Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
QUOTE=Red Rider;2459877]Ρίσκο....

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ...............

Πρώτα πήρα τό χρήμα ΟΛΟ καί άπό τούς δύο ,μετά κάναμε μεταβίβαση
καί μετά παρέδωσα τίς μοτό...!!
Άν θέλανε ,άν όχι πάμε παρακάτω......ούτε βόλτα ούτε τίποτε.
Δέν θά έδινα τά μηχανάκια στούς 50 πού τά είδαν νά κάνουν βόλτα.
Ό ένας τό άκουσε νά δουλεύει μόνο καί είπε όκ.
Ό άλλος μού είπε γιά τόν μηχανικό του,τό πήγα τό είδε είπε ότι είναι όλοκαίνουργιο
καί έκλεισε τό θέμα.
Παιδιά άν αύτό πού πουλάτε είναι ΚΑΘΑΡΟ,καί ότι φαίνεται, καί δέν ύπάρχει μαμουνιά
καί γενικώς τίποτε νά κρύψετε ό ύποψήφιος άγοραστής νά είστε σίγουροι ότι
όσο ΒΛΑΚΑΣ καί νά νομίζετε ότι είναι ,τό είσπράττει...!!!
Άλλη φορά πάλι μέσα άπό τό καρ πούλησα ένα Βαραντέρο πού είχε πέσει καί άπό τίς δύο
μεριές,τό ρεκόρ μου μέ τό ίδιο μηχανάκι έκτός άπό τά χωματερά βέβαια,είχα άλλάξει όμως
τά πλαστικά καί είχα κρατήσει τά παλιά ,τά έδειξα καί τά παρέδωσε δείχνοντας ότι ή ζημιά ήταν
πολύ μικρή.
Πάντα ύπάρχουν τρόποι............νά ξέρετε πώς ό καλύτερος είναι
Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....!!!! πού είναι μία ένώ τά ψέμματα πολλά καί πρέπει νά θυμάσαι παρ'όλα αύτά
ό ψεύτης ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!!!έμείς δέν θέλουμε νά τόν δούμε γιατί μάς άρέσει τό παραμύθι.
Ένα παράδειγμα.....άν δείτε μάντρες όλοι πουλάνε αύτοκίνητα μέ 40000-50000 χιλ. πενταετίας καί πάνω.
Όλα ήταν σέ γκαράζ,τά είχαν γιατροί καί δικηγόροι ,σκασίλα μας λές καί ήταν καλοί όδηγοί ή συνεπείς στά σέρβις,
ή τά είχαν παππούδες άνήμποροι πού τά πήγαιναν μέ 90 καί περιμένουν έσάς νά τά ξεκαπνίσετε...!!!
Κάποτε πούλησα ένα άμάξι καί ό έμπορος τό έδινε τά Σαββατοκύριακα στόν πιτσιρικά νά τό πάει στό παζάρι.
Έ....μέσα σέ 2-3 Σάββατα τό ΓΑΜΗΣΕ ό μικρός τό έργαλείο,άς μήν τήν ψάχνουμε άπό πού θά τή φάμε λοιπόν..!!
Έπίσης αύτή ή ίστορία μέ τά χιλιόμετρα στό κοντέρ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ...!!!
Άν όμως έσύ κορόιδο δέ θές νά δείς τό μαιμού ή τό μή ύπάρχον βιβλίο σέρβις,άν δέ βλέπεις τά σημάδια έπάνω στό μηχανάκι,
όταν π.χ. βλέπεις άλλαγμένο πίσω δίσκο στά 25000χλμ. αύτό ίσως έχει κάνει 130...!!!
Τέλος πάντων άλλο θέμα αύτό.....
Μιά συμβουλή
Δέν δανείζουμε μέ τίποτε μηχανάκι γιά βόλτα στόν ύποψήφιο άγοραστή....στείλτε τον όση κάψα καί νά έχετε...!!!
Πρώτα τό χρήμα ,κατάθεση στήν τράπεζα μήπως καί είναι ΠΛΑΣΤΑ,μετά μεταβίβαση καί χάρισμα του.
Έτσι κι άλλιώς ή τράπεζα καταγράφει τά πάντα μέ τίς κάμερες,άν σάς πεί πού θά δώσω τά λεφτά μου,μαζί θά πάτε μέσα.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ...!!!
Ό άγοραστής..??
Πάντα είναι σέ μειονεκτική θέση ,θυμηθείτε κάτι εύπόληπτους μεγαλοεμπόρους τών Άθηνών,μή λέμε όνόματα τώρα.
Τώρα π.χ. άν πάς νά άγοράσεις αύτοκίνητο λόγω ΝΤΕΜΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ πού ίσχύει καί φέτος,σού λένε πλήρωσε
όλο τό ποσό καί βλέπουμε γιατί τό αύτοκίνητο είναι τελωνείο καί θά βγεί κατευθείαν στό όνομα σου.
Δηλαδή ό μάγκας δέ θέλει νά βάλει μία....μέ όποιο ρίσκο έχει αύτή ή κίνηση σου.
Έσύ βέβαια μπορεί νά δείς τό όχημα μετά άπό έναν -δύο-τρείς μήνες...!!!
Καί σέ κάποιες περιπτώσεις πού προέκυψαν έσχάτως νά μήν τό δείς ποτέ..!!!
Τά μύρρια τοκίζονται μέ κανένα 3% καί όλοι είμαστε χαρούμενοι...!!!
Καί φυσικά ζούμε στό Έλλάντα.....μήν ξεχνιώμαστε ,άκόμα ψάχνουμε τή λίστα Λαγκάρντ........
ένώ κοντεύουν νά βουλιάξουν τά Κέημαν άπό περιβαλλοντολογικές άλλαγές .
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ...............ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟ.....?????????
Να σου πω δεν έχεις και άδικο.
Έχω πουλήσει και εγώ 2 αμάξια και 1 μηχανάκι στο καρ, ήρθαν το είδαν, να παμε βολτα, ναι λεω κατσε συνοδηγός και σε παω μεχρι την Σουβάλα.....
Και σε μηχανικούς δικούς τους τα πήγα εγώ και τελείωσε το πανηγύρι.
Όσο για τα λεφτά όπως τα λέει ο τέρενς, και οι 2 μαζί στην τράπεζα να μου κάνει επιτόπου κατάθεση στον λογαριασμό μου (σε γκισέ βεβαίως βεβαίως και όχι ΑΤΜ) και μετά σε ενα ΑΤ για γνήσια υπογραφής και υπεύθυνες δηλώσεις για να κάνει ο αγοραστής την μεταβίβαση ή στο πλησιέστερο ΚΕΠ και έληξε το θέμα.

Βέβαια όμως εκεί μέσα δεν θα έπρεπε να ελέγχονται οι αγγελίες?
Πχ η ΧΕ την ελέγχουν και μετά την δημοσιεύουν, στο καρ ασχετα με μηχανές και αυτοκίνητα, ψάχνεις ένα ανταλλακτικό πχ εκκεντροφόρο και αυτός ο εκκεντροφόρος είναι στην κατηγορία με τα δίσκο-πλατώ, άσχετα που παντού βλέπεις τιμή: 1Ε
Αυτό προσωπικά δεν μου αρέσει. Γράψε την τιμή σου ρε φίλε και άμα το θέλω θα έρθω απο εκεί που είσαι να το αγοράσω κατευθείαν ή θα σε πάρω τηλ να το αγοράσω.
Ξέρω κάνω σαν την γιαγιά την παράξενη αλλά αγάπα μας με τα χούγια μας.....

Τώρα να έχει γεμίσει με αγγελίες απλά να δεί ο τύπος πόσο πιάνει η μηχανή του ή το αμάξι του και αν έχει ζήτηση το βρήσκω λίγο κάπως.... Δεν έχει νόημα δηλαδή....