Σελίδα 31 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    +1 εγώ θα δουλεύω αυτή την Κυριακή ...

(όχι το μαγαζί ... ΕΓΩ θα βγάλω μια φουφου και θα ψήνω σουβλάκια απ έξω λέμε )
    οχι ρε γαμοτο και ειμαι σε διαιτα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ που δουλεύω και κυριακές και νύχτες και αργίες έχω δικαίωμα αύριο να παω να πάρω γάλα για το παιδί μου τελικά που το βλέπω 1-2 ημέρες την εβδομάδα με τα ωράρια που κάνω??? Θα κάνω κακό δηλαδή?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Τόσα που διάβασα....
    Ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό.....

https://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0

Καλημέρα σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γιατι δεν αφηνετε να δουμε αν το μετρο εχει ανταποκριση στον κοσμο?

για να λειτουργησει αυτο (οπως και πολλα αλλα) το θεμα ειναι να το δει με καλο ματι ή κακο ο πολυς κοσμος...
    καλως ή κακως αυτος ειναι ο νομος της αγορας...

και αυτοι που υπαρχουν μεσα στην βουλη ειναι γιατι τους ψηφισε η πλειοψηφια...
    και αυτοι που υπαρχουν μεσα στα καναλια και κανουν/βγαζουν εκπομπες ειναι γιατι τους βλεπει η πλειοψηφια...
    και αυτοι που εβγαλαν τον νομο με τα τελη κυκλοφοριας, τωρα ψαχνουν να βρουν νεο νομο γιατι η πλειοψηφια πηγε και κατεθεσε πινακιδες, αρα εχασαν εσοδα...

αν δεν εχουν εσοδα τα μαγαζια τις Κυριακες..ή τελοσπαντων δεν τους κανει ειτε κρυο ειτε ζεστη, θα δειτε οτι δεν θα ανοιγουν σιγα σιγα ενα προς ενα...
    αν παλι βλεπουν οτι τους συμφερει και του βολευει, θα ανοιξουν...
    ουτως ή αλλιως το μετρο δεν ειναι υποχρεωτικο για τους μαγαζατορες...

τελος, αν θελουν να εκμεταλλευτουν τους εργαζομενους το κανουν και χωρις να ειναι Κυριακη...σταματηστε να κλαιγεστε για την εκμεταλλευση του εργαζομενου...συνεβαινε, συμβαινει και θα συμβαινει..και ας μην ειναι Κυριακη...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    γιατι δεν αφηνετε να δουμε αν το μετρο εχει ανταποκριση στον κοσμο?

για να λειτουργησει αυτο (οπως και πολλα αλλα) το θεμα ειναι να το δει με καλο ματι ή κακο ο πολυς κοσμος...
    καλως ή κακως αυτος ειναι ο νομος της αγορας...

και αυτοι που υπαρχουν μεσα στην βουλη ειναι γιατι τους ψηφισε η πλειοψηφια...
    και αυτοι που υπαρχουν μεσα στα καναλια και κανουν/βγαζουν εκπομπες ειναι γιατι τους βλεπει η πλειοψηφια...
    και αυτοι που εβγαλαν τον νομο με τα τελη κυκλοφοριας, τωρα ψαχνουν να βρουν νεο νομο γιατι η πλειοψηφια πηγε και κατεθεσε πινακιδες, αρα εχασαν εσοδα...

αν δεν εχουν εσοδα τα μαγαζια τις Κυριακες..ή τελοσπαντων δεν τους κανει ειτε κρυο ειτε ζεστη, θα δειτε οτι δεν θα ανοιγουν σιγα σιγα ενα προς ενα...
    αν παλι βλεπουν οτι τους συμφερει και του βολευει, θα ανοιξουν...
    ουτως ή αλλιως το μετρο δεν ειναι υποχρεωτικο για τους μαγαζατορες...

τελος, αν θελουν να εκμεταλλευτουν τους εργαζομενους το κανουν και χωρις να ειναι Κυριακη...σταματηστε να κλαιγεστε για την εκμεταλλευση του εργαζομενου...συνεβαινε, συμβαινει και θα συμβαινει..και ας μην ειναι Κυριακη...
    ήθελα να ξερα τι πάει να πει ανταπόκριση, πραγματικά...
    έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια, σιγά που μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια και δε προλαβαίνουμε να τα ξοδέψουμε...
    αν μέσα από αυτές τις τακτικές δε βλέπετε προσπάθεια κάποιων μεγάλων εταιριών να μονοπωλήσουν την αγορά (με ότι αυτό συνεπάγεται για τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που λαμβάνουμε), καθώς και να συνθλίψουν το οιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει, νομίζω ότι ορισμένοι πραγματικά έχετε θέμα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ήθελα να ξερα τι πάει να πει ανταπόκριση, πραγματικά...
    έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια, σιγά που μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια και δε προλαβαίνουμε να τα ξοδέψουμε...
    αν μέσα από αυτές τις τακτικές δε βλέπετε προσπάθεια κάποιων μεγάλων εταιριών να μονοπωλήσουν την αγορά (με ότι αυτό συνεπάγεται για τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που λαμβάνουμε), καθώς και να συνθλίψουν το οιοδήποτε εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει, νομίζω ότι ορισμένοι πραγματικά έχετε θέμα

το αν τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια και που, ποσα και σε τι μπορει ο καθενας να ξοδεψει, δεν θα το κρινεις ουτε εσυ, ουτε εγω...θα το κρινει η αγορα μεσα απο την συλλογικοτητα...
    αν δεν μπορουν να ξοδεψουν πολλοι, θα φανει..οπως και το αντιθετο...
    οσο για το αλλο που λες περι μονοπωλησης της αγορας απο τις μεγαλες εταιρειες...αυτο συμβαινει εδω και πολλα χρονια...
    εκτος αν ψωνιζετε απο τον μπακαλογατο της γειτονιας σας και σας φερνει στο σπιτι το γαλα ο γαλατας...

το αν τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια και που, ποσα και σε τι μπορει ο καθενας να ξοδεψει, δεν θα το κρινεις ουτε εσυ, ουτε εγω...θα το κρινει η αγορα μεσα απο την συλλογικοτητα...
    αν δεν μπορουν να ξοδεψουν πολλοι, θα φανει..οπως και το αντιθετο...
    οσο για το αλλο που λες περι μονοπωλησης της αγορας απο τις μεγαλες εταιρειες...αυτο συμβαινει εδω και πολλα χρονια...
    εκτος αν ψωνιζετε απο τον μπακαλογατο της γειτονιας σας και σας φερνει στο σπιτι το γαλα ο γαλατας...
    γιατί εσύ κατέβηκες από τον Άρη, και δε βλέπεις τι γίνεται ;
    δε βλέπεις αν ξοδεύει ο κόσμος ή όχι ;
    τα μαγαζιά γιατί κλείνουν το ένα μετά από το άλλο ;
    φυσικά ψωνίζω και από τον μπακαλόγατο της γειτονιάς μου
    όσον αφορά δε σε ρούχα και λοιπά είδη, προσωπικά μιλώντας, τα μόνα που έχω από μεγάλα μαγαζιά αλυσίδες είναι αυτά που μου φέρνουν δώρο

υ.γ. μπορείς να μου εξηγήσεις την φράση

θα το κρινει η αγορα μεσα απο την συλλογικοτητα

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ρε μάγκες πως τα καταφέρετε και μπλεκετε τοσα διαφορετικά θέματα πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω!!!
    Το θέμα στην προκειμένη περιπτωση είναι πολύ απλό

Περισσότερες ώρες λειτουργιας - Περισσότερες θέσεις εργασίας

As simple as that!
    Και ειδικα αμα γίνονται και καλοί τζιροι.Α και για να ξέρετε αυτές οι κακές πολυεθνικές (ουου Φτου κακά) είναι που δίνουν τα νόμιμα ρεπό και αμοιβές και δεν "τρωνε" ουτε δεκάρα απο τους εργαζόμενους.
    Σε αντίθεση με κάτι μαγαζάκια της γειτονιάς που σε κάτι τέτοια θέματα κανουν το "παπί"
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Εγώ που δουλεύω και κυριακές και νύχτες και αργίες έχω δικαίωμα αύριο να παω να πάρω γάλα για το παιδί μου τελικά που το βλέπω 1-2 ημέρες την εβδομάδα με τα ωράρια που κάνω??? Θα κάνω κακό δηλαδή?
    Φυσικα και θα κανεις κακο! Δεν μπορεις την κυριακη να αφησεις την οικογενεια μονη και να τρεχεις για γαλα, πρεπει να ειστε ολοι μαζι...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Ρε μάγκες πως τα καταφέρετε και μπλεκετε τοσα διαφορετικά θέματα πραγματικα δεν μπορω να το καταλάβω!!!
    Δουλεια μας!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    γιατί εσύ κατέβηκες από τον Άρη, και δε βλέπεις τι γίνεται ;
    δε βλέπεις αν ξοδεύει ο κόσμος ή όχι ;
    τα μαγαζιά γιατί κλείνουν το ένα μετά από το άλλο ;
    φυσικά ψωνίζω και από τον μπακαλόγατο της γειτονιάς μου
    όσον αφορά δε σε ρούχα και λοιπά είδη, προσωπικά μιλώντας, τα μόνα που έχω από μεγάλα μαγαζιά αλυσίδες είναι αυτά που μου φέρνουν δώρο

υ.γ. μπορείς να μου εξηγήσεις την φράση

ο κοσμος ψωνιζει λιγοτερο απο οτι ψωνιζε πριν καποια χρονια, αλλα συνεχιζει να κινειται...
    δεν βλεπω πολλους να ειναι μεσα στα σπιτια τους οταν ανοιγει ο καιρος...
    μια βολτα στον κεντρικοτερο εμπορικο δρομο της Αθηνας Σαββατο πρωϊ, που ειναι η Ερμου, και σε αλλες τοπικες αγορες θα δεις καφε γεματα κοσμο και κυρατσες με τσαντες...που σημαινει οτι υπαρχουν και ξοδευονται χρηματα...

συλλογικοτητα των καταναλωτων ως προς το μετρο και το χρημα που θα δαπανηθει την συγκεκριμενη μερα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αλλο ενα θρεντ που μπορει κανεις να επισημανει αλλοτε το μεγαλειο του αηθικισμου, αλλοτε του αμοραλισμου και επι μονιμου βασεως της βλακειας!

ειμαι πολυ χαρουμενος που ζω μεσα σε τετοιες συνθηκες!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Το θέμα στην προκειμένη περιπτωση είναι πολύ απλό

Περισσότερες ώρες λειτουργιας - Περισσότερες θέσεις εργασίας

As simple as that!
    Και ειδικα αμα γίνονται και καλοί τζιροι.Α και για να ξέρετε αυτές οι κακές πολυεθνικές (ουου Φτου κακά) είναι που δίνουν τα νόμιμα ρεπό και αμοιβές και δεν "τρωνε" ουτε δεκάρα απο τους εργαζόμενους.
    Σε αντίθεση με κάτι μαγαζάκια της γειτονιάς που σε κάτι τέτοια θέματα κανουν το "παπί"
    13 μέρες σερί, σε πολυεθνική - κατά τα άλλα τυπικότατη
    οκ θα πάρει και 2 ρεπό κάποια στιγμή, να το χέσω ρε φίλε, τι να το κάνω όταν μου έχεις βγάλει τον πάτο
    αν αυτό το θεωρείς σωστό, πάω πάσο

ο κοσμος ψωνιζει λιγοτερο απο οτι ψωνιζε πριν καποια χρονια, αλλα συνεχιζει να κινειται...
    δεν βλεπω πολλους να ειναι μεσα στα σπιτια τους οταν ανοιγει ο καιρος...
    μια βολτα στον κεντρικοτερο εμπορικο δρομο της Αθηνας Σαββατο πρωϊ, που ειναι η Ερμου, και σε αλλες τοπικες αγορες θα δεις καφε γεματα κοσμο και κυρατσες με τσαντες...που σημαινει οτι υπαρχουν και ξοδευονται χρηματα...

συλλογικοτητα των καταναλωτων ως προς το μετρο και το χρημα που θα δαπανηθει την συγκεκριμενη μερα...
    ο κόσμος ψωλαρμενίζει
    οι κυράτσες πάνε και παίρνουν κάθε μέρα από ένα μπλουζάκι των 10 ευρώ, γιατί δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους, λες και δε μπορούσαν να πάνε μια μέρα να κάνουν τα ψώνια τους να τελειώνουν
    true story...

όταν ο άλλος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του, και 3 το πρωί θα πάει, γιατί να μην το ανοίξουμε ;

το χρήμα που θα δαπανηθεί Σταύρο είναι δεδομένο
    τις προηγούμενες Κυριακές που άνοιγαν τα μαγαζιά, έπεφτε κατακόρυφα ο τζίρος του Σαββάτου
    απλά με τη προπαγάνδα κάτι ΄Αρηδων και κάτι Μπάμπηδων, πηγαίναν τα ζωντόβολα Κυριακή λες και δεν είχαν άλλη μέρα να πάνε
    όπως έγραψα και 2 γραμμές παραπάνω, και 3 τα χαράματα θα βρεθεί ο πυροβολημένος που θα ψωνίσει, τι πάει να πει αυτό ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    αλλο ενα θρεντ που μπορει κανεις να επισημανει αλλοτε το μεγαλειο του αηθικισμου, αλλοτε του αμοραλισμου και επι μονιμου βασεως της βλακειας!

ειμαι πολυ χαρουμενος που ζω μεσα σε τετοιες συνθηκες!
    Ζούμε μεγαλες στιγμες σε τουτο εδω το φτωχο φορουμ
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Ζούμε μεγαλες στιγμες σε τουτο εδω το φτωχο φορουμ
    χαιρομαι που τις ζΟΥτε!

το δυστυχημα ειναι οτι τις ζω κι εγω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε