Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Βοηθεια για ανανεωση στο CBR1000 μου

Νέο μέλος

Βοηθεια για ανανεωση στο CBR1000 μου

παιδια καλισπερα εδω και 5χρονια εχω ενα cbr1000 και επιδι πλεον εχω μερος να την φυλαξω χειμωνα καλοκαιρι θελω να την κανω Μ@υνα!
    βεβαια ολα θα γινουν σιγα σιγα!
    καταρχην δεν ξερω τι παιζει με ανακλισεις εχω ακουσει για στροφαλο και καμπανα! πως γινονται και με ποια διαδικασια?
    2ον επιδι ειχα μια ατυχη πτοση μεσα στον χειμωνα με 30χλμ θελω να αλλαξω τελικο μιας που ακομα εχω το μανισιο!
    λογο καλοκαιριου θα γινει αλλαγη λαδιων αλλαγη φιλτρο λαδιου και επιδι εχει και 35000χλμ θα αλλαξω και αλυσιδα.

χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο σεβρις βαλβιδες ή κατι αλλο ? δεν το εχω κανει τπτ εκτος απο αλλαγη λαδιων!

παιδια βοηθηστε με γιατι δεν ξερω τπτ απο αυτες της μηχανες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my moto.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	86,1 KB 
ID:	314652

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tragos
    35.000 και εισαι με μαμα μπουζι φιλτρο αερα και τακακια??? Βαλβιδες δεν εχεις δει ακομα??
    Ετοιμασε μια 400αρα για μεγαλο σερβις κ ασε τις εξατμισεις... Αυτα που σου εγραψα επρεπε να γινουν στα 24000 κμ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    εχεις ενα μηχανακι 5 χρονια,εχεις κανει 35000 χλμ και τωρα καψωσες να μαθεις τι να κανεις.....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Α ρε Χοντάρα, δεν σπάνε δεν χαλάνε λέμε!

(ακόμα κι όταν μιλάμε για τον λαδοπότη, πωπωωω!)

Νέο μέλος
    Παιδες σορυ αλλα μαλλον τα το εξηγησα καλα. εχω κανει αλλαγες σε τακακα 3-4φορες,σε λαδια αρκετες και αρκετα λαστιχα, δεν εχω αλλαξη ουτε φιλτρο αερα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Κατέβασε το owners manual λέει τι εργασίες έπρεπε να είχες κάνει ολα αυτά τα χιλιόμετρα σε εξισουσιοδοτημενο συνεργείο..
    Δηλαδή πήρες την μηχανή και αυτό που ξέρεις ειναι νά κανείς αλλαγή λάδιων και τακακια?
    18χρονος χερας?

Νέο μέλος
    και μιας που σας βρηκα τα μπουζι ειναι ιριδιου τι πρεπει να βαλω?
    τι φιλτρο να βαλω,μαλλον ελευθερας αλλα τι?
    λαδια βαζω 15 50 ημισυνθετικα της castrol λογο οτι εχει τετοια στο μαγαζι ο κολητος μου.
    για αλυσιδα λεω να βαλω: http://www.car.gr/parts/view/4320588/ αλλα δεν ξερω αμα χρειαζεται να αλλαξω καποιο μεγεθος απο τα γραναζια....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Κατέβασε το owners manual λέει τι εργασίες έπρεπε να είχες κάνει ολα αυτά τα χιλιόμετρα σε εξισουσιοδοτημενο συνεργείο..
    Δηλαδή πήρες την μηχανή και αυτό που ξέρεις ειναι νά κανείς αλλαγή λάδιων και τακακια?
    18χρονος χερας?
    φιλος που θα βρω το μανουαλ? 24 ειμαι τωρα αλλα την πηρα μεταχιρισμενη και δεν ειχα καποιο ενχιριδιο. την αμελισα και λιγο λογο προβληματων.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ευτυχισμένος κάτοχος, καβαλάει και αλλάζει αναλώσιμα. Τι καλύτερο??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sakisdraminos Προβολή μηνύματος
    φιλος που θα βρω το μανουαλ? 24 ειμαι τωρα αλλα την πηρα μεταχιρισμενη και δεν ειχα καποιο ενχιριδιο. την αμελισα και λιγο λογο προβληματων.
    δλδ στα 19 πηρες μεταχειρισμενο που κυκλοφορησε την προηγουμενη χρονια?...μηπως ειχες και σουπερ-χοτ δασκαλα που σε ''βιασε'' στα 12...? kolofardia...thou are a heartless bitch...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    δλδ στα 19 πηρες μεταχειρισμενο που κυκλοφορησε την προηγουμενη χρονια?...μηπως ειχες και σουπερ-χοτ δασκαλα που σε ''βιασε'' στα 12...? kolofardia...thou are a heartless bitch...
    μερικες φορες χρειαζεται να θυσιαζεις κατι για παρεις αυτο που αγαπας και ετσι εγινε γιανα εχω μηχανη ουτε 8μηνων στα 19 μου!!!!
    το συγκεκριμενο μοντελο το οδηγαω απο το 2008 απριλιο νομηζω,μολις βγηκε το πηρε ο κολητος αλλα λογο δουλειας βενζινας ειχε υποχρεωσης *(διανομη πετρελαιου) και ετσι πριν παρω το δικο μου ειχα ειδι 4000-5000 με το συγκεκριμενο μοντελο.

εφυγα απο το σπιτι μου και δουλεψα πασχα εκανα εκτος οικογενιας] οπος και αλλες γιορτες!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ευτυχισμένος κάτοχος, καβαλάει και αλλάζει αναλώσιμα. Τι καλύτερο??
    μακαρι να μπορουσα οικονομικα να κανω κατι καλυτερο.... βλεπεις περνω 917 και τα 600 πανε σε δοσει για το αυτοκινητο και νικη σπιτιου!

Παλαιό μέλος
    Μας έχεις κατα μπερδέψει πιστεύω για τό πότε την πήρες ,με πόσα χλμ την πήρες και πόσα έχεις κάνει έως τώρα.

Αν θέλεις λίγο να κάνεις κάτι σωστό,γιατί 35.000 χλμ χωρίς βαλβίδες και χωρίς ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ. Είναι γενοκτονία πιστεύω ...

Αν μας δώσεις αναλυτικά τι ιστορικό έχεις κάνε στην μηχανή σου ώστε να σου πούμε και εμείς τι πρέπει.
    Όσο για το Owners Manual ,το κατεβάζεις απο το ίντερνετ ,αλλά απορώ γιατί δεν το έχεις αφού ο κολλητός την είχε πάρει του κουτιού.

Τέλος πάντων.

Κατα κύριο λόγω εν σειρά κοιτάς.
    Λάδια,Φίλτρο Λαδιού,Φίλτρο Αέρος, ΒΑΛΒΙΔΕΣ!!!!! ,και δεν κοιτάς και κανένα αλυσιδογράναζο;;γιατί αισθάνομαι οτι τα δοντάκια θα είναι πιο κομμένα και απο μαχαίρι που πέφτει πάνω σε κοτρόνα!

Νέο μέλος
    το μοτο το πηρα με 4500χλμ και τωρα εχει 35000. το πηρα 8μηνων και μονο με 8500ευρω απο γνωστο και χορις παζαρια!
    ο προηγουμενος πηγε μια ιταλια mugelo και τα υπολοιπα χλμ εγιναν σε πολη το μηχανακη φενετε οτι δεν εχει στριψει στο οριο απο τα λαστιχα!

εγω πηγα 2 φορες πιστα και ολα τα αλλα χλμ ειναι στην σαμο και 4 φορες αθηνα-πρεβεζα-δραμα-καβαλα και αρκετες φορες δραμα καβαλα!

αλλαγες λαδιου γινοταν καθε 7500χλμ η 6 μηνες μαζι με φιλτρο λαδιου.
    εχει γινει και ανακληση για την καμπανα.(δεν ξερω αμα χρειαζεται και για τον στροφαλο)
    τακακια και λαστιχα παντα και πριν φτασει στο οριο!
    αλυσιδα λογο απειριας εχει χαλασει ενας σινδεσμος και ακουγεται!(γιαυτο θα την αλλαξω)

τωρα απορειες:
    το μανουαλ που θα το βρω?
    βαλβιδες αλλαγη η ρύθμιση?
    φιλτρο αερα ελευθερας?
    τα μπουζι ειναι ιριδιου?
    σε περιπτοση ανακλησεις πως γινεται αντικατασταση?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sakisdraminos Προβολή μηνύματος
    μερικες φορες χρειαζεται να θυσιαζεις κατι για παρεις αυτο που αγαπας και ετσι εγινε γιανα εχω μηχανη ουτε 8μηνων στα 19 μου!!!!
    το συγκεκριμενο μοντελο το οδηγαω απο το 2008 απριλιο νομηζω,μολις βγηκε το πηρε ο κολητος αλλα λογο δουλειας βενζινας ειχε υποχρεωσης *(διανομη πετρελαιου) και ετσι πριν παρω το δικο μου ειχα ειδι 4000-5000 με το συγκεκριμενο μοντελο.

εφυγα απο το σπιτι μου και δουλεψα πασχα εκανα εκτος οικογενιας] οπος και αλλες γιορτες!
    Και εγώ κάποτε τους παράτησα στο χωράφι και έφυγα για σαλονικα
    Αλλά με βρήκαν με μάζεψαν και μηχανή δεν μου πήραν....
    Αλλά ξύλο μάζεψα αρκετο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. Μια βοηθεια για claim στο paypal
    από Leopsomo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 18:44
  3. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ