ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εγκληματικη η κινηση του παππου .Εχω και εγω σκυλο ο οποιος τραυματιστικε πριν λιγες μερες απο αλλον λυμενο σκυλο απο παραλειψη και σε καταλαβαινω απολυτα.Σε ενα πραγμα ομως θελω να σταθω μιας και ειμαι παθον..Αναφερες οτι γαυγιζαν πολυ και εντονα,μηπως πρεπει και εσυ να φροντισεις να κανεις κατι για τα σκυλακια σου αν το κανουν καθ' επαναληψη;Δεν δινω κανενα ελαφριντικο στον παππου αλλα υπαρχουν καποιοι συνανθρωποι μας ειδικα αυτους τους καιρους με αυξημενα νευρα,μειωμενη υπομονη και αρκετη κουραση.Πριν κατι χρονια ειχα ενα γειτονικο σκυλι που λησουσε 12 ωρες την ημερα να χαλαει το κοσμο και σε ωρες που γυρνουσα κατακοπος απο την δουλεια.1 -2 παρατηρησεις και ο ανθρωπος ,δεν γνωριζω πως, καταφερε και ηρεμισε το σκυλο σε φυσιολογικα επιπεδα, δεν λεω να μην γαυγισει και καθολου!
Περαστικα στα σκυλια και στα νευρα σου! Πηγαινε το μεχρι τελους!
ο παππους ειναι τυχερος που επεσε σε εσενα.αν ημουν εγω μαλλον θα ητανε αλλου και αυτο οχι γιατι ειμαι τσαμπουκας αλλα επειδη σε τετοια δεν ελεγχω τα νευρα μου και τοτε......Κυνηγησε τον μεχρι τελους.
πετρος
Είδα τη Ζάρα μου να πεθαίνει στην αγκαλιά μας από ποντικοφάρμακο. Να μην το ζήσει κανείς αυτό. Κώστα έγραψα την απόψή μου και στο φβ. Λάβε όποια μέτρα νομίζεις και πήγαινε με όποιον τρόπο κρίνεις.
Εγώ δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω έτσι (προφανός και ο δικός σου τρόπος είναι σωστότερος) αλλά θα του γ@μούσα τα πρέκια στις κατακεφαλιές. Τι κι αν είναι ραμολί τι κι αν έχει ήδη το ένα πόδι μέσα στο λάκκο?? Θα φρόντιζα να βάλει και το άλλο μέσα να ξεβρώμιζε ο τόπος.
Και αν κινηθείς νομικά να περιμένεις εκ νέου επίσκεψη από τον σκατόπουστα, θα έρθει να τελειώσει ότι άρχισε.
Την αγάπη μου και στον Πάρη και στην Μάγια.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αυτό ακριβώς.
Πολυ σωστα τα λεει ο Αρης αλλα κι εγω αν τυχαινε να δω κατι τετοιο μπροστα μου θα θολωνα.
Πρωτα θα του εκοβα ο,τι εξειχε και θα το τάιζα στα αδεσποτα που θα περνουσαν τριγυρω και μετα θα συνερχομουν για να δω τα "τί και πώς".
Κωστα, γαμησε του τα στεγανα.
Αν εχεις την υπομονη τραβα το φιλε!
Και περαστικα και σε σενα και στα σκυλια σου![]()
Ο,τι και να κανει υπαρχει αυτο το ενδεχομενο ρε Μπιλ.
Εκτος κι αν οντως τονε φυτεψει. Και τοτε αρχιζει βεντετα οχι ποιος θα φαει τα σκυλια του Κωστα αλλα τον ιδιο τον Κωστα.
Αν καταφερει απο τη μια ο Κωστας, κι αν καταλαβει απο την αλλη ο αρχιδας, οτι και βηχαλακι να παθουν τα σκυλια κατευθειαν αυτον θα παει να βουτηξει η αστυνομια, τοτε πιστευω οτι ειναι οσο πιο ασφαλη γινεται.
(Μιλαμε παντα για νορμαλ σεναρια. Ας του ξεκληρισει κι ολοκληρη τη φαρα να μη φοβαται μη τη βρει απο κανα εγγονι του.)
Κωστάκη μπράβο για την αυτοσυγρκάτηση σου και τις προταιρεότητες που έβαλες στο να σώσεις τα σκυλιά γιατί με τέτοια ''θολούρα''
που μπορεί να σου φέρει μια τέτοια ενέργεια μέσα σου επικράτησε το καλό και η λογική. Επίσης ωραίος ο κτηνίατρος για την αμεσότητα του.
Απο κει και πέρα καλό ειναι να ενημερώσεις όλη τη περιοχή ειδικά τα σπίτια που θα έχουν σκύλους να προσέχουν,τα άλλα άστα στον δικηγόρο
σου να τα αναλάβει![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι αλλα αν ειχε,αν λεμε,σπασμενα ποδια και τσαουλια,δεν θα ξαναρχοταν...
![]()
Έχουν κάτι μυαλά εντελώς για το φ@ύτσο πολλοί χωρικοί. Έχω τύχει σε μικρή ηλικία μπροστά σε περιστατικό "ευθανασίας" τσοπανόσκυλου με κυνηγετικό τουφέκι στο κεφάλι διότι δεν ήταν καλός φύλακας και δεν ακολουθούσε όπως έπρεπε το κοπάδι!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ναι και να φωναξει ο κωλογερος τους τσεους...
To protect and to serve...