Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ........
    Υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα.Φιλος εχει την gs 1200 περιπου 6 χρονια.Εχει γυρισει Ευρωπη,Ελλαδα......πααααρα πολλα χλμ και δεν ειχε κανενα μα κανενα προβλημα.Την προσεχει ομως μεχρι εκει που δεν παιρνει.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα.Φιλος εχει την gs 1200 περιπου 6 χρονια.Εχει γυρισει Ευρωπη,Ελλαδα......πααααρα πολλα χλμ και δεν ειχε κανενα μα κανενα προβλημα.Την προσεχει ομως μεχρι εκει που δεν παιρνει.
    οταν λεμε προσεχω πολυ το μηχανακι μου τι εννοουμε;περαν της τακτιης συντηρησης με σωστα ανταλλακτικα κλπ και του οτι δεν την καιω;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Αναρωτιέμαι το αυτό, "μεχρι εκεί που δεν παίρνει" ήτοι το κωλοδάχτυλο του "εξουσιοδοτημένου" έχει φτάσει αμυγδαλές. Διότι αμέτρητα ιαπωνικά κάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα χωρίς "ψείρισμα" και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Αλλά αφού και το έχει και τα έχει και γουστάρει καλά κάνει. Απλά προσθέτει στο πολλές φορές λεχθέν, ότι με τα μεν πρέπει να είσαι "αποπάνω" συνεχώς, τα δε απλά δουλεύουν...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyP Προβολή μηνύματος
    θα μλήσω ως κάτοχος διαφορετικών μοντέλων BMW περί των 22 σχεδόν συνεχόμενων ετών.....
    Η εμπειρία μου λέει το εξής :
    όσο της συμπεριφέρεσαι ανάλογα με το λόγο για τον οποίο είναι φτιαγμένη, δεν θα χαλάσει ποτέ. Στα όρια του στατιστικού λάθους βέβαια μπορεί ο γκαντεμόσαυρος να πέσει σε αστοχία υλικού και να ταλαιπωρηθεί. Επίσης, όσο αναλαμβάνεις το κόστος της επίσκεψης σε εξουσιοδοτημένο, τόσο απομακρύνεις τη πιθανότητα να πάρεις τη μοτό στο χέρι.....Αυτά λέει η προσωπική μου εμπειρία !!!
    οι μοτοσυκλέττες είναι πλέον (ή προσπαθούν να είναι) multi purpose....Για να πετύχεις π.χ. την οδήγηση "χαλί" θυσιάζεις τη συμπεριφορά στο χώμα και άλλα πολλά αντίστοιχα..... Μη ζορίζετε τις μοτό να κάνουν πράγματα που δεν είναι φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου να τα κάνουν.....το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κοστοβόρο...
    Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω το δικό μου μηχανάκι έχει να δει συνεργείο γενικός από το 05 τα κάνω όλα μόνος μου και είμαι μια χαρά, ειδικά μερικά εξουσιοδοτημένα είναιγιατοπουτζο και είναι αυτά που με έκαναν να ασχοληθώ μόνος μου για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω πέρα για πέρα μαζί σου
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    οταν λεμε προσεχω πολυ το μηχανακι μου τι εννοουμε;περαν της τακτιης συντηρησης με σωστα ανταλλακτικα κλπ και του οτι δεν την καιω;
    Αυτα και παντα σε εξουσιοδοτημενο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το εξουσιοδοτημενο μπορει να λεει και πολλα μπορει και τιποτα.νομιζω πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες της παστας μας,σεβονται και προσεχουν τα μηχανακια τους.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Σε συνέχεια των παραπάνω, η εμπειρία μου λέει επίσης ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται σε όσουν υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ως προς τη χρήση ή και τη συντήρηση μιας BMW. Τα σεμινάρια εκπαίδευσης όπως και η επαφή των εξουσιοδοτημένων μηχανικών με πολλές σε αριθμό μοτοσυκλέττες μπορούν να σου εγγυηθούν ότι γενικά η μλκία θα αποφευχθεί....Επίσης, και εξίσου σημαντικό για εμέ, είναι το γεγονός ότι το σφραγισμένο βιβλιαράκι θα μου γλυτώσει πολλά πολλά φράγκα αλλά και χρόνια ζωής όταν προκύψει θέμα με αντικατάσταση πανάκριβου ανταλλακτικού.....το after sales της μαμάς έχει αποδειχθεί σε πολλούς, σωτήριο.......
    Γενικά η προτροπή μου είναι να μην συμπεριφέρεστε στη μοτό σαν SS εάν δεν ειναι το ....SS.
    Μην της συμπεριφέρεστε σαν καθαρόαιμο γιατί η ανάρτηση θα παραδώσει πνεύμα......
    Οδηγήστε συνετά, σεβόμενοι τα πολλά πολλά χρήματα που έχετε "επενδύσει".....
    Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις για τα εκάστοτε γούστα....
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε συνέχεια των παραπάνω, η εμπειρία μου λέει επίσης ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται σε όσουν υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ως προς τη χρήση ή και τη συντήρηση μιας BMW. Τα σεμινάρια εκπαίδευσης όπως και η επαφή των εξουσιοδοτημένων μηχανικών με πολλές σε αριθμό μοτοσυκλέττες μπορούν να σου εγγυηθούν ότι γενικά η μλκία θα αποφευχθεί....Επίσης, και εξίσου σημαντικό για εμέ, είναι το γεγονός ότι το σφραγισμένο βιβλιαράκι θα μου γλυτώσει πολλά πολλά φράγκα αλλά και χρόνια ζωής όταν προκύψει θέμα με αντικατάσταση πανάκριβου ανταλλακτικού.....το after sales της μαμάς έχει αποδειχθεί σε πολλούς, σωτήριο.......
    Γενικά η προτροπή μου είναι να μην συμπεριφέρεστε στη μοτό σαν SS εάν δεν ειναι το ....SS.
    Μην της συμπεριφέρεστε σαν καθαρόαιμο γιατί η ανάρτηση θα παραδώσει πνεύμα......

Συμφωνα με αυτη την λογικη ,καλα κανουν και τα αγοραζουν για τις καφετεριες τα adv που να πας παραπερα!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κλασικος μπεμβεδακιας...

Παλαιό μέλος
    Είσαι ελαφρά...κακεντρεχής.
    Πέρυσι έκανα 3000χλμ με φουλ φορτίο σε 6 μέρες στα Βαλκάνια....πήγα-ήρθα άνετα, δεν με προδωσε ποτέ, δεν έξυσα κύλινδρα(gs) αλλά πήγαινα ελαφρώς γρήγορα, ήμουν ήσυχος γιατί όλα δούλευαν όπως προβλεπόταν κατά την αγορά της.
    Αν ήθελα εκκεντρική οδήγηση θα προτιμούσα άλλη μοτό και μάλλον πίστα....να νιώθω και άσχημα που δεν "λιώνω" μια ακριβή μοτό που δεν είνσι φτιαγμένη για ανώφελες χαζογιαπωνέζικες επιδόσεις ;;;

Παλαιό μέλος
    Το "ελαφρώς κακεντρεχής" στον teogtp πήγαινε.....

Παλαιό μέλος
    @taisteal
    Yes I am....

@taisteal
    Yes I am....

Πηγες ηρθες 6 μερες βαλκανια και δεν σε προδωσε,και καμαρωνεις???
    Εγω αν το πληρωνα τοσα λεφτα,και εκανε και κολπα η με αφηνε στο δρομο,στο πρωτο γκρεμιδι θα πηγαινε.
    Μην οπαδιζεις,εχω απειρα παραδειγματα ιδιοκτητων που κλαψανε τα φραγκα τους,και οι περισσοτεροι καταληξαν και με στρωμα στο τελος..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το "ελαφρώς κακεντρεχής" στον teogtp πήγαινε.....
    Ευχαριστω!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @taisteal
    Yes I am....
    Μην απολογείσαι αγόρι μου, κανείς δεν είναι τέλειος για παράδειγμα ο αδερφός μου ο γαμπρός μου κι ένας ακατονόμαστος εδώ μέσα είναι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας "ομάδας" που δεν υπάρχει, μιας ομάδας φάντασμα θα έλεγε κανείς.

και αρχίζει σήμερα να γράφει ο Τέρενς για να διαβάσουμε αύριο

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 9 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13
  3. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ