Μαγκες εχω ανοιξει το θεμα πισω αναρτηση σημερα(στης βελτιωσεις)και συμφορουμιτης προτεινε μια εξυπνη και πολυ φθηνη ιδεα!!
Ο Greg ξερει!!
Εδω και το θεματακι που ανοιξα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140859
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει!!
δώσε πόνο...
Άνοιξα το πλαστικό από την μεριά του γραναζιού και το καθάρισα… είχε πολύ μαυρίλα από τα λιπαντικά τις αλυσίδας. Το γρανάζι έχει λίγο τζόγο και δεν νομίζω ναι είναι νορμάλ αυτό, όποτε κάποια στιγμή πάω για αλυσογράναζα…
Όλα αυτά έγιναν πριν το βάψιμο.
Μετά άνοιξα το καπάκι τον βαλβίδων με προσοχή χωρίς να κάνω ζημία στην φλάντζα και έριξα μια μάτια… αλά και που την έριξα δεν κατάλαβα κάτι…όλα φαίνονται νορμάλ στο μάτι..
Έχω τα φίλερ και το manual αλά δεν γνωρίζω ακριβός την διαδικασία για να τσεκάρω τις βαλβίδες και το manual με μπερδεύει. Αν γνωρίζει κάνεις την διαδικασία και μπορεί να μας την περιγράψει με απλά λόγια θα του είμαι ευγνώμον!
Τι άλλο να τσεκάρω??
![]()
XT 6OO- FAZER 600
Με μια πρόχειρη ματιά οι εκκεντροφόροι φαίνονται σε καλή κατάσταση....τώρα βέβαια άλλο το μάτι και άλλο οι μετρήσεις...αλλά κατα τον σοφό λαό "η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί....Πάντως δε φαίνεται να έχει τρελές ελλείψεις εκτός των κλεμμένων καρμπυρατέρ....Και κακώς πήγε διαγραφή αυτό το μηχανάκι,πολύ κακώς....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
οι λαιμοι απο τα καρμπυλατερ σου ειναι οκ??κοιτα μην εχουν σκασιματα και ξεκολυματα απο το αλουμινιο που εχουν μαζι απανω τους ,γιατι μετα το μηχανακι δεν θα δουλευει.εμενα μου εχουν βγαλει την παναγια τα εχω χιλιο κολησει αλλα ακομα με παιδευουν ωσπου να βρω καινουργιους...........
KLE 400-XT 250.