Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Π@@@@να όλα.
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER εκλαψα απο τα γελια!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: Συνημμένο 314516 ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Μονο βελάκια δεν έχει.. Αν θεωρείται ακατάλληλη τότε, ΣΒΟΥ
Τελευταία τροποποίηση από Argonautis46; 17/04/2014 στις 22:34.
Κύκλους
http://www.youtube.com/watch?v=ysxG5jFeTME
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Μονο βελάκια δεν έχει.. Αν θεωρείται ακατάλληλη τότε, ΣΒΟΥ Ενταξει, οι σκυλοι δεν επιτρεπεται να οδηγουν, αλλα δεν νομιζω να θεωρειται και ακαταλληλη η φοτο
Μπαμπα μην πεφτεις !!!! __________________ suzuki bandit 650 suzuki dr250 djebel piaggio medley 150
Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ ΓΑΜΗΣΕ και ας μην ειναι και καθολου αστεια!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER ΓΑΜΗΣΕ και ας μην ειναι και καθολου αστεια!!! το ξέρω Γιώργη, απλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο μέρος να τη ποστάρω
Ίσως να μην είναι αστείο, αλλά είναι τέχνη....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Ίσως να μην είναι αστείο, αλλά είναι τέχνη.... μαλλον θα ητανε καλο να μπει στο θρεντ των ''συνθηματων στους τοιχους''. μπορει να μην ειναι συνθημα αλλα μαλλον εκει θα ταιριαζε καλυτερα νομιζω...
...
Υπάρχουν και τα ακριβά κλαρίνα στην Αθήνα. Γκιοζζζζζ και το στέρεο τσίτα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Υπάρχουν και τα ακριβά κλαρίνα στην Αθήνα. Γκιοζζζζζ και το στέρεο τσίτα. γυρνα την ρε μαστορα...ειμαστε και μερικοι με desktop και αυχενικο thanks ομως που μου θυμισες αυτην:
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....