Δικό σου;
Ιδιοκατασκευή;
Καλή ιδέα αν και δε βλέπω να χωράει και πολλά![]()
οχι δεν ειναι δικο μου. το κατασκευασε ενας ξαδερφος. εχει κανει πολλες κατακευες απλα αυτη μου αρεσε πιο πολυ. προσπαθησε να βγαλει χαρτια για το συγκεκριμενο αλλα φυσικα κολλησε στην γραφειοκρατια. εχεις δικιο οτι δεν παιρνει πολλα αλλα υπηρχε σχεδιο και για μεγαλυτερους χωρους
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
και δισκάκι πίσω βλέπω...
πολύ προσεγμένη δουλειά, η σέλα τι ρόλο παίζει όμως ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ποια σελα? δεν υπαρχει σελα στο τρειλορ!!!
Μου φάνηκε ότι στο εσωτερικό είχε βάλει σέλα...
γράψε λάθος !
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εμενα μου αρσει που εχει και μοχλικο
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
αυτό που δεν βλέπω, είναι το πως θα απεμπλεκόταν το τρέιλερ και δεν θα παρέσερνε την μηχανή σε μια "στραβή" .
δεν ξερω να υπαρχει συστημα απεμπλοκης ουτε στα τρειλερ των αυτοκινητων. δλδ σε μια δυσκολη στιγμη για να μην παρασυρει την μοτο ειναι καλυτερα να ξεκουμπωσει και να πεσει σε κανεναν απο εκει που δεν το περιμενει? αν εχεις καποια ιδεα πες να την μεταφερω στο παληκαρι να την δοκιμασει.
Τραγικο...
Ωραιο σαν κατασκευή αλλα η ιδεα και μονο για τρειλερ σε μηχανη ειναι το λιγοτερο τραγικη.
Δε νομίζω πως είναι τραγικό το trailer στις μηχανές, ούτε είναι κάτι που δεν συνηθίζεται (τουλάχιστον στο εξωτερικό είναι αρκετά συνηθισμένο).
Ωραία κατασκευή !![]()
ε οχι και τραγικο. ειναι μια ιδεα που υπαρχει στο εξωτερικο εδω και πολλα χρονια.δεν ειπα οτι ειναι και η λυση της μετακινησης με 2 τροχους αλλα σαν κατασκευη ειναι απλα μια πολυ εξυπνη λυση.
http://www.kawasaki-bikers.gr/core/f...hp?f=4&t=24576
Φυσικά δεν μου αρέσουν καθόλου στο μάτι, αλλά απο την άλλη λύνουν ενα πρόβλημα μεταφοράς λογκου αποσκευών που διαφορετικά θα υπαγόρευαν αυτοκίνητο, ή έστω άλλη μοτο.
Ειδα τις φωτίο στο Kawasakibikers, πλάκα έχουν μερικά, αλλά είναι καλοφτιαγμένα, και άλλα όχι τόσο.
Το τούμπανο όμως είναι αυτό, με Ohlins στο trailer και φυσικά χωροδικτύωμα.
Παίζει να είναι μαγνησίου η ζάντα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957