Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Αγορά νέας και ωραίας

Νέο μέλος

Αγορά νέας και ωραίας

Γειά σας και καλώς σας βρήκα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μηχανή ss και συγκεκριμένα r6 γι'αυτο και τελικά εφτιαξα λογαριασμό. Να πώ οτι είμαι φοιτητής 24ων χρονών κάτοχος crypton x. Εχω οδηγήσει πολλές μηχανές με βασικότερη εμπειρία το παπάκι μου και τις μηχανές του πατέρα μου μέχρι 650cc μονοκύλινδρο. Απο εκεί και πέρα έχω πάρει κατα καιρούς μέχρι και 750 τετρακυλινδρο (z750).
    Τα λέω όλα αυτά για να κρίνεται εσείς καλύτερα μιας και θέλω να πάρω για πρώτη φορά με τα δικά μου λεφτά τη δική μου μηχανή. Ξέρω οτι για τη χρήση που θα του κάνω, αξίζει περισσότερο ένα motard. Παρ' όλα αυτά τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να εκπληρώνονται εφόσον αυτά είναι εφικτά. Πόσο μάλλον τώρα που έχω μαζέψει τις τουμπίτσες μου και είμαι πολύ πιο μυαλωμένος.

Τέλος πάντων για να μήν κουράζω άλλο. Έχω σκοπό μία στο τόσο να κάνω μινι ταξιδάκια καθώς και κανα track day (όπως και μαθήματα css).
    Τα λεφτά που διαθέτω είναι 2.500 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά βρίσκω r6 του 01-04. Είναι επίφοβες αυτές οι χρονολογίες για τέτοια μηχανή? Σκεφτόμουν για zx250 που βρίσκω πιο καινούριο αλλά τό έχω γευτεί τώρα το γλυκό και θέλω να τη ζήσω πλέον την εμπειρία ολοκληρωτικά
    Πόσο μπορεί να μου κοστίσει ο έλεγχος σε μηχανικό?

Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο καλοδεχούμενο απλά είμαι αρκετα πεισμένος για το r6..
    Ελπίζω να μην κούρασα και όποιος έχει όρεξη για απαντήσεις, καλοδεχούμενες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    απο διπλωματα τι εχουμε?
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Αφου το πας σε μηχανικο και ειναι οκ παρτο με κλειστα ματια...μια χαρα μηχανη και οχι τοσο επιθετικη οσο ο απόγονος της..διπλωμα και εξοπλισμος stadar δεν πας πουθενα πλεον χωρις αυτα..ο μηχανικος συνηθως αν ειναι γνωστος σου δε θα παρει κατι αν οχι θα σου πει τπτ αλλα δωστου ενα το κατι της του να γινει ''δουλεια'' σχολαστικη...αυτα.. καλους δρομους και με μετρο στην αρχη..
    Throttle that mysterious friend of ours

Νέο μέλος
    Δίπλωμα δεν έχω γιατι τότε που το έβγαλα δεν ήξερα και με δουλέψανε στη σχολή. Δεν έχω για συμπλέκτη παρ' όλο που στη σχολή πήγαινα με μηχανη με συμπλέκτη. Δεν είχα καν παπί τότε και ο δάσκαλός τό ήξερε αυτό. Πόνταρε να πάω μετά απο μερικά χρονάκια πάλι. Απο εξοπλισμό έχω κράνος μπουφάν και γάντια.

Το θέμα είναι πώς την πάς τη μηχανή στο μηχανικό σου? Ειδικά αν είναι μακριά. Ζητάς απο τον ιδιοκτήτη να σου την πάει?

Το μέτρο στην αρχή το έχεις.. Το θέμα είναι να έχεις μέτρο όταν της πάρεις τον αέρα . Τότε είναι που τρως την τούμπα

Παλαιό μέλος
    Bγαζεις πρωτα διπλωμα και την πας μονος σου στον μηχανικο.
    Αν στην παει καποιος,ειναι ΟΚ και την αγορασεις,τι θα την κανεις μετα?Θα την βαλεις στην πυλωτη και θα την χαλβαδιαζεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    βγαλε διπλωμα φιλε. μετα το ξανασυζηταμε.

προσφατα εμαθα νεα ιστορια με τυπο που οδηγουσε παπακι χωρις διπλωμα κι επεσε αλλος πανω του.. μαντεψε ποιος τα βρηκε σκουρα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Αφου ξερεις να οδηγας τι φοβασαι? τραβα παρε το διπλωματακι σου γιατι ουτε ασφαλεια θα μπορεις να κανεις ουτε να την χαρεις θα μπορεις αφου θα εισαι συνεχεια στα στενα για να μη σταματησει κανενα μπλοκο. Ασε που η κληση για διπλωμα + ανασφαλιστος ειναι αρκετα λεφτα πανω απο την αξια του διπλωματος.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Βγάλε πρώτα δίπλωμα κι εδώ είμαστε να πούμε και για R6 και για ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

Αλλά πρώτα βγάλε δίπλωμα

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Βγάλε δίπλωμα. Δε νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να αγοράσεις και οδηγείς μηχανή χωρίς δίπλωμα, άρα χωρίς ασφάλεια, άρα χωρίς τίποτα...

Νέο μέλος
    Παρεξήγηση. Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα. Το έχω ψάξει μάλιστα και έχω βρεί φοιτητική τιμή. Αυτά μόνο στο χωριό
    Γενικά έχω σκοπό να αρχίσω το σοβαρό ψάξιμο μετά την εξεταστική. Καλοκαιράκι δηλαδή. Οπότε έχω χρόνο.

Τέλος πάντων να είμαστε καλά μέχρι τότε και θα τα πούμε και απο κοντά γιατι έχω σκοπό να οργανωθώ απευθείας (οταν την πάρω) για κανα ταξιδάκι. Τουλάχιστον Κρήτη.

Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  2. Αγορά Νέας!
    από EMtec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 14:10
  3. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  4. Αγορά νέας αγαπημένης
    από kxIII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 19:17
  5. Αγορά κράνους και μπουφάν
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 22:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •