Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    κατι πιο πρακτικο για αχρειαστη πιθανη μελλουσα χρηση,ω μη γενετο

αν και δεν ειμαι κτηνιατρος,ο ενεργος ανθρακας κανει καλη δουλεια σε τετοιες περιπτωσεις.αμα βρειτε ταμπελες ενεργου ανθρακα για μετα τον εμετο ωστε να μειωθει η απορροφηση του δηλητηριου, ακομα καλυτερα.παντως σε ανθρωπους σε περιπτωσεις δηλητηριασεων μια χαρα λειτουργει

αναζητηστε το καλου κακοτ να υπαρχει στο κουτι πρωτων βοηθειων για τα ζωντανα σας,μακρια απο μας

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παρτε το χαμπάρι, αυτα τα καθάρματα θέλουν δημόσια διαπόμπευση, η νομική οδός ξέρουμε όλοι οτι κάπου κάπως είναι συμβιβαστική, μόνο που εσύ κρατουσες τα ζωντανά στην αγκαλιά σου να σπαρταράνε και αυτός κοκορευόταν στη γρια του για τον τσαμπουκα του.

Ωραιοι ειστε εσεις οι "ψύχραμοι", να πανε να πιουνε και κανα ουζακι μαζι περασμενα ξεχασμένα στα πλαίσια της καλής γειτονίας.... μαλιστα. Σκύφτε κι αλλο το κεφάλι, που θα πάει θα μπει στο γκώλο τελικά...
    Ban 'em all

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Για την βόλτα το επεξεργάζομαι να μιλήσω και με τον δικηγόρο για να δούμε πως μπορεί να γίνει χωρίς να δωθούν αβάντες στην αντίπαλη πλευρά. Τα νέα στοιχεία που προκύπουν γιατί συνεχίζω και το ψάχνω πολύ, είναι ότι όλοι ξέρουν (και κατονομάζουν) αλλά κανείς δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα. Δυο αρχίδια είναι στην γειτονία μου που επιδίδονται συστηματικά στο σπορ και τους ξέρουν όλοι. Ο πουστόγερος που μου την έκανε είναι το πλησιέστερο αρχίδι στο σπίτι μου και γνωστός για την δράση του, μαθαίνω ότι στα γειτονικά του σπίτια δεν έχει αφήσει σκύλο για σκύλο τα προηγούμενα χρόνια και ότι επιδίδεται ανά τρίμηνο σε εκκαθάριση των γατιών... και πάντα αναρωτιόμουν γιατί χάνονται έτσι ξαφνικά τα γατιά που ταίζω κατά καιρούς... κανένας δεν μιλάει όμως και κανένας δεν κάνει τίποτα. Ε θα τον εγαμήσω εγώ λοιπόν!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Για την βόλτα το επεξεργάζομαι να μιλήσω και με τον δικηγόρο για να δούμε πως μπορεί να γίνει χωρίς να δωθούν αβάντες στην αντίπαλη πλευρά. Τα νέα στοιχεία που προκύπουν γιατί συνεχίζω και το ψάχνω πολύ, είναι ότι όλοι ξέρουν (και κατονομάζουν) αλλά κανείς δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα. Δυο αρχίδια είναι στην γειτονία μου που επιδίδονται συστηματικά στο σπορ και τους ξέρουν όλοι. Ο πουστόγερος που μου την έκανε είναι το πλησιέστερο αρχίδι στο σπίτι μου και γνωστός για την δράση του, μαθαίνω ότι στα γειτονικά του σπίτια δεν έχει αφήσει σκύλο για σκύλο τα προηγούμενα χρόνια και ότι επιδίδεται ανά τρίμηνο σε εκκαθάριση των γατιών... και πάντα αναρωτιόμουν γιατί χάνονται έτσι ξαφνικά τα γατιά που ταίζω κατά καιρούς... κανένας δεν μιλάει όμως και κανένας δεν κάνει τίποτα. Ε θα τον εγαμήσω εγώ λοιπόν!
    μαζί σου και εμείς...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER

οφ τοπικ on

περα απο το συγκεκριμενο γεγονος που επειδη εισαι μελος μπορει να μας κινητοποιησει σαν χωρο , καλο ειναι γενικα να οργανωνουμε & να συμμετεχουμε σε διαφορες δρασεις κοικωνικες κτλ ή να βοηθαμε εστω με την παρουσια μας καποιους ανθρωπους μελη του φορουμ ή οχι , απλα λεω ..............

οφ τοπικ off

ετσι & αφισουλα "γιατι μας σκοτωνετε" ή "οχι αλλο δηλητηριο στους φιλους μας" , με πρωταγωνιστες τα καημενα τετραποδα

& παλι θαυμαζω την ψυχραιμια σου & ειμαι μεσα αν κανονιστει
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ευτυχώς τα σκυλιά σου τη γλίτωσαν ρε χυμαδόρη...

Βάλε τα μέσα όμως. Ή φτιάξ' τους έναν κλειστό χώρο.
    Θα το ξαναπροσπαθήσει σίγουρα, δεν πα να έχεις κάμερες ή ό,τι άλλο θέλεις...
    Και θα το κάνει μόνο και μόνο για να δείξει πως "θα περάσει το δικό του".
    Στο κάτω κάτω ακόμα και να τον πιάσουν δεν θα τον βάλουν μέσα, ειδικά αν είναι ηλικιωμένος. Ένα πρόστιμο θα πληρώσει κι αυτό είναι όλο.
    Κι αν δεν το κάνει ο ίδιος, θα στείλει άλλον, σιγά μη δεν βρει κανένα πιτσιρικά "να πάμε στου μαλάκα του 'αθηναίου', να του φολιάσουμε τους σκύλους να σπάσουμε πλάκα που θα φρικάρει".
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Κυριοι δεν μιλαμε για σιδερα, λευτα και υλικα αγαθα...
    Μιλαμε για μελη της οικογενιας μας γιατι τα κατοικιδια ως τετοια τα λογαριαζουμε εμεις που τα εχουμε...
    Δυστυχος ο νομος του κρατους αλλα και η ομερτα των "καλων γειτονων" δεν αποφερουν καρπους σε τετοιες περιπτωσεις...

Αν μπλεξεις με την Ελλινικη (Καυκικης αισθητικης) νομιμη διαδικασια (δυστυχος) θα ευχεσαι στο τελος (μετα απο 7+ χρονια που μπορει να βγει μια αποφαση) να του ειχες ριξει κανα δυο φαπες εξ αρχης και ας τον ειχες αποζημιωσει εσυ μετα...

Δεν συμφωνω με την αυτοδικια συνηθος αλλα οπως ειπα και στην αρχη δεν μιλαμε για πραγματα ή για ζημιες...

υ.γ. φυσικα μιλαω για πολεμο νευρων και οχι για παρανομες πραξεις...
    π.χ. να σε βλεπει μπρωστα του καθε φορα που βγαινει απο το σπιτι του...

Τι να πω ρε γαμώτο...δηλαδή το γεγονός του ιδιωτικού χώρου το προσπερνάνε και πέρνουνε αυτομάτως κι αυτοβούλως έγκριση λόγω της νοοτροπίας του οτι υπάρχουνε σκυλιά να σπάσουνε πλάκα ή να τα καθαρίσουνε γιατί έτσι.....έλα Χριστέ και Παναγία...εν έτη 2014. Μήπως ο μπαμπά σου, με όλο το θάρρος, είναι κομμουνιστής κι επικρατεί τελικά η νοοτροπία της χούντας όπου απλά για να γουστάρουνε βάζουνε κάποιον στο μάτι κι επειδή οι ίδιοι έτσι το δικαιολογούνε να έχουνε το ελεύθερο να παραβιάζουνε το σπίτι σου για οποιοδήποτε λόγο (τώρα τους φταίνε τα σκυλιά) στο μικρό τους το μυαλό?

Δηλαδή εσύ ένα πρωί, επειδή έτσι γουστάρεις, να μπουκάρεις μέσα στο σπίτι τους μια αδιάφορη μέρα του χρόνου, τους κάνεις τα μούτρα κιμά....και μετά ρωτήσεις σήμερα δεν είναι Πάσχα όπου σπάμε πλάκα εκτός από δυναμητάκια? Τι δεν έχει σκύλο το σπίτι...ΟΠΑ, λάθος.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 24/04/2014 στις 20:14.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Ρε παλικαρια,ψαχνεται λογικη στο παραλογο?Σας ειπε κανεις οτι η κοινωνια μας ειναι κοινωνια αγγελων?

Υπαρχει πολυ αρρωστεια στα κεφαλια των ανθρωπων.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    χυμαδορ,εμεις λεμε τα δικα μας εδω και ειμαστε στην απεξω...για το οτιδηποτε μιλαμε και με τον δικηγορο..παντως κατ εμε,θα πρεπει περα απο μηνυσεις κλπ θα επρεπε να κανεις κατι.οπως αυτο που ειπαν παραπανω για τις αφισες....αν κανεις την αρχη,ισως να βρεις και καμια συμπαρασταση απο εκει γυρω...
    οσον αφορα την μοτοπορεια εννοειται ειμαι μεσα...απλα,εφοσον περασες το σταδιο εν βρασμο ψυχης,οτι κανεις καντο για το καλο της υποθεσης...να βρουμε βασικα εναν τροπο να νιωσει(αν ειναι αυτο δυνατο)τυψεις...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ............. να νιωσει(αν ειναι αυτο δυνατο)τυψεις...
    xaxaxxaxa τι λες ρε Άκη, να νιώσει τύψεις ο λεβέντης που βγήκε με τον Χάρο στη σακούλα, παγανιά???

Ρε μην τρέφετε αυταπάτες, μουνόπανα είναικαι μουνόπανα θα παραμείνουν ότι και αφίσες να κολλήσεις όσες μοτο κι αν μαζευτούν στο σπίτι του απ' έξω. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το οικονομικό και αν με κάποιο τρόπο υποχρεωθούν να πληρώσουν, εεε να είστε σίγουροι ότι όλη η ζωή τους θα γυρίζει γύρο από το πως θα κάνουν τον "πουστράκο" που του μήνυσε, να μετανοιώσει. Ιερό και όσιο δεν έχουν, επίσης ούτε ηθικούς φραγμούς. Νιώθουν το χωρίο "τσιφλίκι" του και λειτουργούν σαν τσιφλικάδες με δικαίωμα ζωής και θανάτου σε ότι ζωντανό.

Ο Κώστας είναι κακό σπυρί για δαύτους και πρωτευουσιάνος που δίνει περισσότερη σημασία απ'' ότι τους πρέπει στα ζωντανά (τα οποία φτιάχτηκαν από τον θεό για να μας υπηρετούν και άμα δεν τα γουστάρουμε άλλο τους τραβάμε και μια ντουφεκιά).

EOD όπως λέμε και στην πληροφορική End Of Data.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 1975082_1524880647738628_435663357_n.jpg‎  
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    xaxaxxaxa τι λες ρε Άκη, να νιώσει τύψεις ο λεβέντης που βγήκε με τον Χάρο στη σακούλα, παγανιά???
    γιαυτο ειπα αν αυτο ειναι δυνατον....
    κι εδω που μενω δυστυχως υπαρχουν διαφοροι βλαχοι στο μυαλο...ιδεες λεω,με το σκεπτικο οτι:πες πες μαλακιες,θα πω και καμια εξυπναδα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Χυμαδορ ,σε ποιο χωριο μενεις;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Χυμαδορ ,σε ποιο χωριο μενεις;
    Άσσο

Σελίδα 7 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF