τελικα θα παρω δικα μου να εχω το κεφαλι μου ησυχο...αλλιως θα παμε για νεο παγκοσμιος ρεκορ σε 100-200 και 400 μετρα!!!
για τσι πατρινοι,η διαδρομη που θα κανουμε θα ειναι καπως ετσι: https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6395!3e0?hl=el
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
για να μην κουραζόμαστε με αναλύσεις,ποιος θα πάρει τι,κλπ, εχω να προτείνω κατι.
νομίζω ότι μια κούτα χοιρινα σουβλάκια 100τεμαχίων κοστίζει γυρω στα 30€.(εχω ενα φιλοπου κάποτε έπαιρνε τετοιες γιατι πήγαινε στο παζαρι κι εψηνε,μπορώ να μάθω αν ισχυουν ακομα αυτες οι τιμες)
Δυο κούτες τέτοιες δια του όσα άτομα μαζευτούμε και θα μας βγει φτηνότερα απο το να τρωγαμε δυο τυλιχτα σε κατάστημα.
τα παρελκόμενα είναι της πλάκας και δε τα μετραω.εγω πχ ήδη μάζεψα μια σακούλα λεμονια απευθείας απο το δέντρο.κόστος μηδενικο.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
θα παρακαλεσω την επομενη φορα τα εσπεριδοειδη να τα αφηνετε σε μενα(να τα κουβαλαει ο βασκα)..χαχαχα..
εγω μεσα ειμαι,με οποιον τροπο...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αν κανενα πατιρνοπουλο βαλιτσοφορο εχει χωρο ας με ενημερωσει...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το βλεπω να'ρχεται...
100 κιλα κρεας συνολο,40 κιλα λεμονια,32 κιλα τζατζικι,6 τσουβαλια καρβουνα και παει λεγοντας..
![]()
πέραν της πλάκας, ελπίζω ο Γιάννης να κρατάει σημειώσεις για το πόσα κεφάλια αναμένονται...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
θα γινει αυτο τη Δευτεερα στο Πετραλωνο και κατόπιν εδω υποθετω.
δεν χρειαζεται να υπερβάλλουμε και να μαζευτούν ποσότητες για ολοκληρο ταγμα.
Δευτερα Τριτη καταμέτρηση κεφαλών,Τεταρτη προμηθειες,Πέφτη ντουγρού για βόλτα & σκουρδούλιασμα στη φυση.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
συντροφε ποιος θα κουβαλησει 2 κουτια σουβλακια????εγω λεω ο καθης τα δικα του.πρωτα να μας πει ο γιωργος τι χρειαζομστε απο υλικα κλπ και σε ενα τανκ μπαγκ ακομα και στο ζητα σου κουβαλας ανετα 10-15 σουβλακια.ακη βαλιτσα εχω.να δουμε τι θα χρειαστει και αν μεινει χωρος με φορτωνεις.για τσι πατρινοι κανω και τον λινδερ να αφησουμε τον βασκα να χαζευει την θεα που μας τα εχει κανει τουμπανα καθε φορα.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: