φορά που θα διαβαζουμε για Κυριακη με μαγαζια ανοιχτα θα κανουμε την ίδια κουβέντα;

Αυτο ειναι το προβλημά σας? Μη και δουλέψουν οι εμποροΫπαλληλοι της Αθηνας λιγες ωρες παραπάνω;

Ε, το παμε. Μην ψωνισετε, η αγορα ειναι αμειλικτη εαν δεν υπαρχει τζιρος τα μαγζια τις Κυριακες θα κλεινουν. Αλλα μην πατε και για καφε, ετσι; Καποιοι θα δουλευουν Κυριακη για να σας τον σερβιρουν...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    δε σε βλέπω να γράφεις για μηχανές, και συ με τέτοια ασχολείσαι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    δε σε βλέπω να γράφεις για μηχανές, και συ με τέτοια ασχολείσαι
    Ναι, γιατι αυριο το πρωι στις 7 πιανω δουλεια. Και μετα βραδινος 11 βραδυ- 7 πρωι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε