Έχω στα χέρια μου την πλήρη και αναλυτική κτηνιατρική έκθεση "Οξεία Τοξίκωση - Δηλητηριάση 100%" το πόρισμα με 3 παραγράφους αναλυτικής συμπτωματολογίας... τον γαμιόλη θα τον σκίσω!!!!!
To εκανα αλλα τιποτε.Οι φιλοζωικες ειναι για να προστατευουνε τα Κανισακια που εχουνε οι μεγαλοκυριες στα σαλονια τους.Του προτεινα ,του μαλακα, να μου τον δωσει εμενα ,αφου δεν μπορει να του παρεχει αυτα που πρεπει και μου ειπε οτι ξεκινησα ολη την ιστορια για να του φαω τον σκυλο.Με το φοβο οτι θα τον εγκαταλειψει σε κανενα κοντινο βουνο, προς το παρων,το αφησα ετσι.
Καλο ειναι αυτο.Και εγω απο εκει ξεκινησα,αλλα αν δεν μπορουνε ακομη να εφαρμοστουνε αυτα,τι να τα κανω.
Εδω ,με το συμπαθειο,λες χαζομαρες και το ξερεις.Δεν ειπε κανενας κατι τετοιο.Αν ομως καποιος μεινει αγρυπνος καμμια δεκαρια μερες αρχιζουνε και του περνανε απο το μυαλο διαφορα.Ελαχιστοι θα το κανουνε αυτο και αυτοι οχι γιατι χασανε τον υπνο τους,αλλα γιατι ειναι παλιανθρωποι απο κουνια.![]()
Εδω με το συμπαθειο...λες οχι χαζομαρες αλλα μ@λ@κιες αν δεν το ξερεις...
Το περνω προσωπικα...και σου λεω οτι ειναι συλλογοι με εθελοντες...
Δλδ αν εβλεπες παιδι να κακοποιειται θα ειδοποιουσες ''το χαμογελο του παιδιου'' ή την αστυνομια?
Και μην μου πεις οτι ''το χαμογελο του παιδιου'' θα εκανε κατι αν ειχε 500% πληροτητα παιδιων, 0 επιδοτηση και κατακραυγες απο ''συνανθρωπους'' του στυλ '' εδω πεινανε ανθρωποι και εσεις ταιζετε σκυλια...''
Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί η αδιαφορία μας, ο ρεαλισμός μας, η ανικανότητα μας, η βαρεμάρα μας, η καθημερινότητα μας και ότι άλλο θελετε βάζετε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποθαρύνει κάποιον να δώσει την μάχη του. Του ότι εμεις αποτύχαμε σαν πολιτες να κάνουμε το αυτονόητο δεν πρέπει να ειναι τροχοπέδη για τον οποιοδήποτε να δώσει την μάχη του και να απαιτήσει το όνειρο και οχι τον "ρεαλισμό" του καθενός μας. Δεν ξέρω αν με πιάνετε ή αν τα θεωρείτε μαρξιστικά τσιτατα... απο πλευράς μου μονο συμπαράσταση, ενθαρρυνση και αλληλεγγυη.
Λέτε να μην μπορώ να αναλογιστω αυτά που λέτε (pan και theod); Ξέρω ποσο εύκολα μπορεις να σαι με ενα μωρό να κλαίει κ να γαυγίζει το κακομοιρο απέναντι και να σε πιάνει τρέλα. Μέσα μου μπορεί να σκεφτώ πολλά, να κάνω ή να μην κάνω περισσότερα, δεν θα επιτρέψω ποτέ ομως η ανικανότητα μου να κάνει το ηθικά σωστό να αποτελεί παράδειγμα για κάποιον να μην προσπαθήσει. Ή ακόμα και να σιγήσει απέναντι στο έγκλημα.... δεν ξερω αν με πιάνετε!
Είναι μέρος της κοινωνικής μας ευθύνης γιατί όταν θα χτυπήσει την δικια μας πόρτα το πρόβλημα, με τον ένα ή άλλο τρόπο, τότε θα ειναι αργά....
Ban 'em all
Mη τσακώνεστε το θέμα είναι όλοι να καταλάβουν οτι το νομικό πλαίσιο έχει αλλάξει και πλέον η αστυνομια ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να έρθει αμα υπάρξει απο εσάς καταγγελία για κακοποιηση ζώου ή κακές συνθήκες .
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτόφωρο κτλ κτλ http://www.filozoiki.gr/content/arti...ia-to-neo-nomo
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Η αστυνομια υποχρεουται...
Κανεις δεν ασχολειται,πιστεψε με..
Δεν σου λεω θεωριες...σου λεω την πραγματικοτητα που ζω καθε μερα...
Ειμαι εθελοντης σε καταφυγειο που ενω η αδεια ειναι για 30 σκυλια εχει 130 με ο,τι συνεπαγεται αυτο...σκυλια να συντηρουνται απο το υστερημα μας......και καθε μερα εγκαταλειψεις...και υιοθεσιες να τις κηνυγας με καραμπινα...και καθε μερα τηλεφωνα απο τον καθενα του στυλ ''γεννησε (ή βρηκα) η σκυλα μου 10 κουταβακια και ελατε παρτε τα''...''θελω κουταβι ασπρο μαθημενο σε σπιτι να μην κατουραει μεσα ρατσας χατσικο''...''με δαγκωσε ο σκυλος του γειτονα ,ελατε παρτε τον μην τον φωλιασω''...''τι θα πει δεν μπορειτε να τα μαζεψετε?για ζωα δεν ειστε εκει?ή ζωα ειστε?''
Αστο...δεν εχεις ιδεα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κάτι σε Λάσυ έχετε??? (έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο).
Μεγάλη ιστορία τα αδέσποτα μεγάλη ιστορία οι εκτροφείς "my ass" και οι λουλουδένιοι πελάτες τους που θεωρούν το κατοικίδιο κάτι σαν το λούτρινο και ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα η εκπαίδευση του κατόχου ενός σκύλου. Τεράστιο χάσμα για να φτάσουμε από τον καψερό τον σκυλάκο τον μόνιμα δεμένο στο δέντρο στο σπίτι του παππού στο χωριό, μέχρι την κυνοφιλία.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).