Πιασε το ονειρο σου ολα γινονται.![]()
Αυτό !
Kαλά να περάσετε .
Αφού το πήρες απόφαση , γίνεται .
Παρακάτω μια φωτό από τις αγαπημένες μου εδώ μέσα από το μέλος sid1967
ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
ΙΟΥΛΙΟΣ 1989
(το πρωτο ταξιδι εκτος Ελλαδας)
http://www.youtube.com/watch?v=Yln-2ScwlV4
![]()
επειδη ψιλοπαρεξηγηθηκε αυτο που ειπα, αισθανομαι την αναγκη να γραψω δυο αραδες παραπανω για να καταλαβει και ο φιλος που ανοιξε το thread και οι "καλοπροαιρετοι"...
ποτε δεν ειπα οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...το αντιθετο μαλιστα, το εχω σαν μοτο στο μυαλο μου σε ολη την μεχρι τωρα ζωη μου δλδ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
φυσικα και πηγαιναν παντου με 50αρια πριν 30-40 χρονια...
φυσικα και παει το XT παντου, αφου ειναι μηχανη 600cc...
φυσικα και πηγαινουν ακομα παντου με μικρου κυβισμου μηχανες..αποδειξη οι βεσπες στο Nordkapp και στον γυρο του κοσμου...
ΑΛΛΑ...
δεν γινεται να μην ειναι κοινως παραδεχτο, οτι υπαρχουν καταλληλοτερα μηχανηματα για να κανουμε συγκεκριμενες βολτες/εκδρομες/ταξιδια...
τι διαολο, μονο εγω ζω στο 2014?? που υπαρχουν πλεον τοσα μοντελα μοτοσυκλετων που απλα δεν μπορεις να τα ξερεις ολα...
με αυτο στο μυαλο, εγραψα οτι για να πας ενα τετοιο ταξιδι, πρεπει να εισαι λιγο μαζοχας καθ'οτι μονοκυλινδρο...
θα παω να πεισω εγω τον αλλον οτι για να ανεβει τα σκαλια πρεπει να ειναι ορθιος, αν το εχει παρει αποφαση οτι αυτος γονατιστος θα τ'ανεβει?? οχι!!
αφου λοιπον θες να πας με το μονοκυλινδρο, πηγαινε...αλλα υπαρχουν και αλλοι πιο ευκολοι και ισως περισσοτερο διασκεδαστικοι τροποι για να κανεις ενα τετοιο ταξιδι...
![]()
Υπαρχουν και καλυτερα μηχανακια να κανεις ταξιδια ναι,αλλα δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να εχουμε fjr 1300..
Να μπορεις να ταξιδευεις εχει σημασια,οχι το μεσο.
![]()
Εσυ το πηγες στο αλλο ακρο,βαζοντας το παραδειγμα της Παναγιας της Τηνου..
Ας μην επεκταθουμε.
ρε εδω οι αλλοι ταξιδευουν με χαρχαρλευ.....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ο φιλαρακος δεν εχει c50 ή fjr 1300 .
εχει ένα ΧΤ660 και θέλει να ταξιδέψει καμιά δεκαριά μέρες στην Ευρώπη .
μια χαρά θα το κάνει και θα το ευχαριστηθεί
Είναι αστείο να κουβεντιάσουμε για άνεση σε ένα ταξίδι με μηχανή.
Αλλά πράγματα , θεωρητικά , αναζητούμε σε ένα τέτοιο ταξίδι.
Οπως τα λεει ο φιλος, αστειο ειναι επισης να πουλησεις ενα μηχανακι 660cc και να παρεις ενα υπεροπλο μεγαλων αποστασεως για να κανεις ενα ταξιδι στο τοσο, οταν το χρημα δεν περισσευει. Γιατι αν περισσευε το παλικαρι δεν θα εμπαινε στον κοπο να γραψει εδω μεσα την απορια του. Ο καθενας το παλευει με τα μεσα που διαθετει.
Απο εμενα κανε το ονειρο σου αδελφε κι ασε ολους εμας τους υπολοιπους στη μιζερια μας.
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Με τη λογικη που εχετε μερικοι , μαζοχισμος ειναι να παει γενικα με μηχανη ενω υπαρχουν ....τα αυτοκινητα για τοσο μεγαλο ταξιδι ....
Καλο ταξιδι φιλος !!! Και μη μασας , τα ΧΤ γυρνουσαν ολο το πλανητη καποτε ....![]()
Ποτέ δεν είπα ότι δεν πάει το μΕχανάκι.
Ότι πάει, πάει. Απλά να ξέρει τι ακριβώς τον περιμένει αν και όποτε το επιχειρήσει (που του το εύχομαι από βάθος καρδιάς) τι να κάνεις τον ανεμοθώρακα όταν στα 120 και άνω (όπου δηλαδή αρχίζεις να τον χρειάζεσαι πραγματικά) κουνάει το ΧΤ;
Αν έχει την υπομονή να ταξιδεύει με 90-100 οκ.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου