Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: βοηθεια απο ολους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    Κυριοι διαχειρηστες παρακαλω να καθαρισεται το θεμα,για να μπορει οποιος ασχετος με την τεχνολογια η οποιος αδιαφορος για την λευχαιμια θελει να μας δωσει καποια συμβουλη σχετικα με την ερωτηση μου. ευχαριστω

υ.γ. θα ηθελα πολυ να μου απαντηθει η ερωτηση γιατι η κεραια πρεπει να βρισκεται 300 μετρα απο σχολειο [πηγη eett.gr]
    ,αλλα δεν τους νοιαζει ,στην ιδια ακτινα ποσα παιδακια κατοικουν,

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Πες για μένα δεν με νοιάζει, αλλά ένα μωρό θα το βάζατε στην ίδια πολυκατοικία με το κέρατο στην ταράτσα; Mάλλον όχι.
    Ναι εγώ θα το έβαζα γιατί η κεραία κέρατο έχει μηδενική εκπομπή ακριβώς από κάτω της ενώ έχει φουλ εκπομπή στα 300-500 μέτρα μακριά της.

Και ένα σχηματάκι γιατί ακόμα συνεχίζετε να γράφετε μπαρούφες και να κινδυνολογείτε ενώ είστε άσχετοι επί του θέματος.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Pg1.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	314245

Όνομα:	conical_sinuous_radiation_patterns.png 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	314246

εγω και καποιοι σαν εμενα προτιμαμε να μην εχουμε σημα στο οποιο κινιτο,απο την παραμικρη πιθανοτητα εκθεσης σε κινδυνο ,
    Δεν μιλησα σαν γνωστης,οποτε ο κατεπαναληψη χαρακτιρισμος "ασχετος"δεν νομιζω οτι απευθηνεται σε εμανα,παρολα αυτα Σκασε για τι εισαι εκτος θεματος,και αν καποιος θελει να πει μια σοβαρη κουβεντα θα χαθει στο εκτος θεματος παραλληριμα σου

Παρακαλω να καθαριστει το θεμα,

1ον Μια χαρά παράθεση έχω βάλει και απευθύνομαι στην παράθεση.
    2ον Το ''άσχετος'' δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός από αυτόν που λέγεται. Είναι προσβλητικός μόνο για όποιον τον εκλαμβάνει οτι είναι γιατί δεν αντέχει να μην υπάρχουν τομείς που πραγματικά δε γνωρίζει τίποτα.
    3ον Αν θεωρείς οτι είναι περισσότερο παραλήρημα η απάντηση κάποιου που κατέχει το αντικείμενο της δουλειάς του, από τις υπόλοιπες απαντήσεις όσων δεν έχουν σχέση με το πως λειτουργεί η ασύρματη ακτινοβολία και προτιμούν το ''να πάει η κεραία αλλού και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'',

...δεν έχω άλλη επιλογή εφόσον το θέμα είναι δικό σου και αποχωρώ

όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό και ταυτόχρονα να έχουμε 2 κινητά ο καθένας?
    απαντηση νο 1: ναι...μαλλον δεν εγινα σαφης.
    δεν ειμαι εναντιον της τεχνολογιας. ισα-ισα! αρκει να εφαρμοζεται με βαση τους προβλεπομενους κανονες που θα πρεπει να τηρουνται. και το να φυτευεις κεραια στις 3 τη νυχτα σε περιοχη που οπως λεει το παλικαρι ειναι στα 300 μετρα σχολειο μαλλον δεν πληρει καποιους απο τους γραμμενους κανονες. βεβαια δεν ειναι μονο αυτο θα πει καποιος. αλλα εδω μιλαει το παλικαρι για αυτο.

αν θελουμε να πουμε οτι υπαρχουν 1000000 κανονες που δεν τηρουνται αρα γιατι οχι ενας ακομα απλα ερχομαστε ενα βημα πιο κοντα στη μαλακια.

απαντηση νο 2 (εμπλεκομενος στη μαλακια που λεω παραπανω): με τον ιδιο τροπο που το the mall ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυθαιρετο και παρ' ολα αυτα ο κοσμος παει και ψωνιζει (εννιοτε και την κυριακη για να κανουμε τα 2 θρεντακια 1 και το καγκελο της πουτανας)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ......''να πάει η κεραία αλλού και να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα''....
    δεν θυμαμαι πουθενα να ειπε κατι τετοιο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δεν ειπε κανεις να παει αλλου,να μην υπαρχει καθολου, η απαντηση σου δεν εχει σχεση με την ερωτηση μου,ναι προτιμω να μην εχω σημα,ουτε καν κινητο με ανταλλαγμα την υγεια μου.αν δεν μπορεις να μου απαντησεις σε δυο ερωτησεις που εκανα
    1] πως μπορει νομιμα να εξαφανιστει?
    2]τι διαφορα εχουν τα παιδακια του σχολειου στα 300 μετρα απο τα παιδακια που απλα κατοικουν στα 300 μετρα?
    αν δεν εχεις καποιοα απαντηση στα παραπανω ερωτηματα,απλα μην απαντησεις ,αν θες να μας εννημερωσεις για το ποσο καλο ειναι να υπαρχουν κεραιες,ανοιξε ενα αλλο θεμα

Θεωρώ οτι το πιο εύκολο πράγμα στη ζωή είναι να πεις όχι σε κάτι και να βάλεις τελεία.

Επίσης θεωρώ οτι το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή είναι να πεις όχι σε κάτι αλλά παράλληλα να δώσεις εναλλακτικό σενάριο για το πως μπορεί να γίνει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση ενεργά και με προτάσεις.

Καλή συνέχεια με το ξήλωμα της κεραίας. Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η υγεία των παιδιών σας, υλοποιείστε πρόγραμμα με μικρές κεραίες εκπομπής σε κάθε τετράγωνο. Τα σενάρια δε θέλουμε κεραίες μέσα στη μεγαλούπολη είναι ανέφικτα με τόσα εμπόδια μπετού και ηλεκτρομαγνητικό νέφος, και όπως προείπα παραπάνω πάρτε γυναίκα μωρά σκυλιά και πηγαίνετε στην ύπαιθρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyroszx Προβολή μηνύματος
    Κυριοι διαχειρηστες παρακαλω να καθαρισεται το θεμα,για να μπορει οποιος ασχετος με την τεχνολογια η οποιος αδιαφορος για την λευχαιμια θελει να μας δωσει καποια συμβουλη σχετικα με την ερωτηση μου. ευχαριστω

υ.γ. θα ηθελα πολυ να μου απαντηθει η ερωτηση γιατι η κεραια πρεπει να βρισκεται 300 μετρα απο σχολειο [πηγη eett.gr]
    ,αλλα δεν τους νοιαζει ,στην ιδια ακτινα ποσα παιδακια κατοικουν,
    Το είπαμε .Το σήμα πάει οριζόντια !Οχι κάθετα.Οπότε ουδεν πρόβλημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Ναι εγώ θα το έβαζα γιατί η κεραία κέρατο έχει μηδενική εκπομπή ακριβώς από κάτω της ενώ έχει φουλ εκπομπή στα 300-500 μέτρα μακριά της.

Και ένα σχηματάκι γιατί ακόμα συνεχίζετε να γράφετε μπαρούφες και να κινδυνολογείτε ενώ είστε άσχετοι επί του θέματος.

Όνομα:	Pg1.jpg 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	314245

Όνομα:	conical_sinuous_radiation_patterns.png 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	314246
    Και βέβαια να το βάλεις.Να μας πεις μόνο που! Να πειραματιστείς ,γιατί όχι;; Eχω φίλο με λευχαιμία από αυτές τις μ@..ες που έστηνε.Απ τις μεγάλες κεραίες
    Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 13/04/2014 στις 17:08.

παλι δεν απαντησες,ευχαριστω για τις ευχες σου ,για καλο ξηλωμα,θα πιασουν τοπο

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    γιατι ψάχνεις νομιμες μεθόδους ρε μαστορη? αν θεωρείτε ότι η κεραια μπηκε παρανομα, ξηλώστε την κι εσεις με τον ιδιο ακριβως τροπο! αν μπηκε νομιμα δεν υπαρχει περιπτωση να την ξηλώσετε παντως...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    γιατι ψάχνεις νομιμες μεθόδους ρε μαστορη? αν θεωρείτε ότι η κεραια μπηκε παρανομα, ξηλώστε την κι εσεις με τον ιδιο ακριβως τροπο! αν μπηκε νομιμα δεν υπαρχει περιπτωση να την ξηλώσετε παντως...
    "δεδικασμενο" αλλιως εχουν γνωση οι φυλακες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σπύρο με τέτοιες δυνάμεις τα βάζεις μόνο δια της νομίμου οδού.
    Όσες κεραίες και να ξηλώσει κάποιος,πάντα θα ξεφυτρώνουν άλλες 10 από πίσω..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια απο γερμανια!
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2006, 23:09
  2. Λιγο προσοχη απο ολους μας...
    από ...city στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 13:33
  3. βοηθεια απο υπολογιστακια #2