ειναι,δεν διαφωνω,οπως οτι καποιους τους ενδιαφερει πιο πολυ αυτο παρα το γιατι εχουν μηχανακι!!!
απλα εγω δεν μπορω να το κατανοησω!
τι θα σκεφτει-πει ο κοσμος;πως φαινομαι πανω στο αφρικα;ωωω παλιατζουρα,πω πω κοιτα πως ειμαι πανω στο τζι ες!!!πςςςςςςςςςςςςςςςς και ακρανοβιτς να φαινεται η φρατζα...γαματο μηχανακι,πας περιστερι αιγαλεω-πατρα ναυπακτο για πλακα!(λες και με ενα 200cc εχει διαφορα)...εγω προσωπικα χεστηκα για αυτα...προτιμω να γουσταρω εγω το μηχανακι μου και κανεις αλλος,παρα ολοι οι αλλοι κι εγω να μην ξερω γιατι το πηρα!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Και τί θα πώ στο γκομενάκι, που μόλις έριξα με τον έργαλο, πήδα γιατί πήραμε φώκο να μην καούν τα @@@@ μας; Ή το κλασσικό "Δεν έχω φρέναααααααα" του Βέγγου;;;;; Ή το ακόμα καλύτερο, μωρό μου σου αρέσει που είμαστε μόνοι στο βουνό; Αχ, ναί καλέ μου! Ωραία γιατί η οδική θα μας βρεί σε 2 μέρες γιατί άξονας kaput. Πλάκα κάνουμε με τα ρημάδια; Όπου πάς έχεις το φόβο μη μείνεις! Ξεχάσαμε πως το ολοκαίνουριο, τότε, S1000rr έμεινε στον τόπο στα χέρια του Καλαντζόπουλου στην πρώτη του δοκιμή στην Ελλάδα από το power bikes; Ναι, παραδέχομαι έχουν και γαμώ τις οδικές βοήθειες! Αλλίμονο όταν το φτηνότερο προιόν τους κοστίζει όσο μια γκαρσονιέρα στο κέντρο, τη σήμερον ημέρα!
Ο vaskas σε έκραξε (στα πλαίσια του χαβαλέ) γιατί είπες ότι δεν μοιράζεσαι ούτε ίωση με δαύτους και είναι ένας από δαύτους αφού καβαλάει τη Χοντρή.
Παρεξηγήθηκες Τζανεμ' ??? έλα να σε κάνω μάκια να σου περάσει!!!
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Με δαυτους εννοουσα τα ψωνια,που αυτα που φορανε κανουν πιο ακριβα απο ολα τα μηχανακια μου,και που κρινουν τον μοτοσυκλετιστη απο
τα αξεσουαρ,και σνομπαρουν προκλητικα οποιαδηποτε αλλη μοτο.
Δεν νομιζω να ανηκες ποτε σε αυτη την ομαδα,ναι;;
Εγω τουλαχιστον οσο σε γνωριζω δεν ειδα ποτε υπεροψια και ψωνιο.
Je t'aime![]()
BMW GS-1200 .............ΜΟΝΟ 62-63 ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ...!!!!
Τό καινούργιο ξεκίνησε δυναμικά.......θά δείξει
Στή χώρα μας όλοι ξέρουμε γιατί πουλάει.
Γιά τόν ίδιο λόγο πού κάποιοι παίρνουν μερσεντές καί άνεβαίνουν
μετά Ζαγοροχώρια μέ σκαρπίνι καί γόβα στιλέτο...!!!!
Καί άντε έκεί θά βρείς καί ένα σπά νά κάνεις, Βασιλίτσα όμως..??Ταύγετο..??
Μαίναλο καί Πάρνωνα..??
Έντάξει οί Γερμανοί χτυπάνε πόρσε τρέιλερ καί GS,πάνε Βαυαρία Ρομάντικ Στράσσε
καί μέχρι νά βρέξει προλαβαίνουν νά τά κατεβάσουν νά ρίξουν καμμιά βόλτα...!!
Μετά πάλι τρέιλερ καί έπιστροφή σέ Ντόρτμουντ,Στουτγάρδη,Αννόβερο,Βρέμη ,Άμβούργο κ.λ.π...
Ή δύναμη τού μάρκετιγκ είναι άπεριόριστη.
Έπίσης όποιος όδήγησε ξέρει γιά τό παραμύθι.......
υπαρχουν πραγματα που ειναι καλυτερα απο οσο φαινονται και κοστιζουν πχ παπι, toyota starlet κλπ δηλαδη ειναι value for money, και πραγματα που κοστιζουν παραπανω απο οσο αξιζουν γι αυτο θεωρουνται πολυτελη και μουρατα π.χ bmw ή iphone
ο καθενας παιρνει αυτο που του λειπει και μακαρι ολοι να μπορουσαν να στηριξουν τις επιλογες τους γιατι σημερα τα <<πολυτελη>> τζιπ που εχουν απομεινει στο δρομο κυκλοφορουν με λαστιχα-σαγιοναρες
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
μεγαλο gs μονο καποιες βολτες εκανα
ενταξει πολυ μεγαλη<κουμπινα>νομιζεις οτι αν πεσεις δεν θα επιζησεις
προσωπικα ειχα για μεγαλο διαστημα το f650gs(800-το μικρο)-αςειναι καλα η ΕΛ.ΑΣ
κατι η νεοτητα κατι η μαζικη παραγωγη-μαλλον-εβγαλαν προβληματα
για ποιο λιγο διαστημα ειχα το μεγαλο-το ανοιχτο f800gs
αρκετη δυναμη το μικρο στα κυβικα του
πολυ στο μεγαλο
παραδοξως τα μεγαλα δεν εβγαλαν τοσα προβληματα
νομιζω πως στο τελευταιο μοντελο-που δυναμωσαν το μικρο,που εβαλαν διπλο δισκο εμπρος-λες και ακουγαν οι γερμανοι αυτα που ελεγα.Α και αλλαξαν τους διακοπτες
κατα τ αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν θα επαιρνα τετοιο
το μεγαλο εννοειται αν ειχα το money,why not?
αυτα τα περι αξιοπιστιας ενταξει εχουν ενα προβαδισματα τζαπονια,αλλα φροντιζουν να μας διαψευδουν
απο την αλλη οι γερμανοι και δη οι ευρωπαιοι κοντεψαν αλλα και χαλασαν το ονομα τους μη δινοντας την δεουσα προσοχη σε ποιο<φτηνες σειρες>
τελος αφου η yamaha δεν βγαζει καινουργιο super tenere στα 750-800 ξαναλεω επαιρνα ενα f800gs
για την αξιοπιστια εχω δει πολλα.παρα πολλα.
αν οδηγησετε gs δεν ξανακαβαλατε mega on off
Ρε δεν ανοιξα το θεμα για να ανταλαξουνε ερωτικες επιστολες μελη του φορουμ με "ιδιαιτερα"γουστα (με την ευχη μου),ουτε να θαψουμε την bmw μιας και αυτο το κανουνε ολοι.
Υπαρχει εστω και ενα αξιοπιστο bmw?
KostasV2To ξερω οτι ητανε Aprilia,ολοι οι μπε-μπεδες γυριζανε το κεφαλι αλλου οταν με βλεπανε.![]()