Στην Τερψιθέα Γλυφάδας εδώ και κανα 2μηνο κάνουν έργα και εχουν αλλάξει την κυκλοφορία κάποιων δρόμων. Χτες το τελειώσανε τα εργα, βάλανε καινούργιες ταμπέλες κυκλοφορίας αλλά όχι ενημερωτικές ότι τελείωσαν τα έργα.
Η συνήθεια όμως είναι άσχημο πράμα. Σήμερα το πρωί καβαλάω το άφρικα να πάω να δώσω αίμα, και όπως όλος ο κόσμος στρίβω την Αγ. Νεκταρίου προς τα κάτω. Στην διασταύρωση βλέπω τροχαία και σταματημένα 2 αυτοκίνητα κάπως περίεργα σα να εγινε τρακάρισμα. Κάτσε λέω μπας και θέλουν καμμιά βοήθεια, αλλα τελικά αποδείχτηκε μπλόκο, τι μπλόκο μπλοκάρααα και οι Τροχαίοι έκαναν χρυσές δουλειές...
Μέχρι να μου κόψουν τη δικιά μου κλίση (200 Ε και αφαίρεση διπλώματος + αδειας για 20 ημέρες) σταμάτησαν τουλάχιστον 10 κατοίκους και μου είπε ένας γνωστός ότι από το πρωί γίνεται χαμός, κάνουν χρυσές δουλειές.
Αντί να βάλουν ενα περιπολικό, εναν τροχονόμο να ενημερώνει ότι ξαναάλλαξε η φορά του δρόμου, μια ταμπέλα εστω, εβγαλαν τα μπλοκάκια και έκοβαν κλίσεις αβέρτα κουβέρτα.
Φταίω που δεν είδα το ολοκαίνουργιο απαγορευτικό αριστερά, αλλά ρε σεις αφού βλέπετε ότι όλος ο κόσμος, οι κάτοικοι της περιοχής συγκεκριμένα την πατάει, κάντε κάτι και αφήστε τα μπλοκάκια. Με τέτοιες συμπεριφορές περιμένετε ο κόσμος να σας δει με άλλο μάτι;
Ελληνική Αστυνομία πάντα κοντά στον πολίτη (Δυστυχώς)