Εγώ ξέρω πως δυσκολεύομαι να φτιάξω ένα προφίλ στο tasker γιατί δεν βρίσκει αρκετές κεραίες κινητής.
Εγώ ξέρω πως δυσκολεύομαι να φτιάξω ένα προφίλ στο tasker γιατί δεν βρίσκει αρκετές κεραίες κινητής.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
εγω το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι: αφου η κεραια δεν θα επηρεασει την υγεια οσων μενουν εκει γυρω, γιατι αραγεΣ να μπηκε στις 3.00 τα χαραματα?
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν ακόμα νομίζετε πως είναι αβέβαιο αν τα κινητά τηλέφωνα είναι καταστρεπτικά προς την υγεία σας, τότε ρίξτε μια ματιά σ'αυτό το βίντεο από την Δρ.Ντέβρα Ντέϊβις του Περιβαλλοντικού Συστήματος Υγείας (www.ehtrust.org), συγγραφέας του «Αποσυνδεθείτε - Η Αλήθεια για την Ακτινοβολία των Κινητών», που ερευνά τους κινδύνους προς την υγεία που προέρχονται απ'τα κινητά τηλέφωνα.
Όπως πολλοί, η Δρ. Ντέϊβις δεν πίστευε πως τα κινητά τηλέφωνα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα- έως που άρχισε να τα μελετά. Και τώρα, με τοξικολογικές και επιδημιολογικές αποδείξεις που τεκμηριώνουν αυτά που υποστηρίζει, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η ακτινοβολία απ'τα κινητά δεν είναι απλά επικίνδυνη, αλλά εντελώς θανατηφόρα.
Στην ομιλία της, η Δρ. Ντέϊβις εξηγεί πως η βιολογική σύγκρουση του κινητού σου δεν έχει να κάνει με την ισχύ του, η οποία είναι σχετικά αδύναμη, αλλά με το ασταθή σήμα και την δύναμη που έχει να διαταράσσει το συντονισμό και να παρεμβαίνει με την επιδιόρθωση του Γενετικού Κώδικα (DNA). Αυτή πλέον πιστεύεται πως είναι η πιο εφικτή θεωρία για την κατανόηση ενός σωρού θεμάτων υγείας που έχουν ανακαλυφθεί, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου... Η συνέχεια εδώ
http://www.athensmagazine.gr/portal/health/88165
Έχει πολύ πλάκα και ταυτόχρονα είναι και εκνευριστικό να έχουν άποψη όλοι, ενώ κανείς δεν έχει ιδέα στη πραγματικότητα.
Long live the blogs, the Charlatans etc.
![]()
Ουτε 15 κινητά ο καθένας ούτε κεραίες στην ταράτσα της πολυκατοικίας μας. Να έχω σε κάθε τετράγωνο κεραία για να έχω σήμα καμπάνα ή τον εγκέφαλο καμπάνα ; Οχι ευχαριστώ .Δεν θα πάρω
Πες για μένα δεν με νοιάζει, αλλά ένα μωρό θα το βάζατε στην ίδια πολυκατοικία με το κέρατο στην ταράτσα; Mάλλον όχι.![]()
Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 13/04/2014 στις 13:06.