Με τους ιταλικους ματρακαδες δεν σε βλεπω να φτανεις στον προορισμο για να φας..
Με τους ιταλικους ματρακαδες δεν σε βλεπω να φτανεις στον προορισμο για να φας..
Τι λες τώρα?? έχουν καινούρια λάστιχα, γρανάζια, αλυσίδες (από τις καλές) τρόμπες συμπλέκτη (Άνω κάτω) και φρένων, αλλαγμένα λάδια, ιμάντες εκκεντροφόρων, μπαταρίες κλπ. Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα.
Πάντως εδώ που τα λέμε είναι τα μόνα μηχανάκια που ξέρω που αλλάζουν αναλώσιμα - ξεαναλώσιμα κι ας μην κάνουν χλμ. Ρπμ χαλάνε παρκαρισμένα?? Ποτέ δεν το κατάλαβα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αν παμε πεμπτη και δεν ριχνει τον κωλο του για να το ευχαριστηθουμε,θα ερθω με την συνοδεια της γωγως.....μηχανακι crypton r εεεεεεεεεεε fazer...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
εδώ σκέφτομαι τι αντιηλιακό να κρατάω κι εσείς μιλάτε για βροχές;
ότι κάνει μέσα στο σκ,μετά καλοκαίρι λέμε.
εγω με το Ζ, αν και πολύ θα ήθελα να μάθω το λόγο που πρέπει να πούμε με τι μηχανάκι θα έρθουμε![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Εγω το μηχανακι μου και χωμα το παω, και σε λασπες το παω (οσο παει) και πολλα αλλα...... χαχαχαχα
εγω δεν ξερω τιποτα...μονο παρτε τροφη για μερες και οτι αλλο μπορει να χρειαστουμε για επιβιωση!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Λίντερ ο Βάσκας; Να πάρουμε προμήθειες, φωτοβολίδες και σατελάιτ φόουν;
Οκ πάω να ξεθάψω το πτυοσκάπανο και το μαχαίρι επιβίωσης! Θα φέρω μαζί τη ναταλία, που είναι πρόσκοπος και κάτι θα ξέρει παραπάνω. Γαλέτα και κονσέρβα ζζζβββαν για τα δύσκολα! Παρακαλώ η κατασκήνωση να διαθέτει τρεχούμενο νερό!!! (Αν και το είπα και νωρίτερα..... η Βουλγαρία είναι δίπλα ή η λίμνη Κερκίνη..... διαλέχτε!!!)
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
hornet, μάλλον δικάβαλος, οπότε μπορώ να φέρω ένα καραφάκι τσίπουρο
άντε και κάνα maalox
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε